Komfur på afbetaling

Med et nyt komfur kan du spare både tid, penge og besvær. Hvis du leder efter et komfur på afbetaling, så har vi samlet en liste over populære shops, hvor du kan finde det. Vi tager et kig på hvilken afbetalingsløsning de tilbyder samt deres udvalg af komfurer.

Populære shops med komfur på afbetaling

Vi anbefaler

elgiganten - Komfur på afbetaling

★★★★★

Elgiganten: komfur

Find dit næste komfur hos Elgiganten. De har et stort udbalg til fornuftige priser.

De tilbyder afbetaling via Santander.

homeshop - Komfur på afbetaling

★★★★★

Homeshop: komfur

Homeshop har et stort udvalg af komfurer til fornuftige priser.

De tilbyder Viabill for afbetaling.

Afbetalings-eksempel (Santander):

Voss Komfur VKK65340HVAfbetaling
Kredit4.444 kr.
Månedlig ydelse223 kr.
Afbetalings-periode24 måneder
Gebyr917 kr.
ÅOP19,12 %
Debitorrente9,95 %
Totalt beløb5.361 kr.

Populære komfur brands på afbetaling

Zanussi komfur  på afbetaling

★★★★★

Zanussi komfur

Zanussi laver komfurer, i særdeleshed induktionskomfurer, i verdensklasse. De kommer med at hav af smarte funktioner, bl.a. ovntimer, hærdet varmeafvisende glas i tre lag, multifunktionsovn og mere. Med en 74 liter ovn er der plads til det hele. Den kan prale med et A energieffektivitetsklasse.

Voss komfur på afbetaling

★★★★★

Voss komfur

Det er svært at gå galt i byen med et glaskeramsik komfur fra Voss. De fleste kender Voss for deres høje kvalitet af hårde hvidevarer, og det er ingen undtagelse når det kommer til komfurer. Stilrent design og smarte funktioner gør komfurer fra Voss et godt valg. Derudover sporter den også et energiklassemærke A.

Electrolux induktionskomfur på afbetaling

★★★★★

Electrolux induktionskomfur

Med et induktionskomfur fra Electrolux er du garanteret lyn-hurtig madlavning. Energiklasse A. De nye komfurer fra electrolux har en ny smart funktion: Pyrolysefunktion, som gør rengøringen til en leg. Ved at varme ovnen op til over 500 grader sørger den for at alt bliver brændt af, og du kan blot tørre efter med en våd klud.

Et nyt komfur er en god investering

Der kan være flere årsager til, at du ønsker dig et nyt komfur. Måske er det gamle slidt eller langsomt, måske virker kogepladerne ikke ordentligt, eller måske vil du gerne overgå til et induktionskomfur. Uafhængigt af årsagen, kan du nu købe et komfur på afbetaling.

Det er både hurtigt og nemt, og prisen er ikke meget højere, end hvis du købte kontant. Til gengæld kan du vælge et ordentligt komfur og slippe med et lavt månedligt afdrag.

Når du leder efter nyt komfur, kan det være en god idé at tage et nærmere på kig på de gode komfur tilbud, så du kan få et billig komfur. Selvom du vælger at afbetale, har kontantprisen nemlig betydning for dit månedlige afdrag.

Du kan købe komfur på to forskellige måder; du kan vælge en forhandler, der tilbyder en afbetalingsløsning, eller du kan tage et kviklån og så betale komfuret kontant med lånet. Forskellen ligger i, hvor meget du kan låne, og hvad prisen for at låne er.

Det er nemt at lade forhandleren stå for det, men der kan du udelukkende låne de penge, komfuret koster, og du kan udelukkende bruge dem hos dén forhandler. Til gengæld er dette lån typisk den billigste løsning, og du kan endda få det helt rentefrit.

Hvilket komfur på afbetaling skal jeg vælge?

Du bruger med stor sandsynlighed tid ved dit komfur hver eneste dag, så det er en god idé at finde et ordentligt ét af slagsen. Af billige og gode komfurer kan nævnes følgende:

  • Voss komfur
  • Electrolux komfur
  • Zanussi komfur

Ovenstående komfurer hører til blandt de bedste og billigste på markedet. Udover mærke, skal du også vælge type og model. Det er en smagssag, om du foretrækker et keramisk komfur, et el komfur eller et induktion komfur. Komfur induktion er det nyeste på markedet, og det er smart, da blusset kun er varmt, når der står en induktionspande- eller gryde på det. Det er altså en god og sikker løsning, der sparer dig penge på el, og som er anbefalelsesværdig med små børn i hjemmet. Det er til gengæld også en lidt dyrere løsning end alternativerne.

Et keramisk komfur ligner til forveksling et induktionskomfur. Du kan ofte finde et godt keramisk komfur tilbud. Vil du gerne have en lav månedlig ydelse, når du skal købe dit nye komfur på afbetaling, er et keramisk komfur én af de billigere løsninger.

Et el komfur er typisk billigst at anskaffe, til gengæld er det den dyreste løsning i strøm. Forskellen på et el komfur og et keramisk komfur kan du se, ved at sidstnævnte har en glasplade øverst, hvor kogepladerne er integreret, mens kogepladerne ”stikker op” på et el komfur. Kogepladerne er også integreret på et induktionskomfur.

FAQ

Hvad koster et nyt komfur?

Prisen starter fra omkring 3.000 kr. og op til over 10.000 kr. for topmodellerne.

Hvor mange måneder skal man vælge ved afbetaling?

Det afhænger af den afbetalingsløsning som du vælger. Ved nogen kan du frit vælge fra 12 til 72 måneder, hvor der ved andre er et fast antal måneder, som f.eks 10.

Du kan også kigge på disse andre hvidevarer:

Indholdsfortegnelse

Køb elektronik på afbetalingSe mere her »
+