Cykel på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb elcykel på afbetaling her

Batribike Omega El Cykel

255,- / måned

Cykel på afbetaling

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 11.494 kr. ÅOP 20,69%. Den månedlige ydelse 255 kr. Samlet tilbagebetaling 20.253 kr. Samlede kreditomkostninger 8.759 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering, installering samt månedligt administrationsgebyr. Forudsat betaling via betalingsservice. 14 dages fortrydelsesret.

Vil du gerne suse afsted, når det er godt vejr? Eller har du brug for en ny cykel i  dagligdagen, der kan transportere dig til og fra arbejde? Men har du ikke råd? Mange netbutikker tilbyder i dag deres kunder at købe ting på afbetaling.

Heldigvis for det. Det er faktisk efterhånden blevet lige så normalt som at svinge dankortet. Har du derfor brug for en cykel, du kan få på afbetaling, har vi lavet en liste til dig herunder.

Listen herunder indeholder de mest populære shops, der tilbyder cykel på afbetaling. Af den grund er det også de butikker, der tilbyder de mest fordelagtige løsninger. Så gå endelig på opdagelse og se, om ikke du kan finde en cykel på afbetaling hos en af de respektive shops.

Populære shops, der tilbyder cykel på afbetaling

Populær

Cykelexperten  - cykel på afbetaling

★★★★★

Cykelexperten

Cykelexperten er, som navnet indikerer, en af Danmarks førende online cykelbutikker. Det er de, de både har et stort udvalg, men også fører cykler fra nogle af de bedste og mest kendte mærker på markedet til fornuftige priser.

Hvad enten du gerne vil have en el-cykel, almindelig cykel, mountainbike eller racercykel, finder du det her. Har du brug for en økonomisk hånd, tilbyder de finansiering gennem Basisbank.

Her kan du få afbetaling op til 75.000 kroner rentefrit med en løbetid på 10 måneder. Så skal du ikke bekymre dig om en konto med røde tal.

cykelpartner - cykel på afbetaling

★★★★★

CykelPartner

På udkig efter en racercykel eller mountainbike? Eller hvad med en el-cykel med anhænger? Cykelpartner.dk er en stor online shop med masser af cykler fra kendte og anerkendte mærker.

Tilbehør og reservedele er også noget, du kan få, hvis du gerne vil helgardere dig.

Har du brug for at dele betalingen op, kan du gøre det gennem ViaBil. Her kan du købe nu og betale senere over fire måneder helt uden renter og gebyrer. Så er det lidt nemmere at overskue regningen.

cykler.dk - cykel på afbetaling

★★★★★

CYKLER.dk

Cykler.dk har alt og lidt mere til inden for cykler. Det gælder både for herre-, dame og børnecykler, hvor der er et væld af forskellige typer og modeller at vælge imellem.

Uanset hvad du leder efter, vil du derfor helt sikkert kunne finde det her. Hvad angår afbetalingen, foregår dette også gennem ViaBill.

Det foregår på samme måde som hos Cykelpartner.dk: Du vælger ViaBill som betalingsmetode og får derefter delt beløbet op i fire lige store bidder, så de er mere overskuelige at betale. Det er nemt og enkelt.

Cykel på afbetaling 1

★★★★★

Dania Bikes

Cykler i forskellige prisklasser, så alt afhængigt af, hvad du har mulighed for i din økonomi, er der altså en cykel til dig.

Du kan afbetale gennem SparXpress og Viabill.

fri bikeshop - cykel på afbetaling

★★★★★

Fri Bikeshop: Cykel på afbetaling

Her finder du alt indenfor cykler og tilbehør. Fri Bikeshop er Danmarks største cykelkæde, der består af over 100 butikker delt ud over hele Danmark.

Her kan du købe med rentefri afbetaling gennem Nordea Finans.

Cykel afbetalings-eksempel (Nordea Finans):

MBK GENESIS 2 cykelAfbetaling
Kredit6.399 kr.
Mnd. ydelse200 kr.
Afbetalingsperiode36 måneder
Fri BikeSmart vedligehold1.500 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Samlerabat 700 kr.
Totalt beløb7.199 kr.

Få din drømmecykel på afbetaling

Hvorfor lade dig nøjes, når du har muligheden for at købe netop den cykel, du godt kunne tænke dig? Det kan du med afbetaling.

Det er blot at vælge den løsning, der stemmer bedst overens med din økonomi. For gør du det, er det ikke noget, du mærker det store til i det månedlige rådighedsbeløb. Klik dig derfor endeligt gerne butikkernes udvalg af cykler og se, om ikke du kan finde den perfekte cykel.

Få råd til det hele med cykel på afbetaling

Få råd til det hele med cykel på afbetaling

De fleste storbyer i landet fokuserer på at have et godt miljø for cyklister. Det skyldes, at mange af byernes beboere, særligt unge studerende, vælger at tage cyklen frem for den offentlige transport. Som ung kan det dog være svært at få hele økonomien til at hænge sammen.

Udover at have en god cykel, er der mange andre ting, som er nødvendige at eje som studerende. Det gælder blandt andet en computer til skolearbejde, en funktionsdygtig mobil og andre teknologiske værdigenstande.

Det kan derfor være svært at få råd til det hele, når de nævnte ejendele ofte går i stykker eller bliver stjålet med et par års mellemrum.

Se også: Ladcykel på afbetaling

Det kan derfor være en god idé at købe én eller flere ting på afbetaling. Dette giver mulighed for, at du har råd til både at købe en ny cykel og en ny mobil på samme tid, uden at bruge hele din opsparing. Som ung kan det nemlig være et slemt hak i økonomien, at skulle undvære mange tusinde kroner på kontoen på én gang.

Afbetalingen virker derfor som en blidere måde at betale for sine ejendele på, og giver dig både flere muligheder og et større økonomisk råderum. De fleste cykelhandlere giver dig idag mulighed for, at du nu også kan købe cykler på afbetaling. Således undgår du at skulle prioritere mellem en cykel og en computer, når du i virkeligheden har behov for begge.

En cykel på afbetaling giver dig flere økonomiske muligheder

En cykel på afbetaling giver dig flere økonomiske muligheder

Når du skal vælge din cykel hos cykelhandleren, er det meget normalt for unge at gå efter de billige modeller. Det skyldes, at de fleste unge kun har et begrænset beløb til rådighed på deres konto, og at de derfor fravælger dyrere og mere kvalitetsdygtige modeller.

Denne nedprioritering af cyklens kvalitet er dog slut, hvis du i stedet vælger at købe cykler på afbetaling. Nu har du nemlig mulighed for at købe din drømmecykel, uanset hvad prisen skulle være. Hvis du gerne vil have en damecykel, har du eksempelvis mulighed for at finde en, som ikke har nært så tungt et stel, som de billige modeller.

Ønsker du dig til gengæld en racercykel, vil du også få meget mere kvalitet og holdbarhed for pengene, ved at købe en dyrere model. Du kan også vælge en firehjulet udgave og købe biler på afbetaling.

Afbetaling er således en god investering for dig, der ønsker en cykel af ordentlig kvalitet, der kan holde i mange år. Det er en måde at få opfyldt dine drømme om at eje en funktionel cykel i et lækkert design, der tilmed kan holde til alt slags vind og vejr. Du kan betale cyklen over en selvvalgt periode, som typisk vil strække sig over ét eller to år.

Hvis du i løbet af denne tid får en bedre økonomi, kan du vælge at betale hele beløbet tilbage på én gang. Der er på den måde flere forskellige muligheder for at betale for din nye cykel, hvilket kan gavne din økonomi gevaldigt.

Du er måske også interesseret i:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.