COMPUTER PÅ AFBETALING

Få råd til din drømme computer med rentefri finansiering her

POPULÆRE COMPUTERE

APPLE IMAC

Afbetalt / måned
369,-

ACER PREDATOR G3-71

Afbetalt / måned
339,-

ACER ASPIRE XC-780

Afbetalt / måned
179,-

ACER PREDATOR G6-710

Afbetalt / måned
649,-

Skift den gamle computer ud med afbetaling

En stor del af danskerne bruger gammelt elektronik i hverdagen. Nye ting, som Tv, mobil og computer koster mange tusinde kroner og det er de færreste der har råd til det hele. I dag kan man heldigvis sprede betalingen ud over flere måneder, for eksempel hvis man vil have et nyt tv på afbetaling. Men giver det overhovedet mening at gå ud og gældsætte sig, når det gamle stadig kan lidt endnu? Svaret er komplekst, men der er efterhånden flere og flere faktorer, der peger på, at det sagtens kan betale sig. For det første koster det i dag næsten ikke noget at sprede betalingen ud, så hvis man vil have en ny computer på afbetaling, koster det stort set det samme, som hvis man køber den kontant. For det andet har der aldrig været flere kriminelle på internettet end der er nu, som har nemt ved at angribe gammel elektronik. Derudover skal man ikke glemme at udviklingen går hurtigere og hurtigere og du bliver afskåret fra at deltage i fremskridtet, hvis dit elektroniske udstyr er out-dated.

Svindel på nettet er på vej frem

Malware, trojanske heste, phishing og virus er alle synonymer med online angreb af forskellig slags, som din computer højest sandsynligt har været udsat for. Det kan sagtens være, du har en computer fyldt med virus, mens du læser det her, for der skal ikke særlig meget til. Noget så simpelt som at køre din mus over en bannerreklame kan være nok til, at en IT-kriminel kan hacke sig ind på din computer og få adgang til alle dine personlige oplysninger. Det var blandt andet derfor, man blev nødt til at indføre NemID, hvor koden man indtaster varierer fra gang til gang, da hackere ellers ville have fri adgang til ting som din bankbog og dine personlige oplysninger.

De fleste computere er sat op med antivirusprogrammer, der har til formål at forhindre disse angreb. Det er desværre langt fra alle danskere, der får opdateret disse programmer, hvilket gør dem sårbare for hackerangreb. Desuden skal din browser være sat korrekt op, for at disse programmer virker optimalt. Kender man ikke en IT-kyndig, der kan hjælpe, er man således et nemt offer for professionelle kriminelle på internettet, der har hacking som deres levevej.

Køb en computer på afbetaling og vær sikker

Man kan selvfølgelig aldrig være 100% sikker, når man færdes online. Men man kan komme tæt på. For det første skal man altid bruge sin sunde fornuft og være ekstremt kritisk over for mails, sms’er og lignende – og det er uanset om de er fra SKAT, din bank eller noget helt tredje. Ring altid først og hør om det virkelig kan passe, hvis der er nogen, der vil have dig til at sende dine kontooplysninger, dit CPR-nummer eller lignende. Derudover kan man ved at have nyere elektronik komme rigtig langt, da de er opdaterede med de nyeste programmer og redskaber til at sikre dig. Her kan en computer på afbetaling bringe dig rigtig langt. En computer er det nemmeste for hackere at trænge sig ind på, så hvis du som de fleste ikke lige har pengene til en ny model, kan en computer på afbetaling være løsningen på dine problemer. Du er som sagt aldrig 100% sikker, selv med det nyeste udstyr. Gemmer du eksempelvis et billede af dit NemID på din computer, kan du lige så godt sende det med posten til hackerne. Du kan dog komme rigtig langt med nyt udstyr og sund fornuft. Virker noget for godt til at være sandt, så er det ofte fordi det er det. Især på internettet.

En computer på afbetaling kan sikre dig mod virus
4.9 (98.46%) 26 votes


close

Spar 1600 kroner når du køber mobil på afbetaling

iphone-x-afbetaling
  • check-square-o
    Modtag artiklen med det samme på mail.
envelope-open-o