PS5 på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb PS5 på afbetaling her

geekd - ps5 på afbetaling nr1

★★★★★

GEEKD.DK

Over 15.000 kunder har allerede valgt at købe deres computer, gear og PS5 hos Geekd.dk som også er kendt fra Løvens Hule.

Her får du hurtig forsendelse (1-2 dage), 14 dages returret og personlig kundeservice.

De tilbyder derudover også afbetaling i samarbejde med ViaBill, så du kan få din PS5 med det samme, uden at betale det fulde beløb her og nu.

PS5 på afbetaling 2

★★★★★

Proshop: PS5

Proshop bugner af elektronik på hylderne og har flere lækre PS5’ere liggende klar på hylderne. Hos Proshop kan du låne pengene online og få en løbetid på helt op til 30 måneder. Debitorrenten er på 0% og du vælger helt selv, hvor meget du gerne vil låne, eller hvor lang tid du gerne vil have til at betale pengene tilbage.

PS5 på afbetaling 3

★★★★★

Dustinhome: PS5


Dustinhome har alt lige fra spilkonsoller til computere på hylderne og har selvfølgelig også en PS5 til dig. Gennem et samarbejde med Klarna, kan de tilbyde dig at dele betalingen op, såfremt du køber for 1.000-20.000 kroner. Hver måned får du tilsendt en faktura, som du så skal betale. Du kan selvfølgelig altid betale det resterende beløb, hvis du får muligheden for det.

PS5 på afbetaling 4

★★★★★

CDON: PS5

Som en af de største online elektronikbutikker i Danmark, har CDON naturligvis også PS5 på hylderne. Har du ikke råd til den med det samme, kan du vælge at betale med Qliro Faktura, hvor du kan få ekstra tid til at betale eller Qliro delbetaling, hvor du kan dele betalingen op i hele 36 måneder. Her er der altså gode muligheder for at tilpasse købet til din økonomi.

PS5 på afbetaling 5

★★★★★

Coolshop: PS5

Coolshop er naturligvis en af de online butikker, hvor du kan købe en PS5 og de dertilhørende spil. Vil du gerne kunne afbetale den, kan du gøre det med ViaBill, hvor du får delt regningen op i fire lige store dele, ligesom du også kan vælge at bruge Klarna Faktura (giver forlænget betalingsfrist) og Klarna Konto, hvor du kan betale i dit eget tempo.

Alt du skal vide for at købe PS5 på afbetaling finder du her i artiklen. Det er den mest kraftfulde spilkonsol til dato, hvilket også er meget tydeligt at se på prisen. Det er der ikke noget at sige til, da spiloplevelsen er langt bedre end andre konsoller. 

Men, det er langtfra alle, der har mulighed for at hæve så stort et beløb på én gang. Det kræver en god og solid opsparing, eller at man har været nøjsom i en længere periode. Er det tilfældet hos dig, behøver du dog ikke at ærgre dig over at måtte vente endnu længere tid end alle andre, da der findes en anden mulighed at købe den på. Denne mulighed kaldes for afbetaling. 

Hvorfor købe en PS5 på afbetaling? 

Hvis du drømmer om at få den absolut bedste spillekonsol med dig hjem, men ikke har de nødvendige kroner og øre, der skal til, kan du stadig købe den takket være afbetaling

Afbetalings-eksempel (Viabill):

Sony PlayStation 5 825GBAfbetaling
Kredit8.000 kr.
Mnd. ydelse324,40 kr.
Afbetalingsperiode20 måneder
Gebyr2.380 kr.
ÅOP17,85%
Debitorrente0%
Totalt beløb10.380 kr.

Med den pris, som Sony har lagt for døren, er du med al sandsynlighed langt fra den eneste, der har været nødt til at ty til afbetaling som betalingsmiddel. Det er der slet ikke noget i vejen med, da du jo blot i stedet for at betale den her og nu ender med at betale for den over tid. Du betaler derfor stadig for den på lige fod med alle andre. 

Der er flere forskellige muligheder for en PS5 på afbetaling: 

  • Lån og køb PS5 med det samme. Flere butikker giver deres kunder mulighed for at låne penge til en PS5, så de kan købe den med det samme. Det giver dig mulighed for også at tilkøbe nogle spil, eller hvad du ellers havde tænkt. 
  • Del betalingen op i mindre bidder.  Flere butikker vælger også at tilbyde kunderne at dele deres betaling op i mindre bidder, så det ikke går så hårdt ud over rådighedsbeløbet. Nogle tillader betaling over 4 måneder eller mere. Så bliver det lidt mere spiseligt for dig. 
  • Betal i dit eget tempo. Ofte vil du kunne få lov til at betale i et tempo, der passer til din økonomi. Du vil derfor kunne vælge en løbetid, der sikrer, at alle dine penge de næste måneder ikke bliver spist af den nye PS5.

Afbetaling er derfor ikke noget lusket at begive sig ud i, da det egentligt bare giver dig mulighed for at købe det, du gerne vil men med en betalingstid, der passer til dig og din økonomi.

Det er ret fantastisk, så længe du bare sørger for at vælge en løbetid, der giver dig så meget luft i økonomien, at der også er råd til andet end suppe og rugbrød. 

Læs også: forudbestil PS5

Få råd til en PS5 med afbetaling 

PS5 på afbetaling

Som du kan se, er der rigeligt med muligheder for at købe en PS5 på afbetaling. Hvad du skal vælge, kommer helt an på din økonomiske situation, og hvad der derfor passer dig bedst. Undersøg gerne mulighederne nærmere hos butikkerne, så du får valgt den helt rette løsning. For så bliver du kun endnu mere glad for dit køb. 

Du kan altid betale det fulde beløb før tid, hvis du får nogle ekstra penge til rådighed eller bare kan se, at din økonomi er god nok til at betale hele beløbet af. Så får du også hurtigere råd til ekstraudstyr eller fede spil. 

Få din drøm til at gå i opfyldelse og køb en PS5 i dag 

PS5 har været længe ventet for mange. Har den også det for dig, er der ingen grund til at trække pinen yderligere. Se om ikke du kan være heldig at købe en PS5 på afbetaling allerede i dag. De går som varmt brød og kan derfor på et øjeblik blive udsolgt. Der er derfor ingen grund til at vente.

Relateret artikel: PS4 på afbetaling

Når du alligevel er i gang med at lægge en PS5 i kurven, kan du lige så godt købe nogle af de nye spil med. Der skulle være nogle ret fantastiske og spændende spil imellem, som kun gør spilleglæden endnu større. Det kan du nemlig også sagtens købe på afbetaling sammen med din kommende PS5.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.