Hvidevarer på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Er du ude og kigge på hårde hvidevarer? Vi har samlet en liste af de online butikker, hvor du kan købe hvidevarer på afbetaling.

Køb hårde hvidevarer på afbetaling her

Elgiganten Hårde hvidevarer

★★★★★

Elgiganten: Hvidevarer

Elgiganten er danmarks største forhandler af hårde hvidevarer.

Afbetalingen sker igennem Santander.

homeshop Hårde hvidevarer

★★★★★

Homeshop: Hvidevarer

Homeshop forhandler hvidevarer fra alle de største og mest populære brands. Her finder du bl.a. køleskabe, frysere, komfurer og meget mere.

De tilbyder Viabill for afbetaling.

Hvidevarer på afbetaling 2

★★★★★

Whiteaway (Rent): Hvidevarer

Med et abonnement hos Rent (Whiteaway) kan du leje hvidevarer for et fast månedligt beløb.

De har udvalgt de bedste og mest energibesparende maskiner til dig, og hvis maskinen på et tidspunkt ikke længere virker, så erstatter de den gratis.

Hos WhiteAway kan du benytte Santander til afbetaling.

Skousen hårde hvidevarer

★★★★★

Skousen: Hvidevarer

Hos Skousen finder du endnu et kæmpe udvalg af hårde hvidevarer. Alt lige fra køleskabe til ovne og komfurer.

De tilbyder afbetaling i form af Santander.

Hvidevarer afbetalingseksempel:

Miele Active vaskemaskine WSA023WCSAfbetaling
Kredit4.888 kr.
Mnd. ydelse243 kr.
Afbetalingsperiode24 måneder
Gebyr956 kr.
ÅOP18,41 %
Debitorrente9,95 %
Totalt beløb5.844 kr.

Hvilke hvidevarer kan købes på afbetaling?

Med hvidevarer på afbetaling får du de bedste varer på markedet

Der er mange yngre par, som drømmer om at bygge deres helt eget hus fra bunden. Ønsket om at være nybygger grunder for det meste i, at man som ejer selv får lov til at bestemme alle detaljerne ved husets udseende. Det gælder ikke kun for, hvordan huset skal bygges op, men også for dets indvendige indretning.

Her er der mulighed for at indrette køkken og bad, som du ønsker det fra starten, og dermed sætte dit præg på huset fra begyndelsen af. Dette betyder også, at du kan vælge nøjagtig de hvidevarer til dit køkken, som du har lyst. Eksempelvis det amerikaner køleskab på afbetaling som du ønsker.

Når du i forvejen har brugt mange penge på selve huset, kan det være svært at finde kapital til hvidevarerne. De kan nemlig også koste mange tusinde kroner, hvilket kan være et hårdt slag for din privatøkonomi. Det er derfor vigtigt at huske, at du kan købe dine hvidevarer på afbetaling hos din nærmeste forhandler af hvidevarer.

På den måde får du råd til at købe hvidevarer af den højeste kvalitet, så du er godt kørende fra starten. Det er nemlig vigtigt, at du aldrig går på kompromis med kvaliteten, blot for at få køleskabet eller fryseren til en billigere pris. Dette vil blot resultere i, at du skal erstatte hvidevarerne tidligere end nødvendigt, idet de billige varer hurtigere vil gå i stykker.

Med hvidevarer på afbetaling får du hurtigt råd til nyt køkken

Der er også mange andre situationer, hvor det kan være en fordel at købe hvidevarer på afbetaling, i stedet for at købe dem kontant. Det gælder blandt andet hvis du i lang tid har gået med drømmen om at renovere dit gamle køkken, men aldrig har følt det økonomiske overskud til at investere i et nyt og funktionelt køkken. Det kan blandt andet skyldes, at det kan blive et stort projekt at erstatte de gamle hårde hvidevarer med nye.

Køber du til gengæld denne del af køkkenet på afbetaling, har du mulighed for at få opfyldt din køkkendrøm indenfor den nærmeste fremtid. Det er således vigtigt, at du aldrig lader dig begrænse af økonomiske udfordringer, hvis du drømmer om et nyt og lækkert køkken eller bad.

Her kan en aftale med en hvidevareforretning om afbetaling være en god måde, at få installeret køkkenet, uden at skyde hele din økonomi i sænk. Dette kan også være en god løsning at have i baghånden, hvis hvidevarer som køleskab, vaskemaskine eller tørretumbler pludseligt går i stykker.

I disse tilfælde har de færreste mulighed klare sig uden maskinerne i længere tid, og man har derfor brug for at anskaffe sig nye hvidevarer med det samme. Hvis du ikke har penge på kontoen til at betale for hvidevarerne kontant, er det rart at have muligheden for at betale dem ved hjælp af afbetaling.

På den måde får du råd til at købe de mest kvalitetsdygtige hvidevarer på afbetaling, uden at skulle tømme hele bankkontoen.

FAQ

Hvad er hårde hvidevarer?

Hårde hvidevarer er generelt de større husholdningsmaskiner. De er ofte forbundet med køkkenet, rengøring og madlavning.

Hvad er forskellen på hårde og bløde hvidevarer?

Bløde hvidevarer dækker over sengelinnen, duge og lignende. Hårde hvidevarer er husholdningsmaskiner såsom køleskabe, frysere og lign.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.