MOBIL PÅ AFBETALING

POPULÆRE MOBILER PÅ AFBETALING

MobilPrisKøb
iphone-xs1
iPhone XS
299 kr.KØB »
samsung-galaxy-s10e
Samsung S10
269 kr. KØB »
iphone-xr-coral
iPhone XR
179 kr.KØB »
huawei
Huawei P20
99 kr.KØB »
samsung-s9
Samsung S9
219 kr.KØB »
sonyxperia10
Sony XPERIA 10
129 kr.KØB »

Mærker: APPLE, SAMSUNG, SONY, NOKIA , DORO (64,- / mnd rentefrit) – Se alle modeller

 

Lige nu: 36 måneders rentefri med 0 kr i oprettelse og 0 kr i gebyr – se mere her

Køb din nye mobil på afbetaling

Din gamle telefon er måske ved at være så slidt, at den skal oplades flere gange i døgnet, skærmen er revnet adskillelige steder, eller home-knappen virker kun hver anden gang. Der er uden tvivl behov for en ny mobil, men der er ikke flere tusinde kroner i budgettet til den nye iPhone Xs Max – så hvad gør du?

Måske har du hørt skræmmehistorier om tårnhøje renter og skjulte gebyrer, hvis du køber elektronik på afbetaling. Sådan var det engang, men sådan er det heldigvis ikke længere. Her på siden finder du et stort udvalg af mobiler på afbetaling, hvor der både er nul kroner i rente og nul kroner i gebyrer. For dig betyder det, at du kan betale en lav månedlig ydelse, der udelukkende er en procentdel af mobilens samlede pris. I stedet for at skulle hive mange penge op ad lommen på én gang, kan du vælge et månedligt beløb, der passer bedre til din økonomi.

Det siger kunderne

God måde at få råd til ny iPhone med månedlig betaling uden renter.

Peter Larsen

Fotograf

Hvorfor betale det fulde beløb for nye mobiltelefoner, når vi kan betale et lille beløb hver måned uden der ryger gebyrer eller renter på?

Mia og Jens

Selvstændige

Som studerende kan økonomien godt være stram – derfor er afbetaling en rigtig god løsning for mig

Michael Olsen

Studerende

Kan du købe en mobiltelefon på afbetaling?

Langt de fleste mennesker kan købe varer på afbetaling. Stort set alle virksomheder laver en kreditvurdering af ansøgninger i stil med, når der søges om et online kviklån. En kreditvurdering betyder, at virksomheden vurderer, om du økonomisk er i stand til at tilbagebetale beløbet via månedlige afdrag. Da en mobil er et forholdsvist billigt produkt, vil langt de fleste blive vurderet som kreditværdige. Ofte vil forhandlerne ikke engang efterspørge lønsedler eller årsopgørelser som ved kviklån.

Køb ny mobiletelefon hos 3 mobil trods RKI her.

Fordele og ulemper ved køb af telefon på på afdrag

I bund og grund findes der ikke særlig mange ulemper ved at vælge at afbetale din nye mobil i dagens Danmark. Tiderne med høje månedlige renter og skjulte startgebyrer er for længst ovre. Det skyldes en stigende konkurrence på mobilmarkedet, hvor de enkelte forhandlere er nødsagede til at tilbyde noget ekstra for at lokke kunder til. Derfor har mange valgt at sælge mobiler og andet elektronik som ipads og computere på afbetaling. På den måde får de solgt produkterne, frem for at blive valgt fra til fordel for en anden forhandler, der tilbyder bedre afbetalingsmuligheder.

Når du vælger en mobil på afbetaling – eller et hvilket som helst andet produkt på afbetaling – er det selvfølgelig vigtigt, at du vurderer din økonomi. Ikke kun som den ser ud nu, men også som den kommer til at se ud i fremtiden. En afbetalingsordning er en langsigtet løsning, forstået på den måde, at du skal betale af over de næste 24, 36 eller 48 måneder. Du skal derfor være realistisk og vælge et beløb og en afbetalingsperiode, der giver et månedligt afdrag, som du er sikker på at have råd til at betale hver måned i hele afbetalingsperioden.

Kan jeg afbetale flere ting på samme tid?

Måske har du besluttet af købe en mobil på afbetaling, men mangler egentlig også en ny computer eller en større vaskemaskine. Det er heldigvis ikke ”enten eller”, når det kommer til afbetalingsaftaler. I princippet kan du afbetale lige så mange produkter, du vil, på samme tid. Så længe du overholder de månedlige afdrag, er forhandlerne ligeglade med, om du betaler flere ting af hos dem eller hos andre udbydere på samme tid.

Her på afbetalt.dk får du et samlet overblik over dine muligheder for at købe ting på afbetaling. Du kan blandt andet købe:

  • Elektronik & TV
  • Hårde hvidevarer
  • Træningsudstyr
  • Computere & Konsol
  • Mobil & Tablet
  • Ure, Smykker & Tøj

Muligheden for afbetaling kan netop være en hjælp til dig, der står og mangler flere ting, der tilsammen giver en stor kontant udskrivning. Ved at vælge afbetalingsordninger, kan du slippe med mindre beløb hver måned i en periode, og du vil ikke på samme måde mærke til udgiften i dit budget, som hvis du skulle betale et TV, en mobil og en vaskemaskine kontant.

Hvad koster det at købe en mobil på afbetaling?

Som udgangspunkt er det ganske gratis at købe en mobil på afbetaling. Her på afbetalt.dk har vi samlet en række forhandlere af mobiler, der tilbyder månedlig afbetaling uden at forlange renter og gebyrer. Det betyder, at mobilens pris blot er divideret ud på det ønskede antal afbetalinger.

Eksempel:

  • En iPhone 7 koster 4.699 kr.
  • Du vil betale den af over 36 måneder.
  • Beregning: 4.699 kr. / 36 måneder.
  • Det giver en månedlig afbetaling på 130,50 kr.

Nogle forhandlere forlanger en mindre pris for levering og installering, og mobilen kan derfor blive nogle hundrede kroner dyrere samlet set, hvilket vil påvirke det månedlige afdrag med 10 – 20 kr. Prisen for levering og installering har dog intet med afbetalingsdelen at gøre og vil også blive tillagt beløbet, hvis du vælger at købe mobilen kontant.

Nyheder 2019 om afbetaling af mobil

NYT: Nu er det også muligt at købe den nye iPhone Xs, Xs Max og Xr,  iPhone 8 samt iPhone 10 (X) på afbetaling.

Du kender det alt for godt. Du sidder med din efterhånden flere år gamle mobiltelefon i hånden. Den er efter flere gange på gulvet ved at være godt medtaget.

Men du gider ikke sende den til reparation for 3. gang for at få lavet den smadrede skærm. Højtaleren er så fyldt med lommeuld, at du knapt nok kan ringe til vennerne, for at lave en aftale længere.
Den er kort sagt klar til en udskiftning. Men mobiltelefoner er dyre. De er specielt dyre, hvis man gerne vil have en, der er bedre end den gamle. En helt ny løber ofte op i over 4.000 kroner, hvis den skal betales kontant. Det er mange penge at betale på én gang og ikke altid muligt, når man også skal kunne betale regningerne sidst på måneden. Det tager lang tid at spare pengene op.
Men der er et alternativ. Du kan nemlig købe en mobil på afbetaling. At købe ting på denne måde har et dårligt ry – et ry som det ikke kan leve op til.

Mobil på afbetaling trods RKI

Én af de få hindringer, der kan være ved at købe en mobil på afbetaling, er, hvis du står i RKI. Står du i RKI vil du blive opfattet som dårlig betaler, da du tidligere har misligholdt din afbetalingsaftale. Derfor vil mange virksomheder være påpasselige med at låne dig penge eller tilbyde dig afbetalingsordninger.

Heldigvis varer en registrering i RKI ikke for evigt. En registrering i RKI slettes, når det skyldige beløb er betalt, eller når registreringen er 5 år gammel. Derefter har du igen mulighed for at blive vurderet som kreditværdig. Du kan tjekke, om du stadig er registreret i RKI ved at logge ind med nem-id på denne side.

Selvom mange udbydere takker nej til kunder, der er registeret i RKI, kan du være heldig indimellem at støde på nogle, der er villige til at indgå aftaler om afbetaling eller tilbyder mindre kviklån, selvom du er registreret i RKI. Typisk vil det være mindre beløb med en lidt højere rente, men muligheden er der.

Hvilken mobil skal du vælge?

Har du besluttet dig for, at nu skal det være; den gamle mobil skal udskiftes med en ny og lækker model, og den skal købes på afbetaling, for det koster ikke noget, og det giver dig et økonomisk råderum, så er næste spørgsmål, hvilken af de mange mærker og modeller, du skal vælge. Alle de nyeste mobiler fra iPhone, Samsung og Huawei kan fås på afbetaling, herunder f.eks.

Når du skal vælge din nye mobil, bør du overveje, hvad den skal kunne. Har du krav til f.eks. kamera, hukommelse, sikkerhed eller spil? Nogle er dedikerede til iPhone og deres iOS styresystem, mens andre foretrækker Android eller ikke har en holdning til det. Nogle spil og apps laves kun til den ene type, så hvis du har præferencer her, kan det være en god idé at undersøge, om den ønskede mobil understøtter netop det, du skal bruge den til.

Grundlæggende svarer de nyere mobiler fra iPhone (kilde Apple), Samsung og Huawei meget til hinanden. Konkurrencen på mobilmarkedet er knivskarp, hvilket afspejles i, at mobilproducenterne konstant forbedrer deres modeller for at leve op til eller overgå konkurrenterne.

Prisen spiller også en vigtig rolle, når du skal købe en mobil på afbetaling. Jo lavere pris, des hurtigere er mobilen betalt af. Som udgangspunkt er de ældste mobiler de billigste. De helt nye modeller har flere features og egenskaber, og det koster selvfølgelig flere penge. Omvendt kan de nyere modeller måske holde i flere år, da de er up to date med den nyeste teknologi.

Misligholdelse af afbetalingsaftale

Misligholder du din afbetalingsaftale er det i princippet som at misligholde et lån. Det kan i første omgang betyde, at der bliver tillagt gebyrer eller renter til lånet – som ofte er ret høje beløb eller større procentdele mobilens pris. Det kan derved blive en dyr fornøjelse ikke at betale de månedlige afdrag. Ved gentagen misligholdelse, vil udbyderen melde dig til inkasso, og du vil blive registreret i RKI som dårlig betaler, hvilket kan have betydning for din evne til at optage lån eller købe på afbetaling i fremtiden. Også banken vil afstå fra at udlåne penge til RKI-registrerede, og det er derved ikke muligt f.eks. at låne penge til et hus eller en bil. Vigtigheden af at overholde afbetalingsaftalen må derfor understreges. Overholder du den, går det gnidningsfrit, og der er ingen problemer ved at købe din nye mobil på afbetaling.

Det behøver ikke være dyrt at købe ny mobil på afbetaling

At købe ting på afbetaling er ikke så dyrt og farligt som det lyder. Det er nemt at købe ting på denne måde. Det er hurtigt og man behøver ikke låne penge til at købe de ting, man gerne vil have – det kunne også være en iPhone 7.
Det foregår ikke meget anderledes, end når du betaler din telefonregning hver måned. Ofte er den betalt af efter et par år, når du er klar til at skifte den ud med en ny.
Når du betaler af hver måned, undgår du at skulle låne penge i banken eller optage et kviklån med tårnhøje renter. Du sparer desuden en masse besvær ved ikke at skulle snakke med banken og bede dem om et lån. Desuden er det på samme måde, hvis du skulle ansøge om et lån på nettet. At ansøge om et lån på nettet er ofte en besværlig og tidskrævende proces, som i sidste ende efterlader dig med en langt dyrere telefon, end hvis du vælger at købe den over flere måneder.
Så frygt ej og køb trygt din nye telefon – uden at skulle låne penge. Føler du dig fristet, kan du også få en iPad på afbetaling.

Køb den nye mobil på afbetaling i 2019 og spar penge med 0% i rente

Når du har taget valget om at skifte den gamle slidte telefon ud, er der ikke lang vej før du har din nye telefon i hånden, såfremt du vælger den hurtigste løsning og beslutter dig at købe den på afbetaling.
Nu kan du nyde din nye telefon, uden at skulle tænke på at lægge til side i flere måneder og leve ekstra sparsommelig for at få råd. Du behøver heller ikke at skulle tænke på et dyrt forbrugslån med høje renter, der gør dit nye køb dyrere og dyrere for hver dag du har lånet. Du kan med ro i sindet nyde din nye telefon måned efter måned, mens du betaler den af, samtidig med at du bruger den og har glæde af den. Så spring ud i det og køb din telefon på afbetaling. Fordelene ved at købe telefonen på denne måde opvejer klart ulemperne. Desuden slipper du for at skulle døjes med sin gamle ødelagte telefon og de dyre alternativer. Det er den eneste fornuftige løsning. Køber du via afbetaling har du også mulighed for selv at vælge mobilpakker, og du slipper for at være bundet til et fast selskab.

Køb mobil på afbetaling uden udbetaling

Hvis du ønsker at købe en mobil med afbetaling og uden udbetaling er der flere at vælge imellem – vi anbefaler at du tager et kig på LEASY da de uden tvivl er det bedste valg her. Med LEASY mobil afbetaling får du mulighed for at købe de nyeste mobiltelfoner med afdragsordning og de har ofte rente og gebyrfrit – det er en god ide lige at tjekke om de kører en kampange, hvor de tilbyder rente og gebyrfrit, da der ved at købe på dette tidspunkt vil være en del penge at spare. Hos LEASY har de alle mærker af mobiler lige fra Apple, Samsung og over til Sony. 

Priserne på mobiler der kan købes med afbetaling svinger fra den billigste som er iPhone 7 til 149 kr om måneden over til den dyreste som er den sprit nye iPhone XS Max 512GB til 429 kr / måned. 

Udover muligheden for at købe uden udbetaling er LEASY også en af de eneste udbydere på det danske marked der tilbyder at man kan købe en mobil på afbetaling uden abonnement – det betyder altså at du kan erhverve dig en sprit nyt mobil ved at betale et lille beløb hver måned uden at skulle skifte abonnement. 

Jeg har været rigtig glad for min mobil som jeg har købt på rentefri afbetaling over 12 måneder. Det gav god luft i økonomien at jeg ikke skulle betale det hele på én gang.

Anne

KØB MOBILEN PÅ AFBETALING OG SPAR PENGE

Læs hvordan i vores guide her

Hvis din mobil er blevet laaaangsom, og coveret har kendt bedre dage, er det på tide at få en anden. Konkurrencen er benhård, så der er mange gode tilbud på telefoner. Afbetaling er blevet så billigt, at teleselskaberne ofte bare deler mobilens pris med de måneder, du vil afdrage over uden at lægge renter og gebyrer på. Brug din sunde fornuft og beslut, hvor længe du vil have din nye telefon. Hvis du kun vil have den et år, så del din afbetaling op i 12 måneder og ikke i 36. Så undgår du at havne i en gældsfælde. Hvorfor vente? Du får alligevel ingen renter ved spare op. Spring på de gode tilbud nu og spar masser af penge!

I denne artikel får du eksempler på, hvordan teleselskaberne skruer deres afbetalingsordninger sammen, så der er penge at spare på køb af mobiler. Alle priser er øjebliksbilleder, og de vil blive ændret hurtigt – i løbet af en dag, faktisk. Du får også et par eksempler på dyre afdragsordninger, for at du kan være opmærksom. Hvis du vil vide, hvordan mobiltelefonerne klarer sig i tests, er Telepristjek.dk et af de gode redskaber, som du selv kan dykke ned i for at få andre meninger end forhandlernes.

Så se dig godt for, når du trænger til en ny telefon og gør op med dig selv, hvad dine behov er – også hvad abonnementet angår, for de bedste mobiltilbud er ofte sammen med et abonnement. Find først ud af, hvilke tekniske krav telefonen skal leve op til, for priserne på mobiler ændrer sig lynhurtigt. Det samme gør lagerbeholdningen hos forhandlerne. Når du har fundet dine drømmetelefoner, gå da på jagt efter teleselskabernes bedste afbetalingsordninger.

I nogle opstillinger er der fagudtryk, vedrørende afbetaling. Her finder du links til forklaring af ÅOP, samlede kreditomkostninger og samlet tilbagebetalingsbeløb.

Undersøg mobilmarkedet før køb

Må du bare eje den nyeste iPhone?

Er du typen, der bare skal have den nyeste iPhone? Så gå eksempelvis ind på både Pricerunner og Telepristjek.dk og find den billigste forhandler. Pricerunner er et meget kendt værktøj til at tjekke priser på alverdens ting. Telepristjek.dk tjekker, hvor brugervenlige de 10 mest populære mobiler er, deres abonnementer samt prisen med og uden abonnement grundigt. Find ud af, hvad du skal betale om måneden for en iPhone X, og vær forberedt på at selv med rabat på telefonen og en god afbetalingsordning uden gebyrer og renter, kommer du til at betale kassen for den.

Vælg samme mærke i en nyere model

Måske er du i stedet en person, der ikke er alt for vild med forandringer, men alligevel trænger til en anden telefon. Tjek teleselskabernes priser på det mærke af mobil du kender. Så kan du se, hvilke modeller, der her og nu gives en skarp pris på. Nogle af dem er nok sidste års model, men de vil være væsentligt opdaterede i forhold til din “gode”, gamle mobil. Søg derefter på Pricerunner og Telepristjek.dk. Du har mulighed for at finde telefoner med og uden abonnement. De gamle modeller skal ud, og der er ofte udsalg. Har forhandleren en god afbetalingsordning, behøver du ikke at udskyde beslutningen. Køb blot nu!

Vil du have en bedst-til-prisen-mobil?

Du er prisbevidst og vil have den bedste telefon til prisen. Hos Telepristjek.dk laver de en graduering af bedst til prisen, hvor du kan se den bedste telefon til prisen, den anden- eller tredjebedste. Selvom du sparer mange penge i forhold til den nyeste iPhone, er en moderne telefon med et godt kamera stadig oppe i en klækkeliglig sum, så også her kan det være hensigtsmæssigt at benytte afbetaling.

Er du miljøvenlig?

Er du klar over, at der benyttes cirka 75 kilogram råstoffer til fremstilling af en mobiltelefon? Der findes virksomheder, som renoverer gamle mobiler og sletter alle data 100 %. Eksempelvis kan du få en renoveret iPhone 6 til cirka 2.000 kroner hos Refurb, og hvis du chatter med dem, kan du også få en gebyr- og rentefri afbetalingsordning. Ordren skal blot være på under 2.500 kroner. Du sparer cirka 400 kroner i forhold til nyprisen.

Eksempler på teleselskabernes skarpeste mobilpriser

Her i guiden er der givet flere priseksempler på hver telefon for at vise dig, at du skal være vågen. Du skal ikke blot vælge det første og bedste teleselskab, fordi de tilbyder dig en afdragsordning. Det gør de andre også, og de færreste lægger renter og gebyrer på, for så vælger kunderne bare en anden leverandør.

Huawei Mate 10 Lite hos Call Me

Priseksempler på Huawei Mate 10 Lite

Call Me har for privatkunder kun en 30 dages opsigelsesperiode og ikke en bindingsperiode på seks måneder. Det er helt usædvanligt. Derfor er de 119 + 9 = 128 kroner kun med én gang. Det her køb til en pris af 1.665 kroner er virkeligt værd at springe på, og afbetalingen er uden renter og gebyrer. Gør man prisen sammenlignelig med andre teleselskabers bud ved at lægge 5 x 128 kroner til kommer man op på 2.305 kroner inklusiv seks måneders abonnement.

Huawei Mate 10 Lite hos CBB

Sammenligning af priser på Huawei Mate 10 Lite

Ved køb på afbetaling af Huawei Mate 10 Lite hos CBB er der et minimumsforbrug i seks måneder på 6 x 149 kr./md. Dertil lægges afdragene på 12 måneder x 116 kr./md. + fragt og oprettelse på 66 kroner. Prisen bliver 2.352. Det er ikke den allerbedste, men stadig en fin pris, så hvis du er kunde ved CBB i forvejen, kan du roligt blive der, men med en ny mobil. Afdragsordningen er i øvrigt en belønning til nuværende kunder, da man skal have været kunde i tre måneder for at kunne gøre brug af den.

Telefonen kan købes kontant for omkring 2.550 kroner ved forskellige forhandlere. Her kan det altså betale sig at købe på afbetaling hos Call Me (1.665 kroner). Du sparer 885 kroner, og du får oven i købet en måneds abonnement. Selv med seks måneders abonnement hos Call Me (2.305 kroner) sparer du 245 kroner sammenlignet med kontantprisen. I forhold til normalprisen hos Call Me, sparer du 1.032 kroner ved at handle nu.

Lige pt. ligger Telia på en samlet mindstepris på 2.050,50 kroner for en Huawei Mate 10 Lite med abonnement og seks måneders binding. Det er tæt løb, og der er fem måneders abonnement mere med end ved Call Me med én måned. I dette eksempel er afbetalingsperioden på 24 måneder a’ 25 kroner, så der vist ikke så meget at betænke sig om. Hop ind og køb på afbetaling. Regner man seks måneders abonnement med hos Call Me, hvilket som sagt ikke behøves, og sammenligner prisen hos Call Me, Telia og CBB, vinder Telia denne runde, men Call Me har den bedste pris med kun en måneds abonnement.

Står valget mellem Call Me, CBB og Telia, så gå ind og se, hvilket abonnement, du foretrækker.

Nedenstående eksempel fra L’EASY viser, at de ikke kan være med i konkurrencen på en Huawei Mate 10 Lite. Med en samlet tilbagebetalingssum på 4.094 kroner uden abonnement sparer du 4.094 – 1.665 = 2.429 kroner ved i stedet at købe den på afbetaling med kun en måneds opsigelse hos Call Me.

Priseksempler på iPhone 7

iPhone 7 128 GB hos Elgiganten

iPhone 7 128 GB hos Elgiganten

Se andre af Elgigantens finansieringseksempler her.

Sammenligning af teleselskabers og Elgigantens afbetalingsordninger

Afbetaling på iPhone 7 128 hos CBB

Afbetaling på iPhone 7 128 hos CBB

Ved køb af iPhone 7 – 128 GB belønnes CBB’s kunder, da du allerede skal have haft et abonnement i tre måneder for at købe disse modeller på afbetaling.

Det abonnement, du har, fortsætter ved bestilling af en anden mobil. Køb da mobilen over 6 eller 12 måneder. Mobilen er valgt ud fra CBB’s egne eksempler, og denne model er stadig til salg.

Køber du på afbetaling deles prisen på 5.599 kr. blot op i seks eller 12 måneder, og der er et minimumsforbrug på 149 kr. pr. måned, dertil kommer fragt og oprettelse på 65 + 1 kroner. Det første afdrag skal betales ved køb.

Mindsteprisen på afbetaling bliver altså 5.599 + 149 x 6 + 66 =6.599 kroner. De trækker automatisk beløbet fra din konto, så der er ikke 9-10 kroner i gebyr til betalingsservice ekstra på hver måned.

iPhone 7 128 GB koster 10.502 kroner på afbetaling hos Elgiganten.

Ved køb på afbetaling hos CBB sparer du 10.502 – 6.599 = 3.943 kroner ved at købe den på afbetaling over seks eller 12 måneder hos CBB i forhold til at betale den over 48 måneder hos Elgiganten, hvor der pålægges godt 4.900 kroner i kreditomkostninger. Prisen hos CBB er inklusiv seks måneders abonnement i modsætning til prisen hos Elgiganten.

iPhone 7 128 GB hos Telenor

iPhone 7 128 GB hos Telenor afbetaling

Hos Telenor er mindsteprisen for en iPhone 7 128 GB 6.374 kroner inkl. fragt og seks måneders abonnement med fri tale og knapt så mange GB på Nettet som hos CBB. Dertil lægges gebyret for betalingsservice, som beløber sig til 234 kroner for 24 måneder, hvilke resulterer i en slutpris på 6.608 kroner.

For 120 kroner mere kan man få det største abonnement i seks måneder, men det er ikke lagt til her. Spar 10.502 – 6.608 = 3.894 kroner + prisen for seks måneders abonnement ved at købe din mobil på afbetaling hos Telenor i forhold til at købe den hos Elgiganten. Vær opmærksom på, Telenors pris kan være ændret.

IPhone 7 128 GB koster hos Call Me 6.177 kroner uden mere end en måneds opsigelse. For at gøre det mere sammenligneligt lægges fem måneders abonnement til prisen, som så bliver 6.772 kroner.

Abonnementet er ikke så godt som ved CBB, men koster det samme. De 9 kroner i regningsadministration kommer på hver måned for nye kunder, men ikke for de kunder, der allerede har abonnement ved Call Me.

For nye kunder skal der lægges 9 kr./md. x 24 måneder til. Det bliver 216 kroner oveni, hvorefter prisen for nye kunder bliver 6.998 kroner. I forhold til at købe iPhone 7 128 GB på afbetaling hos Elgiganten sparer du 10.502-6.998=3.504 kroner ved at købe den hos Call Me i stedet, og denne pris er inkl. abonnement og fragt. Det er prisen hos Elgiganten ikke.

iPhone 7 128 GB hos Call Me

iPhone 7 128 GB hos Call Me afbetaling

Call Me vinder konkurrencen om iPhone 7 128 GB, hvis man ikke regner abonnementet med, og CBB vinder med et mulehår foran Telenor, hvis man tager seks måneders abonnement med.

L’EASY kaldte før nytår dette en stærk pris på iPhone 7 Black

L’EASY kaldte før nytår dette en stærk pris på iPhone 7 Black afbetaling

Hos L’EASY skal du være ret opmærksom på, hvilken finansieringsmodel du vælger. Du kan spare mange penge på kun at lade din afbetaling løbe over tre år fremfor over godt fire år. Hvis en mobil forekommer dig dyr, så er den det nok, og måske kan det betale sig at vente 14 dage. Den iPhone 7 32 GB, som L’EASY før nytår påstod havde en stærk pris, viste de ovenstående finansieringseksempel på, hvor det samlede tilbagebetalingsbeløb blev 10.324 kroner betalt med 200 kr./md. over 50 måneder, står nu til 4.894, betalt med 136 kr./md. over 36 måneder. Begge eksempler er inklusiv levering og installation. Ved at vente 11 dage sparer du 5.430 kroner. Det giver dig en dagsløn i de 11 dage på 494 kroner/dag og en tilbagebetalingsperiode, der er 14 måneder kortere. Så vær vågen og vælg din afbetaling med omhu.

Det er dog ikke denne telefon, der her i guiden er sammenlignet priser for hos teleselskaberne. Det er en iPhone 7 128 GB. Den vil L’EASY have 7.194 kroner for, betalt over 36 måneder, inklusiv oprettelse og installering. Prisen er eksklusiv abonnement, så i dette tilfælde kan det ikke betale sig at handle hos L’EASY. Teleselskaberne er her billigere, og deres pris er inklusiv abonnement.

Du bør desuden overveje, hvor meget hukommelse, du har brug for. Kan du nøjes med 32 GB i forhold til 128, er prisen ved L’EASY i skrivende stund 2.300 kroner billigere for en iPhone 7 32 GB end for en iPhone 7 128 GB. Begge er købt hos L’EASY på afbetaling. Kig dig godt for og se flere af finansieringsmodellerne hos L’EASY her.

Priseksempler for en iPhone X

Telenors bud på en iPhone X

 

I priseksemplet på iPhone X ser du, at du kan få det seneste skud på iPhone-stammen for 9.134 kroner, inklusiv seks måneders abonnement – vel at mærke også købt på afbetaling.

Afdragsordningen hos Telenor er fair og uden renter og gebyrer, så hvis det er vigtigt for dig at være helt fremme i skoene, kan du købe den nye iPhone X hos Telenor ved at slippe 200 kroner nu, betale 559 kroner om måneden i seks måneder og derefter 310 kr./md. uden abonnement i 18 måneder. Det er faktisk et godt tilbud, og du behøver ikke at betale det hele på en gang. Vær opmærksom på, at der måske er ventetid på den.

I varehuset CDON.COM, som er nordens største varehus, kan du købe nu og udskyde betalingen til februar. Udskydelse af betaling er også en form for afbetaling, da du i dette tilfælde har mulighed for at komme ovenpå efter julen. Der pålægges et gebyr på 39 kroner pr. køb, men ingen renter. De sælger en iPhone X til 8.333 uden abonnement, så her har du 9134 – (8.333 + 39) = 762 kroner at købe abonnement for i 6 måneder. Det kan du godt få forskellige abonnementer for, så de to tilbud er begge gode og tilnærmelsesvis ligeværdige. Her skal du detaljeret ind at sammenligne abonnementer.

Det er muligt at købe ældre versioner af iPhones til langt billigere penge, og også her er det vigtigt at se sig for.

Hos Telia kan du spare 2.860 kroner på en Samsung Galaxy

Det drejer sig ikke en om en hvilken som helst Samsung Galaxy, men derimod en Samsung Galaxy S8 Midnight Black. Besparelsen i forhold til Telias normalpris er en del af en afdragsordning med abonnement. Eksemplet er taget med for at vise, at besparelsen på mobilen varierer alt efter, hvilket abonnement, du vælger. Den samlede mindstepris varierer derimod ikke, om du betaler nu, deler den over 12, 24 eller 36 måneder. Så nyd stjernehimlen på din nye telefon nu og betal det meste senere!

Hos Telia kan du spare 2.860 kroner på en Samsung Galaxy køb på afbetaling

Hos Telia kan du spare 2.860 kroner på en Samsung Galaxy

Konklusion ved køb af mobil på afbetaling

Det tager tid at finde den rette mobil, men det er absolut muligt at finde rigtigt gode tilbud – også på afbetaling. Det er vigtigt, at du læser forskellige tests, inden du køber din drømme-telefon. Forelskelsen i en mobil skulle gerne blive et “kærlighedsforhold” og ikke frustrationer over, at den ikke lever op til forhandlernes beskrivelser. Hvis du har gjort dig klart, hvad dine behov er, så gå på jagt og find den ønskede model. Se dig for, køb roligt på afbetaling og spar mange penge.

Indholdsfortegnelse