Gamer PC på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb gamer PC på afbetaling her

Gamer PC på afbetaling 1

★★★★★

SharkGaming: Gamer PC

SharkGaming har siden 2009 leveret special-lavet gamer computere til gamere i hele norden. Hos SharkGaming er du garanteret de bedste computere til gaming, lige meget hvad dine behov er. De tilbyder både skræddersyet løsninger, og prebuilds.

De tilbyder afbetaling igennem ViaBill, så du nemt kan dele din regning op i flere dele.

Gamer PC på afbetaling 2

★★★★★

FØNIKS.DK: Gamer PC

Her finder du et af Danmarks største udvalg af gamer-PCer i forskellige pris-klasser.

Deres afbetaling foregår gennem Viabill og Ekspress Bank, hvor du kan dele betalingen op over 5 til 20 måneder.

Gamer PC på afbetaling 3

★★★★★

Geek’d: Gamer PC

Geek’d er en webshop med 100% fokus på gaming udstyr. De har både budget- mid- og high-end gaming computere, så du kan med garanti finde en computer der passer til dine krav.

De tilbyder ligeledes deres afbetaling via ViaBill, så du ikke behover betale hele beløbet på én gang, men kan dele det op, og betale det af i flere bidder.

Gamer PC på afbetaling 4

★★★★★

Proshop: Gamer PC

Proshop er udelukkende en netbutik, som sælger alt, hvad man kan tænke sig inden for elektronik. Da de ikke har nogen fysiske forretninger, tilbyder de gamer computere til ret fornuftige priser.

Deres afbetalingsmuligheder er også fornuftige, da du gennem Klarna kan købe nu og betale indenfor 30 dage.

Gamer PC på afbetaling 5

★★★★★

Refurb: Gamer PC

Refurb er en netbutik, der adskiller sig fra mange af de andre ved at tilbyde brugte computere og gamer PC. Vil du derfor gerne finde en lidt billigere løsning uden at gå for meget på kompromis, er Refurb et oplagt valg.

Vil du gerne købe på afbetaling, skal du som betalingsmetode blot vælge ViaBill, hvor du som en standard kan lave en afbetalingsordning over en periode på op til 10 måneder. Det gør betalingen lidt mere overskuelig.

Gamer PC afbetalings-eksempel (Viabill):

Starter Gaming 2 BundleAfbetaling
Kredit6.899 kr.
Mnd. ydelse344,95 kr.
Afbetalingsperiode20 måneder
Gebyr2.380 kr.
ÅOP17,85%
Debitorrente0%
Totalt beløb10.380 kr.

Er du på udkig efter en gamer PC til dit barn? Eller er du ude efter en god gamer PC til dig selv, der er bygget til at trække de store og nye spil?

Selvom det måske kan virke uoverskueligt at skulle betale for en dyr gamer PC eller spare op til den, er der heldigvis en god løsning på dette. For selvom opsparingen måske ikke er til det lige nu, så kan du stadig få den. Du kan nemlig købe en gamer PC på afbetaling.

En gamer PC adskiller sig fra almindelige stationære ved at kunne trække store spil uden at blive brandvarme og lukke ned midt i spillet. Men for at computerne er i stand til at trække disse spil, kræver det dyrere og mere avanceret hardware, hvilket derfor naturligvis resulterer i en højere pris.

Hvorfor købe en gamer PC på afbetaling?

Selvom du måske har hørt den ene skrækhistorie efter den anden om køb på afbetaling, så kan du tage det helt roligt. For der findes en længere række af de store og veletableret netbutikker, der tilbyder gamer PC på afbetaling, der tilgodeser dine økonomiske muligheder.

Du har derfor mulighed for at vente med betalingen, ligesom du har mulighed for at dele betalingen op i mindre bidder over længere tid, som gør købet lidt mere overskueligt. Det gælder både som forælder, der gerne vil gøre dit barn glad og som spillelysten voksen, der gerne vil blive dygtigere eller blot få mulighed for at spille de nyeste spil.

Hvilke shops tilbyder gamer PC på afbetaling?

Hvis din nuværende PC ikke kan trække de nye spil, eller du gerne vil glæde dit barn, er der ingen tvivl om, at du skal have en gamer PC på afbetaling.

Herunder finder du en række webshops, som tilbyder dig at købe en god gamer computer til en god pris og til en god afbetalings-ordning.

Træk de nyeste spil med en gamer PC på afbetaling


De mange og fleksible afbetalingsmuligheder gør det muligt for dig at finde en løsning, der passer til dig og din økonomi, og som også giver dig eller dit barn mulighed for at komme i gang med at spille de nyeste spil. Det er nemt og ligetil og gør dig fri af bekymringer over, hvordan du skal få råd til den.

Læs også: Alt om Nintendo Switch

Det er også muligt at vælge byg selv løsninngen, hvor man bygger gamer PCen helt fra bunden af, eller vælger nogle sæt der er konfigureret fra forhandlerens side af, så du er sikker på at de virker 100% når du modtager dem. Læs byg selv PC guiden her.

Se også: PC Skærm på afbetaling

GRATIS FRAGT
Gamer PC på afbetaling 6
Max Bite Extreme Gaming PC
Kraftfuld Gaming PC Max Bite Extreme er gaming på budget. PC'en kan trække alle nyere spil på et højt grafisk niveau og med et stort antal billeder i sekundet. Maskinen udmærker sig med nogle af de stærkeste hovedprocessore til prisen (Processor og gr
Pris fra 4.999
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 500
Gamer PC på afbetaling 7
Max Bite Madness Gaming PC
Seriens mest populære! Max Bite Madness har næsten samme styrke som Max Bite Brutailty fra Max Bite Series. PC'en kan trække alle nyere spil på et højt grafisk niveau og med et stort antal billeder i sekundet. Maskinen udmærker sig med nogle af de stær
Pris fra 4.999
GRATIS FRAGT
Gamer PC på afbetaling 8
Casual PC v3
Intel Core i5-11400F 6 x 2.6 GHz / 4.4 GHzNVIDIA GeForce GTX 1660 Super 6GB8GB 3200MHz1000GB SSD M.2 NVMeWindows 11 Home
Pris fra 8.499
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1600
Gamer PC på afbetaling 9
Casual Gamer pack
Intel Core i5-11400F 6 x 2.6 GHz/4.4 GHz Nvidia Geforce GTX 1660 Super 6GB 8GB 3200MHz DDR4 1000GB NVMe SSD Windows 11 Home
Pris fra 10.999
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1000
Gamer PC på afbetaling 10
Shark Orion Gaming PC DEMO
AMD Ryzen 5 5600X 6 x 3.7 GHz / 4.6 GHzAMD Radeon RX 6700 XT 12GB16GB 3200MHz1000GB SSD M.2 NVMeWindows 11 Home
Pris fra 11.499
GRATIS FRAGT
Gamer PC på afbetaling 11
Serious PC 3060Ti
Intel Core i5-12400F 6 x 2.5 GHz/4.4 GHzNVIDIA GeForce RTX 3060Ti 8GB16GB 3200MHz1000GB SSD M.2 NVMeWindows 11 Home
Pris fra 11.999
Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.