Proshop afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Går du på et studie, som kræver, at du opgraderer din MacBook eller din bærbar PC? Eller er du bare blevet godt træt af, at mobilen i tide og utide går i sort eller ikke virker, som den skal?

Elektronik er en stor del af vores hverdag, og vi har efterhånden svært ved at leve uden. Derfor er det en stor udfordring, når det ikke virker, som det skal eller ikke lever op til de krav, der er til brugen af det.

Proshop afbetaling 1

★★★★★

Proshop: Afbetaling

Proshop er udelukkende en netbutik, som sælger alt, hvad man kan tænke sig inden for elektronik. Da de ikke har nogen fysiske forretninger, tilbyder de gamer computere til ret fornuftige priser.

Deres afbetalingsmuligheder er også fornuftige, da du gennem Klarna kan købe nu og betale indenfor 30 dage.

Proshop afbetalingseksempel:

Proshop KlarnaAfbetaling
Kredit2.559 kr.
Mnd. ydelseBetal indenfor 30 dage
Afbetalingsperiode1 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb2.559 kr.

Der er bare det med elektronik, at det ikke er den billigste post at skulle opgradere noget på. En MacBook er bestemt ikke billig og noget, de fleste skal spare op til. Det samme gælder med en bærbar PC samt en mobil – i hvert fald hvis den skal være af nyeste model inden for Samsung eller iPhone.

Er du en af dem, der skal spare op for at have råd, men som ikke har muligheden for det lige nu, er afbetaling klart en mulighed for dig. Særligt Proshop afbetaling kan vise sig at være den perfekte løsning for dig, da de har alt inden for elektronik og mere til.

Det kan du købe på afbetaling hos Proshop

Proshop er en online forretning, som har alt det og mere til, som du går og drømmer om. Står du derfor i den situation, at du akut står og mangler noget eller blot kunne tænke dig at forkæle dig selv med noget nyt og lækkert, finder du det hos Proshop, som tilbyder finansiering og afbetaling på alle deres varer.

proshop computer

★★★★★

Proshop: Computer og bærbar

Har du brug for en ny Mac eller bærbar PC, finder du et stort udvalg af begge dele hos Proshop på afbetaling.

Inden for computere / PC’ere tilbyder de forskellige mærker i forskellige prisklasser, ligesom de med MAC også tilbyder dem i forskellige prisklasser. Det er dermed muligt at finde netop den model, som du har brug for.

hardware proshop

★★★★★

Proshop: Hardware

Proshop har også et stort udvalg af hardware på afbetaling. Det betyder, at du finder alt lige fra skærm, grafikkort og højttalere til blæser og mikrofon.

Det og meget mere har de et bredt udvalg af, hvilket giver dig de bedste muligheder for at finde det, du har behov for – også hvis du er typen, der godt kan lide at bygge selv.

proshop mobil

★★★★★

Proshop: Mobil & Tablets

En tredje og populær kategori på Proshop er mobiler og tablets / iPads.

Så står du og mangler en, eller er din nuværende blevet for langsom og utilregnelig, er dette kategorien, hvor du med garanti finder din næste nye mobil eller tablet.

Hvordan fungerer Proshop afbetaling?

Hvis du har brug for en løsning omkring afbetaling for at kunne finansiere din nye computer, MacBook eller mobiltelefon, tilbyder Proshop deres kunder at låne til deres køb.

Finansieringen foregår gennem Basisbank, hvor du kan låne alt mellem 2.000 kroner og 25.000 kroner til køb af elektronik, eller hvad du end har brug for lige og nu og her. Lånet har en løbetid på enten 12 eller 24 måneder med et månedligt gebyr, som afhænger af lånets størrelse og løbetid.

Låneansøgningen kan du udfylde og underskrive online, hvormed du straks får svar på, om du er godkendt til at kunne låne.

Få dine drømme til at gå i opfyldelse

Proshop er med deres store udvalg af elektronik, husholdningsmaskiner og meget andet samt deres gode muligheder for afbetaling en butik, der får dine drømme til at gå i opfyldelse. Her kan du købe lige det, du mangler eller drømmer om i din dagligdag. Har du ikke pengene kan du få det på afbetaling mere eller mindre tilpasset din økonomi.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.