Sidst opdateret

Seng og elevationsseng på afbetaling

Køb en seng på afbetaling og øg din livskvalitet.

Slip for smerter og træthed med en ny seng

Du bruger rundt regnet 1/3 del af din tid i din seng, og da søvnen har stor betydning for din øvrige livskvalitet, bør du vælge en seng, du sover godt i. Mange oplever spændinger, smerter og opvågninger, hvis de sover i en gammel seng, eller en seng der er enten for blød eller for hård. Vil du gerne slippe for smerterne og desuden opleve mere energi, bør du købe en ny seng, der passer til dig.

Typer af senge

Når du skal købe ny seng, kan det være svært at gennemskue, hvilken der er bedst. Der findes overordnet set tre forskellige typer af senge:

  • Seng med boksmadras
  • Elevationsseng
  • Kontinentalseng

En seng med boksmadras er den traditionelle seng, der består af en boksmadras på ben. En elevationsseng kan elevere og er særligt egnet til ældre mennesker og mennesker med smerter. En kontinentalseng består af både en boksmadras, en springmadras og en topmadras og sikrer ekstra komfort.

Vælg en seng der passer til dig

Udover typerne skal du vælge størrelse og fasthed. Som udgangspunkt bør du vælge en fast fasthed, hvis du vejer over 70 kg, og en medium fasthed, hvis du vejer under 70 kg. Vælg altid fasthed efter den, der vejer mest, hvis I sover flere i sengen.

Bredden på sengen fås fra 80 til 210 cm og benævnes typisk som enkeltmandsseng, halvandenmandsseng og dobbeltseng. Det handler om at finde en seng, der passer til dig i både fasthed og størrelse.

Køb seng på afbetaling

En seng har en levetid på 10-15 år, men der er også tale om en større post i budgettet. Mange fristes til at spare og køber dermed en brugt eller billig seng. Det kan dog ikke anbefales, da du højst sandsynligt vil ligge dårligt.

Er der ikke penge på opsparingen til en ny seng i god kvalitet, kan du i stedet købe en seng på afbetaling, så du hver måned betaler et mindre beløb af på sengen. Ved køb af seng på afbetaling får du glæde af din seng med det samme, og kan nyde en friskere og mindre smertefuld version af dig selv nu, frem for at spare op i mange måneder.

Gratis afbetaling

Du kan købe en seng med 0 kr. i renter, gebyrer og udbetaling. Det betyder, at det ikke koster mere for dig at købe sengen på afbetaling end at købe den kontant, og at du ikke behøver at lægge en udbetaling for at få lov at købe sengen.

Sengens pris bliver delt i det antal måneder, lånets løbetid har. Du kan se afbetalingen som en omvendt opsparing, hvor du betaler efter købet frem for at spare op inden købet. Sengen koster det samme, da du hverken skal betale renter eller gebyrer.

Seng på afbetaling eksempel:

  • Kontantpris på sengen: 7.000 kr.
  • Månedlig afbetaling: 500 kr.
  • Løbetid: 14 måneder
  • Renter: 0,00%
  • Gebyrer: 0 kr.
  • ÅOP: 0,00%

Køb en seng på afbetaling og øg din livskvalitet.