Sofa på afbetaling

Få råd til din nye sofa ved at købe på afbetaling fra 99 kr. / måned

De 3 bedste forhandlere af sofaer

Ilva

Her finder du et stort udvalg af alle slags sofaer – bl.a. Chaiselongsofaer, hjørnesofaer, modulsofaer, sovesofaer og 2- og 3-personers sofaer. Hos Ilva kan man i samarbejde med Express Bank købe på afbetaling, hvis ordrens værdi er mellem 2.000 – 30.000 kr. Shop nu »

HøjgaardBrugskunst

Hos HøjgaardBrugskunst finder du et kæmpe udvalg af sofaer til alle behov. Du finder bl.a. sofaer fra designerbrands som Broste Copenhagen, Nordal, House Doctor, Trine K Home, Lene Bjerre, Hübsch og flere. De tilbyder finansiering af sofaer igennem ViaBill. Shop nu »

Sofa.dk

Sofa.dk skilder sig lidt ud fra de andre ved udelukkende at være en online shop. Ved at være 100% online kan de tilbyde meget konkurrencedygtige priser. De har et enormt udvalg af flotte sofaer, bl.a. U-sofaer, L-sofaer, sovesofaer og alle andre slags sofaer. De tilbyder derudover også en rente- og gebyrfri afbetaling i samarbejde med Santander, så du kan få din sofa med det samme, uden at betale det fulde beløb her og nu. Shop nu »

Du kan også finde sofaer på afbetaling hos disse forhandlere:

Hvilken type sofa leder du efter

Det er smart at købe en sofa på afbetaling

sofa på afbetalingHvis man netop er flyttet og skal til at indrette sit nye hjem, vil en sådan flytning som regel også indebære en udskiftning af møbler og en del af det større interiør. Et nyt hjem er lig med nye rammer, og derfor kan det også føles mest rigtigt at lade nogle nye ting være en del af indretningen og give det nye hjem et nyt udtryk. En sofa vil for eksempel være et godt sted at begynde, for den er en stor del af stuens indretning og komfort. Ikke desto mindre kan man også sidde lidt stramt i det rent økonomisk ovenpå en flytning, og derfor kan det også være problematisk at skulle punge ud med prisen for en helt ny sofa. Her kommer muligheden for afbetaling på banen. Køber man eksempelvis en sofa på afbetaling, kan man få den hjem med det samme men lade betalingen foregå med afdrag over en længere periode. At købe møbler på afbetaling er nemlig slet ikke så svært, som mange tror.

Overvej at købe en sofa på afbetaling efter flytning

Med en afbetalingsondring slipper man for, at skulle lægge det fulde beløb på én gang. Dermed behøver man altså heller ikke at spinke og spare i mange måneder for at kunne købe sofaen, man har drømt om til sit nye hjem. At købe en sofa på afbetaling er derfor en udmærket idé, og én man bør overveje, hvis man som sagt lige er flyttet og gerne vil indrette sit nye hjem fra bunden. Der findes utrolig mange flotte og forskellige sofadesigns, og det gælder om at finde netop dén sofa, der vil passe ind i ens personlige stil og individuelle smag. De fleste sofaforhandlere vil da også være behjælpelige med rådgivning – og ikke mindst en vejledning om proceduren for afbetalings ordningen, som de vil tilbyde kunderne langt de fleste steder

Se også: Lamper kan købes på afbetaling

Man skal ikke spare op i lang tid med en sofa på afbetaling

Som nævnt skal man ikke vente orkeløst i mange måneder på at få råd til at betale en større sum, hvis man i stedet køber sin nye sofa på afbetaling. Det er en fordelagtig situation: Man får sofaen hjem så hurtigt som muligt, og man kan betale en del af prisen af hver måned. Det vil komme til at dreje sig om en sum, som passer langt bedre ind i ens budget – så man ikke på samme måde mærker, at man skal betale den fulde pris, ligesom hvis man skulle lægge pengene på én gang. Det er en rigtig smart løsning, for eksempel også for studerende, da en afdrags-løsning som oftest passer langt bedre ind i et SU-budget, hvor pengene jo altså heller ikke hænger på træerne. Det er især studerende, der flytter rundt, for eksempel til ny studie-by, og her kan en ny sofa være mindst lige så vigtig, som for alle os andre. Derfor er det også en udmærket mulighed at have, at man kan købe sin nye sofa på afbetaling.

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+