LAPTOP / BÆRBAR PÅ AFBETALING

Køb en bærbar eller en laptop på afbetaling

I dag er det svært at finde en arbejdsplads eller en uddannelse, hvor elektronik ikke spiller en rolle i hverdagen. Derfor er det også svært at klare sig uden en computer. Når det gælder computere, der er lette at have med på farten, er en laptop eller en bærbar den ideelle løsning. De vejer ikke ret meget, og de fylder ikke ret meget. Desværre er de bare ret dyre. Der er heldigvis en mulighed for dig, som har brug for en bærbar/laptop, men ikke har råd til en: Du kan vælge at købe den på afbetaling og det er uanset om du vælger at købe en pc eller en laptop på afbetaling.

Når du ikke har pengene lige nu og her

Netop fordi elektronik er blevet så stor en del af vores hverdag, er det ofte temmelig akut, hvis man mangler en computer. Det er sjældent, man har tid til at vente, til pengene er sparet sammen. Når du køber en vare på afbetaling, betyder det, at du betaler beløbet tilbage i små bidder i stedet for på én gang. Det er altså en god løsning, hvis du ikke har pengene lige nu og her. Det kan også være, at du har de første par hundrede kroner, men mangler de sidste. Med en afbetalingsordning får du lidt ekstra tid til at skrabe pengene sammen.
Du har måske gennemtjekket alle dine punge og næsten stirret dig blind på dit budget-skema, men til sidst har du måttet erkende, at du bare ikke på nuværende tidspunkt har pengene til det, du mangler. Det er ikke nogen skam , for sådan er der mange der har det. Det er langt de færreste, der har råd til at hive flere tusinde kroner ud af deres budget. I stedet for at ærgre sig over de penge, du mangler, så gælder det om at se sig om efter en anden mulighed. Her kommer købet af en bærbar eller laptop på afbetaling ind i billedet.

Det gode alternativ, hvor du slipper for ventetid

Det er dog ikke kun bærbare og laptops, du kan købe på afbetaling. Der er faktisk rigtig mange forskellige butikker, som tilbyder en afbetalingsordning. Det kan være, at det er møbler, du er ude efter, en mobiltelefon eller anden form for elektronik. Ved en afbetalingsordning aftaler du med forhandleren, hvordan og hvorledes din afbetaling kommer til at foregå. Eller med andre ord: hvor lang tid, du har til at betale, hvor meget du betaler ad gangen og hvor meget der lægges på i rente.

Hvis du sætter dig ned og regner på en sådan afbetalingsordning, vil du nok opdage, at du i sidste ende kommer til at betale lidt mere for varen, end hvis du betalte hele prisen på én gang. Men ofte er det dog de ekstra penge værd, når du undgår ventetid, får varen med hjem med det samme og kan tage den i brug så hurtigt som muligt. Hvis du eksempelvis mangler en computer til dine studier, en cykel for at få din hverdag til at hænge sammen eller bare for at få glæden tilbage i din hverdag, er en afbetalingsordning en rigtig god løsning for dig. Også selvom du kommer til at betale lidt ekstra for din vare.

Laptop på afbetaling
5 (100%) 6 votes


close

Spar 1600 kroner når du køber mobil på afbetaling

iphone-x-afbetaling
  • check-square-o
    Modtag artiklen med det samme på mail.
envelope-open-o