Vaskemaskine på afbetaling

Med en ny vaskemaskine er der mange penge at spare på vand og el – køb på afbetaling nu

På samme måde som det er blevet muligt at købe alle andre hvidevarer på afbetaling, så er det også muligt at købe en vaskemaskine på afbetaling. Vi har alle sammen brug for at få vasket vores tøj og i stedet for at bruge mange penge på et møntvaskeri, eller på at få repareret den gamle vaskemaskine, så kan man vælge at anskaffe sig en ny.

En ny vaskemaskine er dog ikke billig og koster flere tusinde kroner – alt afhængig af model kan dette beløb sagtens overstige titusinde. Det er langt fra alle, der har sådan et beløb stående på kontoen og det er her at en vaskemaskine på afbetaling kommer ind i billedet.

Liste med shops der tilbyder vaskemaskine på afbetaling

Populær

★★★★★

Elgiganten: vaskemaskine

Elgiganten er en af danmarks største forhandlere af hårde hvidevarer. Her kan du finde alle de nyeste vaskemaskine modeller fra alle de kendte mærker, som fx: AEG, Bosch, LG og Siemens.

Hos Elgiganten har du mulighed for afbetaling igennem Santander. Det gør det muligt at dele din betaling op i flere mindre bidder.

Leje: et godt alternativ

leje af vaskemaskine - afbetaling alternativ

★★★★★

Whiteaway (Rent): vaskemaskine

Med et abonnement hos Rent (Whiteaway) kan du leje din vaskemaskine for et fast månedligt beløb.

De har udvalgt de bedste og mest energibesparende maskiner til dig, og hvis maskinen på et tidspunkt ikke længere virker, så erstatter de den gratis.

Udover det, så slipper du for det hårde arbejde – de leverer og installerer kvit og frit, og tager den gamle maskine med.

Vi anbefaler

★★★★★

Homeshop: vaskemaskine

Homeshop er en dansk webshop, hvor du kan købe alt du har brug for til hjemmet. Du kan naturligvis også finde hårde hvidevarer hos Homeshop.

De forhandler alle de største vaskemaskine mærker, såsom Samsung, AEG, Bosch og mange flere.

Hos Homeshop har du mulighed for afbetaling igennem Viabill.

Vaskemaskine afbetalings-eksempel (Santander):

Electrolux Professional myPro WE170VAfbetaling
Kredit12.990 kr.
Månedlig ydelse1.143 kr.
Afbetalings-periode12 måneder
ÅOP9,21%
Debitorrente0%
Totalt beløb13.707 kr.

Man kan sagtens købe en vaskemaskine på afbetaling

Det er blevet langt mere almindeligt at købe ting på afbetaling. Når det gælder hvidevarer er dette også blevet standarden, ligesom det gælder for mobiltelefoner og bærbare.

Mange forhandlere tilbyder endda deres potentielle kunder, at dette kan gøres uden skjulte gebyrer og meromkostninger. Derfor kan man nu vælge at købe, det man ønsker sig nu og her, i stedet for at vente på at man har sparet op. Det kan tage lang tid at spare penge op til en ny vaskemaskine, men i ventetiden har man selvfølgelig stadig brug for at få vasket sit tøj. Denne ventetid kan være lang og mange mennesker har ikke mulighed for at vente.

Det er langt fra alle steder i landet, man har et møntvaskeri til rådighed rundt om hjørnet. Er der ikke et møntvaskeri i nærheden og har man ikke et betydeligt beløb på kontoen, så er det at købe på afbetaling en rigtig god idé, uanset om det er en vaskemaskine, et køleskab på afbetaling eller en ny opvaskemaskine.

Populære vaskemaskiner der købes på afbetaling:

  • AEG
  • ELECTROLUX
  • ZANUSSI
AEG
Rentefrit
AEG Vaskemaskine til 7 kg
★★★★★
Electrolux
Electrolux vaskemaskine til 7 kg
★★★★★
AEG
AEG vaskemaskine til 8 kg
★★★★★

Ny vaskemaskine kan være mere miljørigtig og spare dig penge

Teknologien udvikler sig hele tiden og dette gælder også inden for hårde hvidevarer. Før i tiden var man ikke i stand til at producere hvidevarer, der var energieffektive. Det betyder at der rundt omkring i hjemmene står flere gamle modeller, der bruger en hel masse strøm.

Dette er ikke godt for miljøet, men man kan heldigvis gøre noget for at ændre det. Ved at købe en nyere model, er man med til at skåne miljøet og kan på samme tid spare en masse penge i længden. Derfor bør man overveje, om det ikke er på tide at skifte det gamle ud med noget nyt ved f.eks at købe en vaskinemaskine på afbetaling.

Man behøver heldigvis ikke at betale for hele varen på én gang. Der findes mange måder, hvorpå man kan udskifte sine hvidevarer uden at få et kæmpe minus på kontoen. En del forhandlere tilbyder op til flere muligheder, når man skal købe varer på afbetaling til en meget lav rente eller helt og aldeles omkostningsfrit.

Dette giver alle muligheden for at spare penge på sigt og samtidig være med til at gøre deres, for at passe så godt på miljøet som muligt. Har man ikke overvejet denne mulighed, så er det på tide at man får øjnene op.

FAQ

Er vaskemaskine leje og afbetaling det samme?

Nej, når du lejer en vaskemaskine skal du aflverer den tilbage når du er færdig med at bruge den. Ved afbetaling betaler du af, indtil du ejer maskinen.

Hvor mange måneder skal man betale af henover?

Det afhænger af den afbetalings-løsning som du vælger. Det kan være fra 10 måneder og op til 72.

Se også vores guide til at finde gode tilbud på vaskemaskiner.

Indholdsfortegnelse

Køb elektronik på afbetalingSe mere her »
+