Motionscykel på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Det er sådan, at du kan købe dig en motionscykel på afbetaling, hvis du ikke har pengene lige nu og her. På den måde virker beløbet nok heller ikke så voldsomt, som det kunne have gjort, hvis du bare havde købt den kontant.

Det kan for de fleste godt være en lille smule uoverskueligt, og det er bestemt ubehageligt for alle. Så du skal endelig sørge for at vælge en metode, som gør det hele sjovt for dig. Det går ikke, hvis du ender med at have ondt i maven over, at du skal betale så mange penge med det samme.

Populære shops, der tilbyder motionscykler på afbetaling

Få penge til en motionscykel på afbetaling her:

Vi anbefaler

Motionscykel på afbetaling 1

★★★★★

Abilicaonline: Motionscykel

Hos Abilica Online kan du finde masser af forskellige motionscykler i mange forskellige prisklaser.

De tilbyder afbetaling i form af Viabill.

Populær

apuls logo

★★★★★

Apuls: Motionscykel

Apuls har er rigtig godt udvalg af motionscykler.

De tilbyder afbetaling igennem Santander.

fitnessshoppen logo

★★★★★

Fitnessshoppen: Motionscykel

Fitnessshoppen har motionscykler til enhvert behov.

Afbetaling foregår igennem Viabill.

Motionscykel på afbetaling 2

★★★★★

Getbig: Motionscykel

Hos Getbig finder du motionscykler til hjemmet. Du kan finde mange forskellige brands i forskellige prisklasser.

Afbetaling er i form af Viabill.

Afbetalings-eksempel (Santander):

Odin B200 Sunfitter Foldbar MotionscykelAfbetaling
Kredit2.999 kr.
Mnd. ydelse271 kr.
Afbetalingsperiode12 måneder
Gebyr250 kr.
ÅOP16,12 %
Debitorrente0 %
Totalt beløb3.249 kr.

Få en motionscykel derhjemme

Mange mennesker har lidt svært ved at komme af sted, hvis de skal ned i det nærmeste fitnesscenter eksempelvis. Derfor er der mange, der har fået en motionscykel hjemme hos em selv, for så kan de altid springe ud i en omgang motion, hvis det er det, de har brug for. Så behøver man ikke at bevæge sig super langt bare for at komme i gang.

Det kan i bund og grund godt være ret demotiverende, hvis man skal super langt bare for at lave den motion, man så gerne vil i gang med. Men det kan være slut.

Nu kan du have den her stående derhjemme, lige hvor du vil have den. Måske vi du gerne kunne lave noget andet imens du cykler, og det kan du også sagtens. Det kan ske at du bare kan se noget fjernsyn imens. Så går tiden også helt utrolig hurtigt, og så når du slet ikke at tænke over, at du er i gang med at motionere.

I stedet er du optaget af noget andet, som rent faktisk virker rigtig sjovt. Så det skal du bare gøre, hvis det får det hele til at virke mere overskueligt for dig.

En motionscykel kan betales på afbetaling

Det hele lyder garanteret super godt, ikke? Men det er jo desværre sådan, at man ikke bare lige får sig en motionscykel. Den koster desværre penge. Derfor skal beløbet også lige med ind i dine overvejelser, inden du bare får købt dig en. Det ville være så dumt, hvis du får brugt nogle penge, som du slet ikke har.

På den måde kan du hurtigt få den rigtig skidt, hvis din økonomi ikke hænger sammen bagefter. Men så er der heldigvis en redning, som du altid kan søge, hvis det bliver nødvendigt.

Find den bedste motionscykel

Når du først går i gang med at kigge efter en motionscykel, så finder du sikkert hurtigt ud af, at der er rigtig mange muligheder. Og derfor kan det selvfølgelig være super svært at finde frem til, hvilken en man så skal vælge.

Man vil jo gerne have den, som er den bedste på markedet, men det kan godt være svært at gennemskue. Men du kan altid være sikker på, at mærker som Fitland eller Titan Fitness er mærker, som vil være en sikker vinder. Så dem skal du bare købe, når du kan.

Er en motionscykel god til vægttab?

En motionscykel kan give fantastiske resultater når det kommer til vægttag og forbedring af din kondition.

Hvor lang tid skal man cykle på motionscykel?

Det er individuelt hvor længe man bør cykle på sin motionscykel. 30-60 minutter er et godt mål, hvis du er forholdvis ny. Når du er i bedre form kan du begynde at hæve tiden du træner.

Andre træningsmaskiner:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.