LØBEBÅND PÅ AFBETALING

Få råd til løbebånd og kom i form med rentefri finansiering her

POPULÆRE LØBEBÅND

Titan Treadmill ST690 Løbebånd

Afbetalt / måned
209,-

 

Titan Løbebånd ST590

Afbetalt / måned
167,-

 

Titan Go T700 Løbebånd

Afbetalt / måned
179,-

 

Enkelt og nemt at købe løbebånd på afbetaling

Et løbebånd kan være med til at sikre, at du får bevæget dig det, du skal, når vejret ikke er til en løbetur i naturen. Det kan også være, at du bare foretrækker at løbe på løbebånd frem for at løbe på asfalt. Spekulerer du på at anskaffe dig et løbebånd, så tag et kig på produkterne fra Titan fitness. Der er tale om fitness produkter af absolut højeste kvalitet, hvor der er tænkt på alle detaljer fra producentens side. Løbebånd fra Titan fitness er uden tvivl også nogle af de mest behagelige at løbe på blandt alle de mange produkter, som der i dag findes på markedet.

Producenten har særlig fokuseret på at give motionisten den optimale stødabsorbering. Det betyder, at båndet er utrolig skånsomt i forhold til fødder og knæ, som ellers er de steder, hvor man typisk risikerer at få skader, når man løbetræner. Du får altid en blød landing, men samtidig er der også sørget for, at du får en progressiv afsats. Dermed bliver du ikke forhindret af den bløde absorbering, men løbebåndet sørger tværtimod for, at du kommer hurtigt fremad, og dermed bliver ingen kræfter spildte. Kort sagt er alt fuldstændig gennemtænkt.

Benyt muligheden for at købe på afbetaling

Titan fitness er ikke ligefrem kendt for at producere billige produkter, men ordentlig kvalitet koster som bekendt penge. Og hvis du alligevel har tænkt dig at investere i et løbebånd, hvorfor så ikke investere i det bedste produkt på markedet? Det er med garanti alle pengene værd. Der er så mange ting, som du helt sikkert kommer til at blive utrolig glad for med tiden. Blandt andet er der installeret en meget avanceret løbecomputer, som giver dig mulighed for at variere dit løb med forskellige hastigheder og stigningsintervaller.

Synes du, at det er en lige lovlig stor sum penge, du skal af med på én gang i forbindelse med købet af et løbebånd fra Titan fitness, så findes der heldigvis forskellig former for finansiering. Du kan blandt andet købe det på afbetaling til en fast lav rente. Det er en rigtig god mulighed, som det står en frit for at benytte sig af. For mange kan det være den helt rigtige løsning. Man kan også finansiere købet gennem et lån eller den forholdsvis nye metode med afbetaling. Disse finansieringsformer er med til at sikre, at du kan købe dyre kvalitetsprodukter, uden at du behøver at slippe et stort engangsbeløb.

Nem og gennemskuelig afbetalingsordning

Mange vægrer sig imod at købe noget på afbetaling. Begrundelsen for dette går typisk på, at man aldrig kan gennemskue, hvilken pris man reelt ender med at betale for produktet, som man har købt på afbetaling. Sådan er det ikke her. Her tilbyder vi en nem og gennemskuelig afbetalingsordning, og dermed kan du være helt tryg ved at benytte dig af denne finansieringsmulighed. Står du overfor at skulle investere i et løbebånd, så kan det sagtens betale sig at købe et af ordentligt kvalitet på afbetaling.

Du kan også løbe efter:

iPhone X (10) – intelligens i mobilversion

TV på afbetaling