Fryser på afbetaling

Med en ny fryser kan du spare både tid og penge, imens det er godt for miljøet.

Populære frysere på afbetaling

Electrolux kummefryser EC3931AOW

Electrolux EC3931AOW er en kummfryser, som passer til de flestes behov. Med plads til 368 liter er det også en større en af slagsen. Den kan prale af en masse smarte funktioner, herunder: temperaturalarm, smart superfrys funktion og så kommer den endda med et energiklasse A++ mærke. Se priser / Læs mere

Electrolux kummefryser EC2331AOW

Her er den lidt mindre model EC2331AOW, som har en størrelse på 216 L. LowFrost teknologi, temperaturalarm og Smart SuperFrys funktion. Ligesom storebroren er denne model energiklasse A++. Se priser / Læs mere

Electrolux fryseskab LUC6NA24 X

Et stort og lækkert fryseskab fra Electrolux. supersmart design i flot rustfrit stål. Indvendigt er det belyst med flot LED, som udover at være lækkert at se på, også er miljøvenligt. Energiklasse A++ er både godt for miljøet og din pengepung. På døren er en smart LCD skærm, hvor du kan styre diverse funktioner. Se priser / Læs mere

Vil du se flere modeller? Se herunder.

Se stort udvalg af frysere her »

Køb en ny fryser og spar penge

Fryser på afbetaling – En gammel fryser er dyr i strøm, og sandsynligheden for at den fryser for meget eller for lidt er ret stor. Det kan have betydning for holdbarheden af maden. Derfor er det en rigtig god idé at skifte fryser med jævne mellemrum. Du kan få en billig fryser ved at købe på afbetaling. På den måde behøver det ikke at være en stor udgift her og nu, men du kan få glæde af at spare på strømmen og at vide, at din mad opbevares ved en optimal temperatur, med det samme.

Vælg en fryser på afbetaling der passer til dit behov

Der findes mange forskellige frysere på markedet, men det er vigtigt at finde den, der passer til netop dit behov. Det er irriterende at købe en for lille fryser, så ikke der er plads til gode tilbud på kød og frostvarer, men omvendt er det en unødig udgift at have en kæmpe fryser, hvis du kun bruger en enkelt skuffe til daglig.

En mini fryser er til dig, der er enlig, og som ikke gør dig i at købe stort ind. Måske er du studerende, eller måske foretrækker du at spise ferske varer. En mini fryser har typisk kun en enkelt skuffe eller hylde. Ønsker du nummeret større, kan du vælge en lille fryser, der har mellem to og tre skuffer eller hylder. Er I en stor familie med behov for meget fryseplads, skal du i stedet vælge et fryseskab eller en kummefryser.

Electrolux laver mange gode frysere i alle størrelser. En Electrolux fryser er billig at anskaffe, miljøvenlig og klarer sig godt i fryser test.Fryser på afbetaling

Køb din nye fryser på afbetaling i dag

Uanset, om du har på kistebunden til en ny fryser, eller ej, kan du i dag bestille din nye fryser på afbetaling. Førhen var afbetaling en dyr løsning, men i dag koster det ikke særlig meget, og er du heldig, kan du endda købe en fryser på rentefri afbetaling.

En fryser på afbetaling bestilles på samme måde, som hvis du betaler med betalingskort. Undervejs i betalings-processen til-vælger du blot, at du vil betale via forhandlerens afbetalings-ordning. Det handler selvfølgelig om at finde en forhandler, der tilbyder dette.

Afbetal din fryser i små bidder

En anden løsning, hvis forhandleren af det gode fryser tilbud ikke tilbyder køb på afbetaling, er at tage et kviklån, som du bruger til at finansiere fryseren. I princippet fungerer det på samme måde. Det tager i dag ikke mange minutter at søge om et lån online, og du har typisk svar samme dag. Står du ikke i RKI, kan du dog godt regne med, at dit lån bliver godkendt. Afbetalingen foregår på samme måde; du betaler et månedligt afdrag, som du selv er med til at vælge. Det giver luft i økonomien, samtidig med at det giver mulighed for at få glæde af en ny fryser med det samme. Ved at tage et kviklån, bestemmer du også selv beløbsstørrelsen og kan også låne til andre ting samtidig, f.eks. et nyt køleskab eller en ny opvaskemaskine.

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+