Rideudstyr på afbetaling

Se dine muligheder for at købe rideudstyr på afbetaling her

Køb rideudstyr på afbetaling

At ride kræver en masse udstyr – ikke mindst af sikkerhedsmæssige årsager. Det kan derfor hurtigt blive en dyr fornøjelse at starte til ridning eller at købe hest. Du skal have udstyr til dig selv i form af ridebukser, ride-støvler, ride-jakke, mv., og så skal hesten naturligvis også have en masse udstyr – specielt hvis det er din egen og ikke én, du rider på hos en rideskole.

Uanset, om du både skal ud at investere i sadel, grime, dækken, børster, trense og en masse øvrigt udstyr til hesten, eller om du kun mangler en enkelt ting eller to, kan det blive en dyr fornøjelse. Kvalitets-udstyr koster penge, og det er ikke sikkert, at de penge står på kontoen lige nu. Det er der heldigvis råd for, da mange forhandlere af rideudstyr er begyndt at tilbyde afbetalings-løsninger og muligheder for at betale senere (f.eks. når der går feriepenge ind).

Find den billigste afbetalingsløsning

Her på afbetalt.dk har vi samlet alle de online forhandlere af rideudstyr, der tilbyder afbetaling i ét eller andet omfang – så er det helt op til dig at finde den forhandler, der har det udvalg, du har brug, med den bedste afbetalings-løsning.

Når du skal sammenligne, skal du dels kigge på typen af køb på afbetaling. Nogle forhandlere tilbyder udelukkende at betale hele beløbet samlet på et senere tidspunkt. Det kan være fint, hvis der er udsigter til en bonus på arbejdet eller udbetaling af feriepenge, men i øvrige tilfælde kan det være at udskyde en stor udgift, der heller ikke er råd til senere. I stedet kan du vælge en afbetalings-løsning, hvor du deler beløbet op i mindre rater, der er forenelige med din økonomi. Nogle forhandlere tilbyder, at du kan starte din afbetaling på et senere tidspunkt, f.eks. om en måned eller to, mens du andre steder starter din afbetaling den førstkommende måned efter købet.

  • Betal hele beløbet samlet senere

  • Afbetal beløbet i mindre rater

  • Start din afbetaling nu eller senere

Du kan typisk udskyde betalingen til et senere tidspunkt helt gratis, hvis du stadig betaler det samlede beløb, mens en afbetalings-løsning vil koste penge i ét eller andet omfang, da det er samme princip som at tage et lån. Nogle steder koster det et oprettelsesgebyr, mens der andre steder er månedlige renter og helt tredje steder er en kombination. Det kan derfor være lidt svært at overskue, hvad det reelt kommer til at koste dig – og hvor du finder den billigste løsning.

Kig på ÅOP

Heldigvis har alle lån og afbetalings-løsninger dét til fælles, at de skal have opgivet ÅOP, som står for ”årlige omkostninger i procent”. Det er altså lånets pris på årlig basis i procent. Er der tale om et lån eller et beløb i en afbetalingssituation på 1.000 kr. og ÅOP på 20%, vil det årligt koste dig 20% af beløbet om året at afbetale (20% af 1.000 kr. er 200 kr.). Det vil sige, at hvis du køber for 1.000 kr., kommer det til at koste dig 1.200 kr., når du er færdig med at afbetale, hvis du betaler af over et helt år.