Laptop på afbetaling

God til studie
Rentefrit
Acer Aspire 3 Laptop

★★★★★

Gamer laptop
HP Omen Gaming Laptop

★★★★★

Pro Gaming Laptop
Acer Nitro 5 Gaming Laptop 17″

★★★★★

Køb en laptop på afbetaling

Med en en afbetalingsordning kan du få råd til din drømmelaptop med det samme.

Se oversigt over alle modeller her »

Laptop på afbetaling – I dag er det svært at finde en arbejdsplads eller en uddannelse, hvor elektronik ikke spiller en rolle i hverdagen. Derfor er det også svært at klare sig uden en computer. Når det gælder computere, der er lette at have med på farten, er en laptop den ideelle løsning. De vejer ikke ret meget, og de fylder ikke ret meget. Desværre er de bare ret dyre. Der er heldigvis en mulighed for dig, som har brug for en bærbar/laptop, men ikke har råd til en: Du kan vælge at købe den på afbetaling og det er uanset om du vælger at købe en pc eller en laptop på afbetaling.

Når du ikke har pengene lige nu og her

Netop fordi elektronik er blevet så stor en del af vores hverdag, er det ofte temmelig akut, hvis man mangler en computer. Det er sjældent, man har tid til at vente, til pengene er sparet sammen. Når du køber en vare på afbetaling, betyder det, at du betaler beløbet tilbage i små bidder i stedet for på én gang. Det er altså en god løsning, hvis du ikke har pengene lige nu og her. Det kan også være, at du har de første par hundrede kroner, men mangler de sidste. Med en afbetalingsordning får du lidt ekstra tid til at skrabe pengene sammen.

Du har måske gennemtjekket alle dine punge og næsten stirret dig blind på dit budget-skema, men til sidst har du måttet erkende, at du bare ikke på nuværende tidspunkt har pengene til det, du mangler. Det er ikke nogen skam , for sådan er der mange der har det. Det er langt de færreste, der har råd til at hive flere tusinde kroner ud af deres budget. I stedet for at ærgre sig over de penge, du mangler, så gælder det om at se sig om efter en anden mulighed. Her kommer købet af en laptop på afbetaling ind i billedet.

Det gode alternativ, hvor du slipper for ventetid

Det er dog ikke kun laptops, du kan købe på afbetaling. Der er faktisk rigtig mange forskellige butikker, som tilbyder en afbetalingsordning. Det kan være, at det er møbler, du er ude efter, en mobiltelefon eller anden form for elektronik – se fx iPhone pris ved afbetaling. Ved en afbetalingsordning aftaler du med forhandleren, hvordan og hvorledes din afbetaling kommer til at foregå. Eller med andre ord: hvor lang tid, du har til at betale, hvor meget du betaler ad gangen og hvor meget der lægges på i rente.

Hvis du sætter dig ned og regner på en sådan afbetalingsordning, vil du nok opdage, at du i sidste ende kommer til at betale lidt mere for varen, end hvis du betalte hele prisen på én gang. Men ofte er det dog de ekstra penge værd, når du undgår ventetid, får varen med hjem med det samme og kan tage den i brug så hurtigt som muligt. Hvis du eksempelvis mangler en computer til dine studier, en cykel for at få din hverdag til at hænge sammen eller bare for at få glæden tilbage i din hverdag, er en afbetalingsordning en rigtig god løsning for dig. Også selvom du kommer til at betale lidt ekstra for din vare.

Køb gamer laptop på afbetaling

Vil du gerne kunne game på farten; enten for at slå transporttid ihjel, for at kunne kombinere skolearbejde med gaming eller for at kunne spille sammen med vennerne, er en gamer løsningen – og du kan sagtens finde en billig gamer pc. I stedet for at kigge efter de computere, der markedsføres som deciderede gamer computere, kan du i stedet kigge på specifikationerne selv og finde en god pris. Kig eksempelvis på processor (CPU), hukommelse (RAM) og skærmens opløsning (pixels).

CPU til laptop

Computers motor er en processor, der også kaldes CPU. De største producenter hedder Intel og AMD. Af Intels processorer bør du vælge i3, i5 eller i7. Jo højere, des bedre. Generelt kan siges, at des højere modelnummer, des bedre er processoren.

RAM til laptop

Dens hukommelse og evne til at køre tunge programmer og flere programmer på samme tid afhænger af mængden af RAM. Som udgangspunkt bør du vælge minimum 8 GB RAM til din gamer laptop.

Pixels på laptop skærm

Antallet af pixels bestemmer billedets kvalitet. De gamle computere anvendte meget lav pixels, så de enkelte pixels kunne ses ved gaming som små firkanter på skærmbilledet. De fleste computere kører i dag med en god opløsning, og her er tommelfingerreglen, at des højere pixels, des bedre skærmbillede.

Hvilken gamer laptop skal jeg vælge?

Vil du have en god gamer laptop, kan du vælge en Asus , en Hp eller en Acer. Fælles for dem er, at de har lavet nogle stærke modeller, der kan køre de tunge spil.

Af velegnede gamer laptops kan nævnes:

  • HP 14-CF0023NO
  • Acer SF315-41G-R6VG
  • Acer AN515-52-5198
  • Asus FX504GE-EN225T

Det koster ikke særlig meget ekstra at vælge afbetaling; faktisk kan du i nogle tilfælde få 0% i rente. Det betyder, at du slipper for en stor udskrivning, men i stedet kan slippe afsted med et lavt afdrag hver måned, der ikke mærkes i den daglige økonomi.

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+