Plankebord på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Er der noget, der er in i øjeblikket, så er det plankeborde. De har aldrig været så populære, som de er nu – men det er også forståeligt, da naturmaterialer og nordisk indretning hyper.

Kunne du også godt tænke dig at skifte dit nuværende bord ud med et flot plankebord, der matcher gulvet eller hylderne på væggen? Men kniber det lidt med pengene? Så er et plankebord på afbetaling løsningen.

Det er du ikke den eneste, der gør, da plankeborde normalt er meget dyre at komme i nærheden af. Særligt hvis det skal være af egetræ eller andre dyrere træsorter. Men selvom et plankebord er dyrt, er det ikke en uopnåelig drøm for dig, da du takket være afbetaling kan få et plankebord med dig hjem og stå i spisestuen. 

Hvilke shops tilbyder at købe på afbetaling? 

Netop fordi plankeborde er blevet så populære i de danske hjem, og faktisk nærmest er blevet et absolut must i en nordisk indretning, er der flere og flere online butikker, som tilbyder at købe deres plankeborde på afbetaling

Vi anbefaler

Plankebord på afbetaling 1

★★★★★

Møbler.dk: Plankebord

Hos Likehome finder du et kæmpe udvalg af sofaer til alle behov. Du finder bl.a. sofaer fra designerbrands som House Doctor, Raymond & Hallmark, Creative Colletio, Nordby og flere.

De tilbyder finansiering af sofaer igennem ViaBill og Anyday.

Plankebord på afbetaling 2

★★★★★

Packhouse.dk: Plankebord

Packhouse.dk er en online forretning med plankeborde i forskellige varianter. Særligt er det muligt at finde plankeborde fra populære brands.

Afbetaling af et plankebord foregår gennem ViaBill, hvor du får mulighed for at betale af i lige store bidder i fire måneder i streg.

Plankebord på afbetaling 3

★★★★★

Bymain.dk: Plankebord

Vil du gerne finde et råt plankebord, der løfter din indretning i spisestuen, bør du kigge på plankeborde fra Bymain.dk. De er meget professionelt lavet, og som en ekstra bonus laver de også de stilfulde sildebensborde.

Bordene er fremstillet i Danmark og lavet af dygtige snedkere.

Afbetaling foregår via Sparxpres, hvor du kan låne for det beløb, du køber for. Det sker med en debitorrente på 0% og en ÅOP på 17,11 procent. Løbetiden bestemmer du selv – dog maks op til 36 måneder.

Plankebord på afbetaling 4

★★★★★

Møbelnord: Plankebord

Møbelnord er en stor online forretning, som har alt til indretning. Her finder du derfor også plankeborde både med og uden ben alt efter, hvad du gerne vil.

Bordene her er lidt billigere, fordi de er opkøbt andet steds fra og ikke laves direkte fra snedkeren.

Afbetalingen foregår med ViaBill, som giver dig mulighed for at dele betalingen op i fire lige store bidder. Du betaler derfor over fire måneder helt uden renter og gebyrer.

Plankebord på afbetaling 5

★★★★★

XL Møbler: Plankebord

XL Møbler har et stort udvalg af plankebord til ret billige priser sammenlignet med andre online butikker. Der er derfor stor chance for, at du falder pladask for et af deres borde.

Gør du det, kan du optage et rentefrit lån gennem Resurs Bank, Lån Let eller Ekspres Bank, hvor du kan låne op til henholdsvis 10.000 og 20.000 kroner helt rentefrit. Du kan betale tilbage over helt op til 30 måneder.

Plankebord på afbetaling 6

★★★★★

Ilva: Plankebord

Hos den store møbelkæde Ilva er det selvfølgelig også muligt at købe et plankebord. Prisen for deres plankeborde er skruet helt i bund, hvilket gør det muligt at få en del for pengene.

Hos Ilva kan du låne fra 4.000 kroner og op til 50.000 kroner, som du kan afdrage på i helt op til 50 måneder. Det sker desuden med 0 kroner i rente og 0 kroner i oprettelse.

Plankebord afbetalings-eksempel (Santander):

Hanstholm plankebordAfbetaling
Kredit7.999 kr.
Mnd. ydelse800 kr.
Afbetalingsperiode10 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0 %
Debitorrente0 %
Totalt beløb8.000 kr.

Hvorfor købe et plankebord på afbetaling? 

Der er mange gode grunde til at købe et plankebord på afbetaling. For ikke alene kan du betale for dit plankebord i mindre rater, men du har også mulighed for at købe netop det plankebord, du gerne vil have, uden at skulle gå på kompromis.

Når du gerne vil investere i et plankebord, er der ingen grund til, at du går på kompromis med kvaliteten eller udseendet – for du skal også blive glad for bordet. 

Derfor giver det i højere grad mening at købe et plankebord på afbetaling og så finde en løsning, som tilgodeser din økonomi, så du netop kan købe det bord, du gerne vil, uden det gør alt for ondt på økonomien efterfølgende. Kan du derfor ikke vente, og er det bare på tide at skifte det gamle bord ud med et nyt, er der ikke noget i vejen for at købe på afbetaling.

Mere på afbetaling: Sækkestol

Få råd til dit drømmebord med afbetaling 

Afbetaling giver ret mange muligheder og er ofte helt uden renter. Det giver dig frihed til at vælge netop det bord, du godt kunne tænke dig. Gå derfor gerne på jagt i de ovennævnte butikker og se, om ikke du kan finde dit drømmebord. 

Relateret artikler: seng på afbetaling, sofa på afbetaling & møbler på afbetaling.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.