Cykel på afbetaling

Køb din næste cykel på afbetaling uden at skulle betale det hele på én gang

Populære butikker der tilbyder cykel på afbetaling

LEASY: Cykler

Elcykler til gode priser med mulighed for afbetaling.
Shop her »
 

Cykelexperten

En af Danmarks førende cykelbutikker på nettet. Her finder du et stort udvalg af kvalitetsmærker til fornuftige priser. De tilbyder afbetaling også, så du ikke behøver betale hele beløbet her og nu.
Shop her »
 

CykelPartner

Cykeltilbehør, udstyr og har en bred vifte af reservedele. Du finder naturligvis også et stort udvalg af kvalitetscykler her. De tilbyder ligeledes muligheden for at afbetale. Shop her »
 

CYKLER.dk

CYKLER.dk her du endnu en online cykelhandler, som har et stort udvalg af gode cykler. Du kan naturligvis også betale med viabill her, så du ikke behøver betale det hele med det samme.
Shop her »
 

Få råd til det hele med cykel på afbetaling

De fleste storbyer i landet fokuserer på at have et godt miljø for cyklister. Det skyldes, at mange af byernes beboere, særligt unge studerende, vælger at tage cyklen frem for den offentlige transport. Som ung kan det dog være svært at få hele økonomien til at hænge sammen. Udover at have en god cykel, er der mange andre ting, som er nødvendige at eje som studerende. Det gælder blandt andet en computer til skolearbejde, en funktionsdygtig mobil og andre teknologiske værdigenstande. Det kan derfor være svært at få råd til det hele, når de nævnte ejendele ofte går i stykker eller bliver stjålet med et par års mellemrum.

Se også: Ladcykel på afbetaling

Det kan derfor være en god idé at købe én eller flere ting på afbetaling eller via MobilePay. Dette giver mulighed for, at du har råd til både at købe en ny cykel og en ny mobil på samme tid, uden at bruge hele din opsparing. Som ung kan det nemlig være et slemt hak i økonomien, at skulle undvære mange tusinde kroner på kontoen på én gang. Afbetalingen virker derfor som en blidere måde at betale for sine ejendele på, og giver dig både flere muligheder og et større økonomisk råderum. De fleste cykelhandlere giver dig idag mulighed for, at du nu også kan købe cykler på afbetaling. Således undgår du at skulle prioritere mellem en cykel og en computer, når du i virkeligheden har behov for begge.

En cykel på afbetaling giver dig flere økonomiske muligheder

Når du skal vælge din cykel hos cykelhandleren, er det meget normalt for unge at gå efter de billige modeller. Det skyldes, at de fleste unge kun har et begrænset beløb til rådighed på deres konto, og at de derfor fravælger dyrere og mere kvalitetsdygtige modeller. Denne nedprioritering af cyklens kvalitet er dog slut, hvis du i stedet vælger at købe cykler på afbetaling. Nu har du nemlig mulighed for at købe din drømmecykel, uanset hvad prisen skulle være. Hvis du gerne vil have en damecykel, har du eksempelvis mulighed for at finde en, som ikke har nært så tungt et stel, som de billige modeller. Ønsker du dig til gengæld en racercykel, vil du også få meget mere kvalitet og holdbarhed for pengene, ved at købe en dyrere model. Du kan også vælge en firehjulet udgave og købe biler på afbetaling.

Afbetalingen er således en god investering for dig, der ønsker en cykel af ordentlig kvalitet, der kan holde i mange år. Det er en måde at få opfyldt dine drømme om at eje en funktionel cykel i et lækkert design, der tilmed kan holde til alt slags vind og vejr. Du kan betale cyklen over en selvvalgt periode, som typisk vil strække sig over ét eller to år. Hvis du i løbet af denne tid får en bedre økonomi, kan du vælge at betale hele beløbet tilbage på én gang. Der er på den måde flere forskellige muligheder for at betale for din nye cykel, hvilket kan gavne din økonomi gevaldigt.

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret

+