Symaskine på afbetaling

Populære symaskiner på afbetaling

Se stort udvalg her »

Køb din nye symaskine på afbetaling

Du kan efterhånden købe det meste på afbetaling. Her på afbetalt.dk kan du købe alt fra mobiler og computere til tøj, træningsudstyr og hårde hvidevarer på afbetaling eller ved hjælp af online kviklån. Nu kan du også købe symaskiner på afbetaling.

Fordele ved at købe en symaskine på afbetaling

Ynder du at sy dit eget eller børnenes tøj selv, eller bruger du symaskinen til hobbyprojekter eller i din virksomhed, er du afhængig af, at den virker. Hvis din gamle symaskine står af, eller hvis du pludselig får nye behov eller krav til din symaskine, er det praktisk, at du ikke behøver at have flere tusinde kroner op ad lommen.

Køb en Pfaff Ambition 155 på afbetaling her.

Symaskine, overlocker eller broderimaskine?

Symaskiner kommer i mange variationer afhængigt af formålet. Måske har du allerede en traditionel symaskine, men mangler en ordentlig overlocker eller en broderimaskine, så du kan udvide dine muligheder.

Hos afbetalt.dk kan du finde finansiering til symaskiner, overlockere og broderimaskiner fra alle de førende producenter:

Afbetal din symaskine uden omkostninger

Fordelen ved at afbetale din symaskine er, at den typisk ikke behøver at blive dyrere, end hvis du købte den kontant. Du fordeler egentlig bare den kontante betaling over flere måneder og gør købet mere overkommeligt for dig selv.

Førhen var online kviklån og afbetalingsordninger lig med høje gebyrer og månedlige renter. Sådan er det heldigvis ikke længere. Gennem afbetalt.dk kan du finde fordelagtig finansiering uden opstartsgebyrer og med nul kroner i rente.

Køb din nye Brother Innov-is 15 på afbetaling her.

Overhold altid din afbetalings-aftale

Uanset, om du vælger en afbetalings-ordning eller finansiering via et online kviklån, er det afgørende, at du overholder din betalings-aftale, da lånet ellers kan blive en dyr fornøjelse. Da mange forhandlere ikke længere tjener penge på gebyrer og renter, bliver der i stedet tilladt meget høje renter ved misligholdelse, hvilket du skriver under på, når du indgår en aftale. Det betyder, at lånet eller afbetalingsordningen er rigtig fordelagtig for dig, så længe du overholder aftalen. Betaler du for sent, eller undlader du at betale, har udbyderen af lånet ret til at tillægge renter eller gebyrer, og pludselig er din symaskine meget dyrere end forventet.

Afbetal flere ting på samme tid

At, du vælger at købe en symaskine på afbetaling, betyder ikke, at du ikke også kan købe en vaskemaskine eller en mobil på afbetaling. Her på siden har vi samlet en masse ting, der kan købes på afbetaling, udover symaskiner. Du kan købe det meste til hjemmet via afbetalings-ordninger eller finansiere købene ved online kviklån.

Du kan blandt andet købe følgende på afbetaling:

Hvilken symaskine skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken symaskine, du skal vælge, får du her lidt inspiration:

Symaskiner:

  • Brother Innov-is 15
  • Husqvarna Viking Emerald 116
  • Pfaff Ambition 10

Overlockere:

  • Singer 14SH754
  • Pfaff Hobbylock 2.0
  • Brother 2104D

Broderimaskiner:

  • BrotherM240ED – Disney
  • Pfaff Creative 1.5
  • Janome Memory Craft 500E

Sidst opdateret