Autostol på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

En kvalitets autostol kan godt være en stor udgift, men det er nødvendigt og man skal ikke gå på kompromis med kvaliten, når det kommer til ens børn.

Her guider vi dig igennem mulighederne for at købe en autostol på afbetaling og hvad du skal være opmærksom på.

Shops der tilbyder autostol på afbetaling

Vi anbefaler

coolshop autostol på afbetaling

★★★★★

COOLSHOP: Autostole

Hos Coolshop finder du et godt udvalg af autostole og til priser hvor alle kan være med.

Afbetaling kan du få igennem Viabill.

Populær

babysam autostol på afbetaling

★★★★★

BabySam

BabySam er Danmarks allerstørste babyudstyrskæde. Det gælder naturligvis også deres udvalg af autostole, som er svær at matche.

De tilbyder naturligvis også afbetaling på deres autostole, så man ikke behøver lægge hele beløbet upfront.

Du får mulighed for at dele betalingen op i mindre bidder igennem deres BabySam kort.

jollyroom autostol på afbetaling

★★★★★

Jollyroom

Jollyroom er en af Nordens største webshop til børnefamilier. De har et stort udvalg af bagudvendte autostole – stole til både barn og baby.

De tilbyder finansiering og afbetaling igennem Klarna, så du kan dele dit køb op i en række mindre betalinger.

Autostol afbetalings-eksempel (BabySam Kort):

BRITAX ROMMER AUTOSTOLAfbetaling
Kredit4.499 kr.
Mnd. ydelse375 kr.
Afbetalingsperiode12 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb4.499 kr.

Køb den helt rigtige autostol på afbetaling

Der er så meget udstyr, man får brug for, når man får et barn. Meget af det som barnevogn, barnestol, puslebord og autostol er ting, som du kommer til at bruge rigtig meget, ja, formentlig på daglig basis, så det er indlysende, at det betyder noget, at du køber ting, som du kan lide, og som er af en god kvalitet.

Lige når det gælder autostolen, er der flere ting at tage med i overvejelserne, når du skal købe den, for her handler det ikke kun om, at den skal se pæn ud. Den skal passe til dit barns alder og vægt, hvilket betyder, at du formentlig får brug for mere end én inden for de første par år af dit barns liv.

Endelig handler en autostol om sikkerhed. Der er uendelig mange krav til en autostol, for at den kan få de rigtige sikkerhedsgodkendelser, og hvis der er noget, man ikke ønsker at gå på kompromis med, når det handler om ens børn, så er det jo netop sikkerheden.

Ser man efter anbefalinger og anmeldelser havner man hurtig på de dyre mærker, og så kan det blive svært at have råd til det hele nu og her.

Fordelene ved en autostol af god kvalitet

Der er så mange autostole at vælge i mellem, at man godt kan blive forvirret og i tvivl om, hvad der er det rigtige valg. Det er en god idé at kigge efter de forskellige mærker for sikkerhedsgodkendelser, så du er sikker på, at du får en autostol, som du trygt kan placere dit barn i, når I skal ud at køre i bil.

En autostol skal også være nem at håndtere og installere i bilen. Du kommer til at skulle have den med dig, så den skal være indrettet på en sådan måde, at du uden hjælp kan få den installeret rigtigt hver gang uden at skulle bruge en masse kræfter på det.

Når du går efter de autostole, der har alle godkendelser, og som får de fleste point i de forskellige tests, som med regelsmæssige mellemrum bliver udført på den type produkter, så havner du på de dyre autostole.

Få råd til den autostol, du ønsker dig

Det giver god mening at investere i en autostol af god kvalitet. Det giver god samvittighed nu og her, at du har prioriteret dit barns sikkerhed, og samtidig har du en autostol, som du kan gemme og bruge igen, når barn nummer to melder sin ankomst. Eller du kan vælge at sælge den videre, hvilket også er væsentligt lettere med en autostol af en kendt mærke og en god kvalitet.

Med alle de forskellige ting, du har brug for til dit barn, kan udgiften til autostolen virke voldsom, men det er en god investering i tryghed.

Derfor kan du vælge at låne penge til udstyret eller at købe den på afbetaling. Så kan du få den bedste og sikreste autostol med det samme og betale den af over en kortere eller længere periode, alt efter hvad der passer dig og din økonomi.

FAQ

Er der mulighed for at købe på afbetaling uden renter?

Ja, mange af de afbetalingsløsninger der findes har efterhånden sat sig i købers sted og lagt udgifterne over på shoppen i stedet. Så der findes mange muligheder for at købe helt uden renter.

Hvilke mærker af autostole kan man købe?

Der er ikke nogen begrænsning på hvilket mærke af autostol du kan købe på afbetaling. Du shopper ligesom hvis du ville købe almindeligt.

Se også:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.