iPad på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb iPad på afbetaling her

POPULÆR

proshop iphone 14 på afbetaling

★★★★★

Proshop: iPad

Hos Proshop finder du et kæmpe udvalg af alle de nyeste tablet, bl.a. de populære iPads fra Apple.

For hos Proshop kan du få finansiering gennem Klarna, hvor du køber nu og skal betale indenfor 30 dage.

iPad afbetalings-eksempel:

iPad ProAfbetaling
Kredit10.499 kr.
Månedlig ydelse935 kr.
Afbetalings-periode12 måneder
Kreditomkostninger717 kr.
ÅOP11,80%
Debitorrente0%
Totalt beløb11.216 kr.

iPad på rentefri afbetaling

Køb din iPad på afbetaling og betal af i små bidder over flere måneder

Leder du efter den bedste iPad på markedet, skal du tage et kig på den nye iPad Pro. Her får du rigtig meget for pengene. Den nye iPad Pro er stærkere og hurtigere end de fleste bærbare computere, men den fylder ikke særlig meget.

Den re-designede Retina skærm giver en fuldendt oplevelse, ja faktisk hører skærmen til blandt verdens bedste. Derudover fås skærmen i 10,5” og hele 12,9” og kører med 120 Hz, hvilket er meget imponerende.

Populære iPads på afbetaling

Vil du gerne have fingrene i den nye herlighed fra Apple, skal der penge op af lommen. Og det siger sig selv, at den nyeste teknologi ikke er den billigste. 10,5” skærmen fås fra 5.599 kr., og 12,9” skærmen fås fra 6.999 kr.

Det er selvfølgelig mange penge for en iPad, men det er uden tvivl det hele værd. Bare batterilevetiden på 10 timer gør en kæmpe forskel, og så er den i stand til at multitaske som aldrig før.

  • Re-designet Retina skærm
  • 120 Hz
  • 10 timers batterilevetid
  • Skærm på 10,5” eller 12,9”
iPad på kredit og finansiering

Køb iPad og iPad Pro på afbetaling

Løsningen er selvfølgelig at købe iPad Pro på afbetaling. Du får fingrene i den fantastiske device med det samme, men du skal ikke have 6.000 – 8.000 kr. op af lommen. Du kan i stedet betale den af med lave månedlige rater, der passer ind i din økonomi.

Typisk kan du få elektronik på afbetaling helt rentefrit. Du betaler et lavt engangsgebyr for oprettelse, og derfra er prisen helt den samme, som hvis du havde betalt din iPad kontant.

Flere og flere vælger afbetalingsløsningen, da det med elektronik ikke kan betale sig at spare op. Sparer du op til den nye iPad Pro, vil du måske have råd til den om et års tid, og så er den for det første ikke ny mere, og for det andet går der nok ikke lang tid, inden der igen er banebrydende elektronik på hylden.

På den måde kan det bedre betale sig at købe, mens iPaden er ny, og så afbetale i stedet for at sætte til side.

Køb iPad og iPad Pro på afbetaling

iPad på afbetaling til hjemmebrug

Flere og flere begynder at investere i en iPad og det er ikke uden grund. Afbetaling gør det muligt, at få råd til ting her og nu, som du ellers ikke vil have råd til. Med en iPad får du rigtig mange muligheder, da du kan have den med dig overalt. De fylder intet, og er nemme at have med i tasken, når du skal på arbejde eller på ferie.

Derudover holder de også på strømmen, så du slipper for at slæbe rundt på oplader. Mange opfatter en iPad som en erstatning for en pc, da den netop er langt nemmere at transportere rundt, men også fordi strømforbruget er meget mindre. Dermed er det nemt for alle, at have med at gøre.

Brugerfladen er også optimeret, så den er brugervenlig for selv de mindre rutinerede. Det gør den også meget anvendelige for ældre mennesker, da de også forstår, hvordan man bruger en iPad, når først man har lært det. Derfor er det også et oplagt gaveønske, når nu man kan købe en iPad på afbetaling.

Du er altså fri for, at skulle have alle pengene nu og her, som oftest kan være et problem op til jul, da der er mange gaver der skal købes. Derfor er det en mulighed, at du kan betale den over flere måneder, hvor du afbetaler et fast beløb hver måned, så du får råd til at købe den.

Dermed kan du købe de gaver til dine familie og dine nærmeste, som du synes de fortjener at få, og hvorfor nøjes med en iPad når du også kan give dem en mobil på afbetaling.

iPad på afbetaling rentefrit

Når du vælger at du vil have din iPad, og du har bestemt dig for at købe den på afbetaling, så er der flere ting du skal være klar over. Det er nemlig rentefrit, og du slipper dermed for at betale ekstra for at låne pengene, som det ellers ses i mange andre brancher, når du vælger at låne penge.

Dette gøres for, at det netop skal være attraktivt at bruge afbetaling til at købe sine dyre produkter, hvilket dermed er en fordel for dig som forbruger, da du får et rigtig godt tilbud, og mulighed for at købe et godt produkt. Vi har også skrevet en guide om almindelige tablet på afbetaling her.

Du har som oftest flere forskellige muligheder for at vælge, hvordan du ønsker at betale af. Det kan være, at der er mulighed for at foretage en start udbetaling, så der er mindre du skal afdrage på i de kommende måneder.

Derudover kan man også justere længden af afdraget, så det passer perfekt til din økonomi. Hvis du ikke har lommen fuld af penge, kan det altså sagtens betale sig at købe på afbetaling, hvis det er rentefrit.

Du får dermed flere penge i de måneder du afbetaler, dog skal du være opmærksom på, at du ikke bruger for mange penge, så du ikke kan betale af på dit lån. Køb derfor den iPad på afbetaling, der passer til dit budget, så du får en helt fantastisk oplevelse med dit nye produkt.

FAQ

Kan man købe en iPad på afbetaling trods RKI?

Vi anbefaler på det kraftigste at du ikke optager flere former for kredit/lån, hvis du allerede står i RKI. Her vil det bedste være at du først kommer ud af RKI.

iPad på afbetaling uden abonnement – er det muligt?

Ja, de shops vi anbefaler her i guiden giver dig mulighed for at købe en iPad på afbetaling uden nogen form for abonnement.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.