Bærbar på afbetaling

God til studie
Rentefrit
Acer Aspire 3 Bærbar

★★★★★

Gamer bærbar
HP Omen Gaming Bærbar

★★★★★

Pro Gaming Bærbar
Acer Nitro 5 Gaming Bærbar 17″

★★★★★

En bærbar computer kan næsten være uundværlig nu til dags. Hvad enten man arbejder på farten eller er studerende, så er en bærbar pc ofte det bedste valg. En bærbar kan man nemt og hurtigt folde sammen og smide i sin rygsæk eller taske. Før i tiden var batteriet en stor hæmsko for de bræbare computere, da de sjældent kunne holde ret længe. Den tid er forbi nu, og langt de fleste bærbare computere kan holde strøm i mange timer. Det er vel og mærke hvis du ikke benytter den til nogle meget krævende programmer, spil eller ser film hele tiden. Ved normalt brug snakker vi flere timers batterilevetid per opladning. 

Køb på afbetaling og se priser »

Bærbar pc – køb nu betal senere

Computere er blevet en stor del af vores hverdag, det kan man ikke komme udenom. Derfor kan det også være meget kritisk, hvis man står og har brug for en bærbar computer her og nu, men ikke har pengene. Det kan eksempelvis være fordi man går på universitetet, og ens gamle computer er gået i stykker.

Når du køber en bærbar pc på afbetaling, så givet det dig muligheden for at købe nu – og betale senere. Det fungerer på den måde, at du får delt beløbet op i mindre bidder, og du betaler så et fast beløb pr. måned. 

Når du køber på L’easy med afbetaling er det sågar også rentefrit. 

Studie bærbar på afdrag

De mest populære bærbare computere til studiet er de tynde og lette bærbare, som kan holde strøm i mange timer, uden at skulle oplade. Det er bl.a. MacBook Air (289,- pr mdr.), ASUS Vivobook S15 (211,- pr. mdr.) og Acer Chromebook (173,- pr. mdr.). Disse bærbare er oplagt som studie-bærbar og til ikke-grafisk arbejdscomputer. Hvis du derimod har brug for en kraftfuld bærbar læs mere i vores afsnit omkring gamer bærbar.

Køb en bærbar på afbetaling

Den mest populære bærbar til studiet er uden tvivl MacBook – både Air og Pro.

Gamer bærbar med finansiering 

En gamer bærbar er en bærbar computer, som er proppet med high-end specs – især når det kommer til grafikkort. Når du skal kigge efter en god bærbar til videoredigering, gaming eller grafisk arbejde så er det især grafikkort, CPU, skærm og RAM du skal kigge efter. I og med at disse komponenter er meget krævende betyder det også, at batteri-levetiden på disse bærbare ikke kan holde i mange timer, hvis du benytter computeren til hårdt arbejde. 

bærbar på afbetaling

På grund af det dyrere hardware i din bærbar betyder det også at de er dyrere end din normale notebook. De mest populære modeller er bl.a. Acer Helios 300 (420,- pr. mdr.), HP Omen-modeller (fra 389,- pr. mdr.) og ASUS FX505GE-BQ127T (339,- pr. mdr.).

God og billig bærbar

Er du på udkig efter en billig bærbar, som stadigvæk kan klare de fleste opgaver uden problemer? Du behøver heldigvis ikke længere lede efter en brugt bærbar for at finde en til billige penge – oftest kan det faktisk ikke betale sig at købe en brugt bærbar, da den højst sandsynligt er out-dated, og de fleste ældre og brugte bærbare oplever især problemer med batterilevetiden. 

Du kan få fingrene i en lækker Acer Swift 1 for helt ned til 139,- pr. måned – eller 4.399,- kontant. Her taler vi altså om en bærbar computer med SSD harddisk, Intel Celeron processor og 4GB DDR3 RAM. 

3 Gode grunde til at købe en bærbar på afbetaling

  • Du slipper for renter og gebyrer
  • Du behøver ikke at betale det fulde beløb nu og her
  • Små månedlige ydelser
Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+