MACBOOK PÅ AFBETALING

Få råd til din nye MacBook allerede i dag

POPULÆRE MACBOOKS DER KAN KØBES PÅ AFBETALING

MACBOOK AIR MMGF2DK/A

MACBOOK AIR MMGF2DK/A

MACBOOK MLHF2DK/A GOLD

MACBOOK MLHF2DK/A GOLD

MACBOOK MLH82DK/A

MACBOOK MLH82DK/A

MACBOOK MMGM2DK/A ROSE GOLD

MACBOOK MMGM2DK/A ROSE

MACBOOK MLHC2DK/A SILVER

MACBOOK MLHC2DK/A SILVER

Macbook Pro - Space Grey

MACBOOK PRO - SPACEY GREY

Få din Macbook PRO på afbetaling

Når man skal videre ud på nye skoler og til nye steder, så er det vigtigt at have en fornuftig computer. Hvis man kommer fra folkeskolen, så er det sjældendt man har en computer, som kan det helt store. Der har sjældent været tid til at spare op, da man ikke tjener særlig mange penge i folkeskolen.

3 gode grund til at købe en Macbook på afbetaling

✅ Køb nu, betal senere
✅ Ingen renter og gebyrer
✅ Du har penge til resten af måneden

GØR SOM TUSINDVIS AF ANDRE

God måde at få råd til en ny Macbook med månedlig betaling uden renter.

Peter Larsen

Fotograf

Hvorfor betale det fulde beløb for ny en Macbook, når vi kan betale et lille beløb hver måned uden der ryger gebyrer eller renter på?

Mia og Jens

Selvstændige

Som studerende kan økonomien godt være stram – derfor er afbetaling en rigtig god løsning for mig

Michael Olsen

Studerende

Nogle kan være heldige at have forældre, der køber en ny Macbook til en. Det er dog langt de færreste, der er så heldige. Når man skal købe en Macbook, så kræver det en længerevarig opsparing. Man kan eksempelvis arbejde i et godt stykke tid, da en Macbook ikke ligefrem er særlig billig. For at få råd til en Macbook, skal man dog sandsynligvis arbejde i mindst et halvt år, for at have råd til at købe en Macbook. Hvis man køber en Macbook, bør man lægge pengene i det og se det som en investering i et kvalitetsprodukt. Derfor kan man med sindsro købe en Macbook på afbetaling.

De fleste kan ikke betale hele beløbet for en Macbook på én gang

Hvis man vælger at købe en Macbook, så er det dog sjældent, at man står med det fulde beløb. Det er der mange, der føler sig begrænsede af, da det ikke er let at spare så mange penge op. Det er der heldigvis kommet en løsning på. Det er nemlig muligt at få en Macbook på afbetaling. Det kan hjælpe utroligt mange, da det betyder, at man ikke skal ud og spare et stort beløb op. Hvis man er studerende og står og mangler en ny computer, kan det være en utroligt stor hjælp. Størstedelen af de studerende har ikke råd til at bare gå ud og købe dyre ting. Det kan dog hurtigt blive anderledes, hvis det er muligt at få produktet på afbetaling. Det gør det muligt at betale et løbende månedligt beløb i stedet for et stor beløb på engang. På denne måde kan man have en normal økonomi, selvom man lige har været ude at investere i et dyrt kvalitetsprodukt.

Flere valgmuligheder for Macbook på afbetaling

Når man vælger at købe en Macbook på afbetaling, har man flere muligheder, man kan vælge mellem. Det kan være valg i sammenhæng med produktet, men det kan også være valg i sammenhæng med selve afbetalingen. Når man skal vælge produktet, man gerne vil have på afbetaling, så skal man overveje nogle ting. Man skal først overveje, om man reelt har råd til det. Det kan være et problem for folk, der ikke har en særlig høj indkomst. Derudover skal man også overveje, hvad man forventer af produktet. Når man køber en computer, er der nemlig mange forskellige produkter og mærker at vælge imellem. Hvis man går mere målrettet efter en Macbook, så har man også stadig nogle valg, man skal tage. Langt de fleste vælger dog at gå med en Macbook air, da den er meget simpel. Det er naturligvis også muligt at få Macbook air på afbetaling – se også mobil på afbetaling.

Udover de forskellige valgmuligheder når det kommer til selve computeren, er der også forskellige muligheder for afbetaling. Det kan være meget forskelligt, hvor meget man ønsker at betale hver måned. Hvis man gerne hurtigt vil af med lånet, så kan man betale en større ydelse hver måned. Har man ikke råd til det,  kan man betale mindre og strække det ud over en længere periode.

Køb på afbetaling, klik her →