Seng på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Når du køberen seng på afbetaling findes der efterhånden en del forskellige muligheder og shops, hvor du kan lave handlen.

Vi giver dig her på siden et godt overblik over dette, så du kan vælge den shop og afbetaling der matcher dine behov bedst muligt.

3 shops med senge på afbetaling

Vi anbefaler

bedrenætter - seng på afbetaling

★★★★★

Bedre Nætter

Bedre nætter er Danmarks største online sengeforhandler. Her kan du finde en seng der passer lige præcis til dine behov.

Hos Bedre Nætter har du mulighed for afbetaling via Santander Bank.

drømmeland - seng på afbetaling

★★★★★

Drømmeland

Hos sengetid finder du et kæmpe udvalg af forskellige typer senge. De forhandler bl.a. elevationssenge, kontinentalsenge, boxsenge, dobbeltsenge og meget andet.

Du finder også stort udvalg af forskellige madrasser.

De tilbyder naturligvis også rentefri finansiering, hvor du kan købe på afbetaling via Resurs Bank.

sengefabrikken.dk - seng på afbetaling

★★★★★

Sengefabrikken

Hos Sengefabrikken finder du et godt udvalg af dansk producerede kvalitetssenge til en overskuelig pris.

De har derudover også et godt udvalg af bl.a. boxmadrasser, sengerammer og topmadrasser.

De giver dig også mulighed for at købe med rentefri afbetaling via Santander Bank.

Derudover tilbyder de også gratis fragt.

Seng afbetalings-eksempel (Santander):

Oslo (Sand) – 160×200 cm.Afbetaling
Kredit10.000 kr.
Mnd. ydelse1.000 kr.
Afbetalingsperiode10 måneder
Gebyr (månedligt)49 kr.
ÅOP10,79%
Debitorrente0%
Gebyromkosterninger490 kr.
Totalt beløb10.490 kr.

Slip for smerter og træthed med en ny seng

Du bruger rundt regnet 1/3 del af din tid i din seng, og da søvnen har stor betydning for din øvrige livskvalitet, bør du vælge en seng, du sover godt i. Mange oplever spændinger, smerter og opvågninger, hvis de sover i en gammel seng, eller en seng der er enten for blød eller for hård. Vil du gerne slippe for smerterne og desuden opleve mere energi, bør du købe en ny seng, der passer til dig.

Typer af senge på afbetaling

Når du skal købe ny seng, kan det være svært at gennemskue, hvilken der er bedst. Der findes overordnet set tre forskellige typer af senge:

  • Seng med boksmadras
  • Elevationsseng
  • Kontinentalseng

En seng med boksmadras er den traditionelle seng, der består af en boksmadras på ben. En elevationsseng kan elevere og er særligt egnet til ældre mennesker og mennesker med smerter. En kontinentalseng består af både en boksmadras, en springmadras og en topmadras og sikrer ekstra komfort.

Vælg en seng der passer til dig

Udover typerne skal du vælge størrelse og fasthed. Som udgangspunkt bør du vælge en fast fasthed, hvis du vejer over 70 kg, og en medium fasthed, hvis du vejer under 70 kg. Vælg altid fasthed efter den, der vejer mest, hvis I sover flere i sengen.

Bredden på sengen fås fra 80 til 210 cm og benævnes typisk som enkeltmandsseng, halvandenmandsseng og dobbeltseng. Det handler om at finde en seng, der passer til dig i både fasthed og størrelse.

Køb seng på afbetaling

En seng har en levetid på 10-15 år, men der er også tale om en større post i budgettet. Mange fristes til at spare og køber dermed en brugt eller billig seng. Det kan dog ikke anbefales, da du højst sandsynligt vil ligge dårligt.

Er der ikke penge på opsparingen til en ny seng i god kvalitet, kan du i stedet købe en seng på afbetaling, så du hver måned betaler et mindre beløb af på sengen. Ved køb af seng på afbetaling får du glæde af din seng med det samme, og kan nyde en friskere og mindre smertefuld version af dig selv nu, frem for at spare op i mange måneder.

Gratis afbetaling

Du kan købe en seng med 0 kr. i renter, gebyrer og udbetaling. Det betyder, at det ikke koster mere for dig at købe sengen på afbetaling end at købe den kontant, og at du ikke behøver at lægge en udbetaling for at få lov at købe sengen.

Sengens pris bliver delt i det antal måneder, lånets løbetid har. Du kan se afbetalingen som en omvendt opsparing, hvor du betaler efter købet frem for at spare op inden købet. Sengen koster det samme, da du hverken skal betale renter eller gebyrer.

Tag også et kig på

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.