Komfur på afbetaling

Med et nyt komfur kan du spare både tid, penge og besvær

POPULÆRE KOMFURER PÅ AFBETALING

Vi anbefaler

sofa.dk på afbetaling

★★★★★

Zanussi induktionskomfur

Zanussi laver komfurer, i særdeleshed induktionskomfurer, i verdensklasse. Denne model kommer med at hav af smarte funktioner, bl.a. ovntimer, hærdet varmeafvisende glas i tre lag, multifunktionsovn og mere. Med en 74 liter ovn er der plads til det hele. Den kan prale med et A energieffektivitetsklasse.

★★★★★

Voss glaskeramisk komfur

Det er svært at gå galt i byen med et glaskeramsik komfur fra Voss. De fleste kender Voss for deres høje kvalitet af hårde hvidevarer, og det er ingen undtagelse når det kommer til komfurer. Stilrent design og smarte funktioner gør komfurer fra Voss et godt valg. Derudover sporter den også et energiklassemærke A.

★★★★★

Electrolux induktionskomfur

Med et induktionskomfur fra Electrolux er du garanteret lyn-hurtig madlavning. Energiklasse A. Dette komfur fra electrolux har en ny smart funktion: Pyrolysefunktion, som gør rengøringen til en leg. Ved at varme ovnen op til over 500 grader sørger den for at alt bliver brændt af, og du kan blot tørre efter med en våd klud.

Et nyt komfur er en god investering

Der kan være flere årsager til, at du ønsker dig et nyt komfur. Måske er det gamle slidt eller langsomt, måske virker kogepladerne ikke ordentligt, eller måske vil du gerne overgå til et induktionskomfur. Uafhængigt af årsagen, kan du nu købe et komfur på afbetaling. Det er både hurtigt og nemt, og prisen er ikke meget højere, end hvis du købte kontant. Til gengæld kan du vælge et ordentligt komfur og slippe med et lavt månedligt afdrag.

Komfur tilbud

Når du leder efter nyt komfur, kan det være en god idé at tage et nærmere på kig på de gode tilbud, så du kan få et billig komfur. Selvom du vælger at afbetale, har kontantprisen nemlig betydning for dit månedlige afdrag.

Du kan købe komfur på to forskellige måder; du kan vælge en forhandler, der tilbyder en afbetalingsløsning, eller du kan tage et kviklån og så betale komfuret kontant med lånet. Forskellen ligger i, hvor meget du kan låne, og hvad prisen for at låne er.

Det er nemt at lade forhandleren stå for det, men der kan du udelukkende låne de penge, komfuret koster, og du kan udelukkende bruge dem hos dén forhandler. Til gengæld er dette lån typisk den billigste løsning, og du kan endda få det helt rentefrit.

Hvilket komfur skal jeg vælge?

Du bruger med stor sandsynlighed tid ved dit komfur hver eneste dag, så det er en god idé at finde et ordentligt ét af slagsen. Af billige og gode komfurer kan nævnes følgende:

  • Voss komfur
  • Electrolux komfur
  • Zanussi komfur

Ovenstående komfurer hører til blandt de bedste og billigste på markedet. Udover mærke, skal du også vælge type og model. Det er en smagssag, om du foretrækker et keramisk komfur, et el komfur eller et induktion komfur. Komfur induktion er det nyeste på markedet, og det er smart, da blusset kun er varmt, når der står en induktionspande- eller gryde på det. Det er altså en god og sikker løsning, der sparer dig penge på el, og som er anbefalelsesværdig med små børn i hjemmet. Det er til gengæld også en lidt dyrere løsning end alternativerne.

Et keramisk komfur ligner til forveksling et induktionskomfur. Du kan ofte finde et godt keramisk komfur tilbud. Vil du gerne have en lav månedlig ydelse, når du skal afbetale dit nye komfur, er et keramisk komfur én af de billigere løsninger.

Et el komfur er typisk billigst at anskaffe, til gengæld er det den dyreste løsning i strøm. Forskellen på et el komfur og et keramisk komfur kan du se, ved at sidstnævnte har en glasplade øverst, hvor kogepladerne er integreret, mens kogepladerne ”stikker op” på et el komfur. Kogepladerne er også integreret på et induktionskomfur.

Du kan også kigge på disse andre hvidevarer:

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+