Anyday afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Anyday er din gratis afbetalingsløsning. De webshops, der har valgt at benytte Anyday, betaler en smule mere i gebyr. Det betyder til gengæld, at du som kunde kan handle helt rente- og gebyrfrit.

OBS: Afbetalt er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Anyday.

Hvilke shops benytter sig af Anyday?

Anyday er en nyere spiller på afbetalingsmarkedet, som dog hurtigt gør sit indtog. Måske fordi de tilbyder muligheden, for at kunderne kan handle på afbetaling uden at skulle bekymre sig om merbetaling i form af renter og gebyrer.

Rigtig mange shops gør allerede brug af Anyday, og flere kommer hele tiden til. Nogle af de typer af webshops, hvor du kan finde afbetaling med Anyday, er følgende:


Ovenfor er et udpluk af shops, der tilbyder Anyday afbetaling. En komplet liste findes på Anydays hjemmeside.

Hvordan fungerer afbetaling med Anyday?

Når du handler med Anyday, handler du som normalt hos den ønskede webshop. Du lægger dine varer i kurven og går til kassen. Her vælger du at betale med Anyday.

Du indtaster dine oplysninger og bliver herefter kreditvurderet. Det tager cirka 20 sekunder. Efter godkendelse betaler du første afbetaling for at bekræfte afbetalingsaftalen.

Fremadrettet bliver den månedlige betaling trukket på dit betalingskort sidste hverdag i måneden.

En afbetalingsaftale med Anyday løber typisk over 4 måneder. 1. rate betales ved bestilling, og de øvrige 3 rater betales de efterfølgende 3 måneder.

Relateret: Info om Resurs Bank afbetaling

Fordele ved Anyday afbetaling

kvinde overvejer fordele og ulemper ved anyday afbetaling

I kampen om kunderne tilbyder flere og flere webshops at betale via en ekstern afbetalingsløsning. Det vil sige, at webshoppen får sine penge med det samme, og at du efterfølgende afbetaler beløbet til en samarbejdspartner. Typisk koster det dig en smule i renter og gebyrer for ulejligheden – men ikke med Anyday.

Anyday har taget skridtet videre, når det kommer til at tilbyde afbetaling. Her vælger webshoppen nemlig aktivt at betale en smule mere i transaktionsgebyr, hvor du som kunde til gengæld får muligheden for afbetaling helt gratis.

I praksis vil det sige, at hvis du køber en vaskemaskine til 5499 kroner, vil vaskemaskinen samlet set koste dig præcis dét beløb, selvom du vælger at afbetale med Anyday. Der bliver hverken tillagt renter eller gebyrer.

En vaskemaskine til 5499 kroner vil blive delt i 4 rater. Hver rate vil altså være på 1374,75 kroner. Første rate betales med det samme, mens de efterfølgende rater betales i månederne efter.

I stedet for at grave dybt i lommen efter hele beløbet til en ny vaskemaskine, nyt tøj eller tilbehør til børneværelset, kan du i stedet dele betalingen op i overkommelige rater.

Meget fordelagtig ÅOP

Har du før lånt penge eller købt på afbetaling, ved du sikkert, at det er en fordel at kigge på ÅOP, når du skal vælge lån eller afbetalingsløsning. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og er altså en procentsats, der viser, hvad lånet har af omkostninger pr. år.

En afbetalingsaftale via Anyday har ingen renter og gebyrer tillagt. Der er ingen omkostninger forbundet med afbetalingen overhovedet. Det vil sige, at afbetalingsaftalens ÅOP er på 0%. Mere fordelagtigt fås det ikke.

Ulemper ved Anyday

Anydays største fordel er naturligvis, at der ikke er omkostninger forbundet med at vælge afbetaling. Den største ulempe er, at afbetaling via Anyday er et ufleksibelt valg. Mange andre udbydere af afbetalingsaftaler tillader dig medbestemmelse i forhold til længden på afbetalingen, og hvorvidt du ønsker at afbetale første rate nu eller vente til senere.

Anyday er en fastlagt afbetalingsløsning med én mulighed. Til gengæld er det gratis, og den korte afbetalingsperiode sikrer dig også, at du ikke afbetaler på noget i så lang tid, at du når at udskifte det igen, inden produktet overhovedet er betalt ud.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.