Sofa på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Sofa på afbetaling guide: Få råd til din nye sofa ved at købe på afbetaling fra 99 kr. / måned. Her på siden har vi samlet det store overblik over online butikker der tilbyder at du kan købe en sofa via finansiering.

Så behøver du ikke at vente med at købe din nye sofa, men du kan købe den allerede i dag og tit uden renter.

De 3 bedste forhandlere af sofaer

Vi anbefaler

Sofa på afbetaling 1

★★★★★

SINNERUP.dk – Sofa

100% dansk ejet familievirksomhed – De har et enormt udvalg af flotte sofaer, bl.a. U-sofaer, L-sofaer, sovesofaer og alle andre slags sofaer.

De tilbyder derudover også en rente- og gebyrfri afbetaling i samarbejde med både ViaBill og Anyday, så du kan få din sofa med det samme, uden at betale det fulde beløb her og nu.

Sofa på afbetaling 2

★★★★★

Likehome.dk

Hos Likehome finder du et kæmpe udvalg af sofaer til alle behov. Du finder bl.a. sofaer fra designerbrands som House Doctor, Raymond & Hallmark, Creative Colletio, Nordby og flere.

De tilbyder afbetaling af sofaer igennem ViaBill og Anyday.

Sofa på afbetaling 3

★★★★★

Møbel Kompagniet

Her finder du et stort udvalg af alle slags sofaer – bl.a. Chaiselongsofaer, hjørnesofaer, modulsofaer, sovesofaer og 2- og 3-personers sofaer.

Hos Møbel Kompagniet kan man i samarbejde med ViaBill, Klarna & Express Bank købe på afbetaling, hvis ordrens værdi er mellem 2.000 – 30.000 kr.

Sofa på afbetaling 4

★★★★★

BoligGigant – Sofa

Hos BoligGigant.dk præsenterer de et imponerende udvalg af sofaer til enhver smag og ethvert hjem. Vælg mellem kvalitetssofaer til priser hvor alle kan være med.

Det bedste? Du kan nemt købe din foretrukne sofa på afbetaling via ViaBill og Anyday. Gør dit hjem komplet med en sofa fra BoligGigant.dk

Sofa afbetalings-eksempel (Santander):

Tokyo|HjørnesofaAfbetaling
Kredit7.998 kr.
Mnd. ydelse849 kr.
Afbetalingsperiode10 måneder
Kreditomkostninger0 kr.
ÅOP12,49%
Debitorrente0%
Totalt beløb7.998 kr.

Du kan også finde sofaer på afbetaling hos disse forhandlere:

Hvilken type sofa leder du efter

Det er smart at købe en sofa på afbetaling

2 personers sofa på afbetaling

Hvis man netop er flyttet og skal til at indrette sit nye hjem, vil en sådan flytning som regel også indebære en udskiftning af møbler og en del af det større interiør.

Et nyt hjem er lig med nye rammer, og derfor kan det også føles mest rigtigt at lade nogle nye ting være en del af indretningen og give det nye hjem et nyt udtryk.

En sofa vil for eksempel være et godt sted at begynde, for den er en stor del af stuens indretning og komfort. Ikke desto mindre kan man også sidde lidt stramt i det rent økonomisk ovenpå en flytning, og derfor kan det også være problematisk at skulle punge ud med prisen for en helt ny sofa. Her kommer muligheden for afbetaling på banen.

Køber man eksempelvis en sofa på afbetaling, kan man få den hjem med det samme men lade betalingen foregå med afdrag over en længere periode. At købe møbler på afbetaling er nemlig slet ikke så svært, som mange tror.

Overvej at købe en sofa på afbetaling efter flytning

Med en afbetalingsondring slipper man for, at skulle lægge det fulde beløb på én gang. Dermed behøver man altså heller ikke at spinke og spare i mange måneder for at kunne købe sofaen, man har drømt om til sit nye hjem.

At købe en sofa på afbetaling er derfor en udmærket idé, og én man bør overveje, hvis man som sagt lige er flyttet og gerne vil indrette sit nye hjem fra bunden.

Der findes utrolig mange flotte og forskellige sofadesigns, og det gælder om at finde netop dén sofa, der vil passe ind i ens personlige stil og individuelle smag.

De fleste sofaforhandlere vil da også være behjælpelige med rådgivning – og ikke mindst en vejledning om proceduren for afbetalings ordningen, som de vil tilbyde kunderne langt de fleste steder

Se også: Lamper kan købes på afbetaling

Man skal ikke spare op i lang tid med en sofa på afbetaling

Som nævnt skal man ikke vente orkeløst i mange måneder på at få råd til at betale en større sum, hvis man i stedet køber sin nye sofa på afbetaling.

Det er en fordelagtig situation: Man får sofaen hjem så hurtigt som muligt, og man kan betale en del af prisen af hver måned.

Det vil komme til at dreje sig om en sum, som passer langt bedre ind i ens budget – så man ikke på samme måde mærker, at man skal betale den fulde pris, ligesom hvis man skulle lægge pengene på én gang.

Det er en rigtig smart løsning, for eksempel også for studerende, da en afdrags-løsning som oftest passer langt bedre ind i et SU-budget, hvor pengene jo altså heller ikke hænger på træerne.

Det er især studerende, der flytter rundt, for eksempel til ny studie-by, og her kan en ny sofa være mindst lige så vigtig, som for alle os andre. Derfor er det også en udmærket mulighed at have, at man kan købe sin nye sofa på afbetaling.

FAQ

Hvor mange måneder kører afbetaling af sofa over?

Det er op til dig, hvor mange måneder du ønsker at afbetale – husk dog på, at ofte hænger det sådan sammen at jo længere tid du vælger at afbetale des flere omkostninger kan der komme på.

Hvad skal jeg kigge efter når jeg køber sofa på afbetaling?

Du skal tage et godt kig på de renter og gebyrer, der følger med når du vælger afbetalingsløsning. Derudover er det en god ide at afbetale over så få måneder som muligt.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.