Vaskemaskine på afbetaling

Vaskemaskine på afbetaling er blevet en mulighed

Med en ny vaskemaskine er der mange penge at spare på vand og el – køb på afbetaling nu
På samme måde som det er blevet muligt at købe alle andre hvidevarer på afbetaling, så er det også muligt at købe en vaskemaskine på afbetaling. Vi har alle sammen brug for at få vasket vores tøj og i stedet for at bruge mange penge på et møntvaskeri, eller på at få repareret den gamle vaskemaskine, så kan man vælge at anskaffe sig en ny. En ny vaskemaskine er dog ikke billig og koster flere tusinde kroner – alt afhængig af model kan dette beløb sagtens overstige titusinde. Det er langt fra alle, der har sådan et beløb stående på kontoen. Vil man stadig have muligheden for at vaske sit tøj i hjemmet, så må de finde på en anden måde at finansiere sine nye hårde hvidevarer på.

Vi anbefaler

★★★★★

Homeshop

Homeshop er en dansk webshop, hvor du kan købe alt du har brug for til hjemmet. Du kan naturligvis også finde hårde hvidevarer hos Homeshop. De forhandler alle de største mærker, såsom Samsung, AEG, Bosch og mange flere.

Hos Homeshop har du mulighed for afbetaling igennem Viabill.

★★★★★

Elgiganten

Elgiganten er en af danmarks største forhandlere af hårde hvidevarer. Her kan du finde alle de nyeste modeller fra alle de kendte mærker, som fx: AEG, Bosch, LG og Siemens.

Hos Elgiganten har du mulighed for afbetaling igennem Santander. Det gør det muligt at dele din betaling op i flere mindre bidder.

Man kan sagtens købe en vaskemaskine på afbetaling

Det er blevet langt mere almindeligt at købe ting på afbetaling. Når det gælder hvidevarer er dette også blevet standarden, ligesom det gælder for mobiltelefoner og bærbare. Mange forhandlere tilbyder endda deres potentielle kunder, at dette kan gøres uden skjulte gebyrer og meromkostninger. Derfor kan man nu vælge at købe, det man ønsker sig nu og her, i stedet for at vente på at man har sparet op. Det kan tage lang tid at spare penge op til en ny vaskemaskine, men i ventetiden har man selvfølgelig stadig brug for at få vasket sit tøj. Denne ventetid kan være lang og mange mennesker har ikke mulighed for at vente. Det er langt fra alle steder i landet, man har et møntvaskeri til rådighed rundt om hjørnet. Er der ikke et møntvaskeri i nærheden og har man ikke et betydeligt beløb på kontoen, så er det at købe på afbetaling en rigtig god idé, uanset om det er en vaskemaskine, et køleskab på afbetaling eller en ny opvaskemaskine.

Populære vaskemaskiner der købes på afbetaling:

  • AEG
  • ELECTROLUX
  • ZANUSSI
AEG
Rentefrit
AEG Vaskemaskine til 7 kg
★★★★★
Electrolux
Electrolux vaskemaskine til 7 kg
★★★★★
AEG
AEG vaskemaskine til 8 kg
★★★★★

Vaskemaskine på afbetaling kan være mere miljørigtig og spare dig penge

Teknologien udvikler sig hele tiden og dette gælder også inden for hårde hvidevarer. Før i tiden var man ikke i stand til at producere hvidevarer, der var energieffektive. Det betyder at der rundt omkring i hjemmene står flere gamle modeller, der bruger en hel masse strøm. Dette er ikke godt for miljøet, men man kan heldigvis gøre noget for at ændre det. Ved at købe en nyere model, er man med til at skåne miljøet og kan på samme tid spare en masse penge i længden. Derfor bør man overveje, om det ikke er på tide at skifte det gamle ud med noget nyt. Man behøver heldigvis ikke at betale for hele varen på én gang. Der findes mange måder, hvorpå man kan udskifte sine hvidevarer uden at få et kæmpe minus på kontoen. En del forhandlere tilbyder op til flere muligheder, når man skal købe varer på afbetaling til en meget lav rente eller helt og aldeles omkostningsfrit. Dette giver alle muligheden for at spare penge på sigt og samtidig være med til at gøre deres, for at passe så godt på miljøet som muligt. Har man ikke overvejet denne mulighed, så er det på tide at man får øjnene op.

Se også vores guide til at finde gode tilbud på vaskemaskiner

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+