Symaskine på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Ynder du at sy dit eget eller børnenes tøj selv, eller bruger du symaskinen til hobbyprojekter eller i din virksomhed, er du afhængig af, at den virker.

Hvis din gamle symaskine står af, eller hvis du pludselig får nye behov eller krav til din symaskine, er det praktisk, at du ikke behøver at have flere tusinde kroner op ad lommen, når du køber en ny symaskine på afbetaling.

Vi anbefaler

symaskinetorvet logo

★★★★★

Symaskinetorvet

Symaskinetorvet er Danmarks symaskine-shop nummer et. De har alt hvad du skal bruge, når du skal have en ny symaksine, overlocker, broderimaskine og alt andet relateret til symaskiner og syning.

Hos Symaskinetorvet kan du benytte både Anyday og Viabill som afbetalingsmetode.

Symaskine på afbetaling 1

★★★★★

Proshop: Symaskine

Proshop er en af danmarks absolut største online shops. Her finder du et stort udvalg af symaskiner fra alle de mest populære brands.

Hos Proshop kan du benytte dig af klarna som afbetalingsmetode.

Symaskine på afbetaling 2

★★★★★

Elgiganten: Symaskine

Elgiganten har et lille udvalg af symaskiner og overlockere. Elgiganten er kendt for deres gode service og hurtige levering.

Hos Elgiganten kan du købe en symaskine på afbetaling igennem Santander.

Symaskine afbetalings-eksempel (Sparxpres):

BROTHER XN2500Afbetaling
Kredit2.195 kr.
Mnd. ydelse110 kr.
Afbetalingsperiode20 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb2.195 kr.

Populære symaskiner på afbetaling

Vi anbefaler

sofa.dk på afbetaling

★★★★★

BROTHER INNOV-IS A16

Brother Innov-is A16 er en af de absolut bedste symaskiner til prisen lige nu. Den er kendt for at være utrolig nem og ligetil at bruge. Den giver dig mulighed for 16 forskellige stingtyper, exceptionelt LED belysning og den nemmeste nåletråder der findes. Denne model er toppen af poppen, når det kommer til symaskiner – og så kan den købes på afbetaling lige her.

Symaskine på afbetaling 3

★★★★★

PFAFF AMBITION 620

Pfaff Ambition 620 er en brilliant symaskine, hvor kvaliteten er i højeste klasse. Med 136 sømme på Pfaff Ambition 620 kan du altid finde lige netop dét som, du leder efter i dit projekt. Den er spækket med fantastiske funktioner, og her kan en lille håndfuld af dem nævnes: Elektronisk trådspænding og trådklip, LED lys, 2 skrifttyper og indbygget hukommelse og mulighed for spejvending af sømme. Med andre ord – du får hele pakken med en Pfaff Ambition 620. Find den på afbetaling her.

Symaskine på afbetaling 4

★★★★★

HUSQVARNA VIKING EMERALD 118

Husqvarna er symaskinernes Volvo – Svensk design af højeste kvalitet. Med Viking Emrald 118 får du den største symaskine i hele emrald serien. Den kan klare hvilken som helst opgave du måtte have, og udføre det til UG. Hvis du vil have en symaskine for livet, så er dette et rigtig godt bud. Du kan tilmed købe den på kredit lige her.

Populære overlockere på afbetaling

Vi anbefaler

sofa.dk på afbetaling

★★★★★

JUKI MO-104D

Juki MO-104D er en enestående overlocker. ´Juki MO-104D kan uden problemer sy i alle stoffer. Du får med denne model en overlocker, som du kan benytte i rigtig mange år fremover. Fremstillet i fantastisk kvalitet, kan du være sikker på, at den ikke går i stykker.

Symaskine på afbetaling 5

★★★★★

PFAFF HOBBYLOCK 2.5

Pfaff Hobbylock 2.5 er en hårdfør og intensiv overlocker, som sikrer dig et lækkert og professionelt finish på dine projekter. Du kan dele betalingen op i mindre bidder her.

Symaskine på afbetaling 6

★★★★★

BROTHER 1034DX

Brother 1034dx er en billig vej ind i overlockerens verden. Den kan snildt klare at sy i alle slags stoftyper, så det er ikke noget du kommer til at bekymre dig om. Find den på afbetaling her.

Symaskine, overlocker eller broderimaskine?

Symaskiner kommer i mange variationer afhængigt af formålet. Måske har du allerede en traditionel symaskine, men mangler en ordentlig overlocker eller en broderimaskine, så du kan udvide dine muligheder.

Hos afbetalt.dk kan du finde finansiering til symaskiner, overlockere og broderimaskiner fra alle de førende producenter:

Afbetal din symaskine uden omkostninger

Fordelen ved at afbetale din symaskine er, at den typisk ikke behøver at blive dyrere, end hvis du købte den kontant. Du fordeler egentlig bare den kontante betaling over flere måneder og gør købet mere overkommeligt for dig selv.

Førhen var online kviklån og afbetalingsordninger lig med høje gebyrer og månedlige renter. Sådan er det heldigvis ikke længere. Gennem afbetalt.dk kan du finde fordelagtig finansiering uden opstartsgebyrer og med nul kroner i rente.

Overhold altid din afbetalings-aftale

Uanset, om du vælger en afbetalings-ordning eller finansiering via et online kviklån, er det afgørende, at du overholder din betalings-aftale, da lånet ellers kan blive en dyr fornøjelse. Da mange forhandlere ikke længere tjener penge på gebyrer og renter, bliver der i stedet tilladt meget høje renter ved misligholdelse, hvilket du skriver under på, når du indgår en aftale. Det betyder, at lånet eller afbetalingsordningen er rigtig fordelagtig for dig, så længe du overholder aftalen. Betaler du for sent, eller undlader du at betale, har udbyderen af lånet ret til at tillægge renter eller gebyrer, og pludselig er din symaskine meget dyrere end forventet.

Afbetal flere ting på samme tid

At, du vælger at købe en symaskine på afbetaling, betyder ikke, at du ikke også kan købe en vaskemaskine eller en mobil på afbetaling. Her på siden har vi samlet en masse ting, der kan købes på afbetaling, udover symaskiner. Du kan købe det meste til hjemmet via afbetalings-ordninger eller finansiere købene ved online kviklån.

Hvilken symaskine skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken symaskine, du skal vælge, får du her lidt inspiration:

Symaskiner:

  • Brother Innov-is 15
  • Husqvarna Viking Emerald 116
  • Pfaff Ambition 10

Overlockere:

  • Singer 14SH754
  • Pfaff Hobbylock 2.0
  • Brother 2104D

Broderimaskiner:

  • BrotherM240ED – Disney
  • Pfaff Creative 1.5
  • Janome Memory Craft 500E
Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.