Rideudstyr på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Se dine muligheder for at købe rideudstyr på afbetaling her.

Vi har listet de butikker hvor du online kan købe nu og dele din betaling op over flere måneder.

Vi giver her en kort beskrivelse af, hvilken type afbetaling der tilbyde samt hvad de har på hylderne af rideudstyr.

Vi anbefaler

Rideudstyr på afbetaling 1

★★★★★

A&A Rideudstyr

A&A Rideudstyr har et super udvalg af alle de bedste mærker indenfor rideudstyr. De har udstyr til ryttere og heste i alle størrelser.

De tilbyder afbetaling igennem Anyday & Viabill.

Rideudstyr på afbetaling 2

★★★★★

Horsepartner

Hos Horsepartner finder du et stort udvalg af udstyr til heste såvel som ryttere. De har fuld fokus på den Islandske hest, og har specialiseret sig i udstyr til Islænderen.

De tilbyder afbetaling gennem Anyday.

Rideudstyr på afbetaling 3

★★★★★

Ponypiger.dk

Ponpiger har et af Danmarks største udvalg af rideudstyr til Pony og ponypiger.. De fører over 100 kendte mærker inden for hesteuniverset. Kig forbi og se deres store udvalg.

De tilbyder gratis fragt ved køb over 499,- og tilbyder afbetaling igennem Anyday.

Rideudstyr afbetalings-eksempel:

Kingsland Vinter TightsAfbetaling
Kredit999 kr.
Mnd. ydelse249,75 kr.
Afbetalingsperiode4 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb999 kr.

Køb rideudstyr på afbetaling

Køb rideudstyr på afbetaling

At ride kræver en masse udstyr – ikke mindst af sikkerhedsmæssige årsager. Det kan derfor hurtigt blive en dyr fornøjelse at starte til ridning eller at købe hest. Du skal have udstyr til dig selv i form af ridebukser, ride-støvler, ride-jakke, mv., og så skal hesten naturligvis også have en masse udstyr – specielt hvis det er din egen og ikke én, du rider på hos en rideskole.

Uanset, om du både skal ud at investere i sadel, grime, dækken, børster, trense og en masse øvrigt udstyr til hesten, eller om du kun mangler en enkelt ting eller to, kan det blive en dyr fornøjelse. Kvalitets-udstyr koster penge, og det er ikke sikkert, at de penge står på kontoen lige nu.

Det er der heldigvis råd for, da mange forhandlere af rideudstyr er begyndt at tilbyde afbetalings-løsninger og muligheder for at betale senere (f.eks. når der går feriepenge ind).

Find den billigste afbetalingsløsning til rideudstyr

Find den billigste afbetalingsløsning til rideudstyr

Her på afbetalt.dk har vi samlet alle de online forhandlere af rideudstyr, der tilbyder afbetaling i ét eller andet omfang – så er det helt op til dig at finde den forhandler, der har det udvalg, du har brug, med den bedste afbetalings-løsning.

Når du skal sammenligne, skal du dels kigge på typen af køb på afbetaling. Nogle forhandlere tilbyder udelukkende at betale hele beløbet samlet på et senere tidspunkt.

Det kan være fint, hvis der er udsigter til en bonus på arbejdet eller udbetaling af feriepenge, men i øvrige tilfælde kan det være at udskyde en stor udgift, der heller ikke er råd til senere. I stedet kan du vælge en afbetalings-løsning, hvor du deler beløbet op i mindre rater, der er forenelige med din økonomi.

Nogle forhandlere tilbyder, at du kan starte din afbetaling på et senere tidspunkt, f.eks. om en måned eller to, mens du andre steder starter din afbetaling den førstkommende måned efter købet.

  • Betal hele beløbet samlet senere
  • Afbetal beløbet i mindre rater
  • Start din afbetaling nu eller senere

Du kan typisk udskyde betalingen til et senere tidspunkt helt gratis, hvis du stadig betaler det samlede beløb, mens en afbetalings-løsning vil koste penge i ét eller andet omfang, da det er samme princip som at tage et lån. Nogle steder koster det et oprettelsesgebyr, mens der andre steder er månedlige renter og helt tredje steder er en kombination.

Det kan derfor være lidt svært at overskue, hvad det reelt kommer til at koste dig – og hvor du finder den billigste løsning.

Kig på ÅOP

Heldigvis har alle lån og afbetalings-løsninger dét til fælles, at de skal have opgivet ÅOP, som står for ”årlige omkostninger i procent”. Det er altså lånets pris på årlig basis i procent. Er der tale om et lån eller et beløb i en afbetalingssituation på 1.000 kr. og ÅOP på 20%, vil det årligt koste dig 20% af beløbet om året at afbetale (20% af 1.000 kr. er 200 kr.). Det vil sige, at hvis du køber for 1.000 kr., kommer det til at koste dig 1.200 kr., når du er færdig med at afbetale, hvis du betaler af over et helt år.

FAQ

Er det alle rideudstyr butikker der tilbyder afbetaling?

Nej, men der findes en del i Danmark der tilbyder det og vi har gjort det nemt for dig at få det store overblik over dem her på siden.

Hvilken afbetalingsløsning skal man vælge?

Vores anbfaling er at tage den løsning, hvor du ikke skal betale renter og gebyrer. Her kan Anyday fremhæves, hvor du betaler over 4 måneder helt uden nogen form for omkostninger for dig.

Du er måske også interesseret i

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.