Gamer PC på afbetaling

Er du på udkig efter en gamer PC til dit barn? Eller er du ude efter en god gamer PC til dig selv, der er bygget til at trække de store og nye spil?

En gamer PC adskiller sig fra almindelige stationære ved at kunne trække store spil uden at blive brandvarme og lukke ned midt i spillet. Men for at computerne er i stand til at trække disse spil, kræver det dyrere og mere avanceret hardware, hvilket derfor naturligvis resulterer i en højere pris.

TIP: Det bedste valg for at købe en gamer PC på afbetaling er lige nu hos Sharkgaming – se udvalg fra SharkGaming og Geekd.dk herunder, hvor du ser den fulde pris for PCen – når du klikker dig ind på produktet, kan du se mulighederne for afbetaling.

GRATIS FRAGT
Shark Brutality Gaming PC
Vores mest populære Shark Brutality kan med lethed,trække selv de nyeste og mest krævende spil i 4K opløsning med et højt antal billeder i sekundet. Dette skyldes at computeren er udstyret med ultra hurtige RAM, et dedikeret gaming-chipsæt og sidst, men
Pris fra 11.999
GRATIS FRAGT
White Shark Megalodon Gaming PC
Seriens mægtigste White Shark Megalodon er så kraftfuld, at selv de mest krævende spil kan nydes på meget høje grafik-indstillinger med et stort antal billeder i sekundet. Dette skyldes at computeren er udstyret med ultra hurtige RAM, et dedikeret gaming
Pris fra 18.499
GRATIS FRAGT
Great White Shark Gaming PC
Stilrent design Great White Shark Ultimator er en brutal SLI Gaming PC, magen til Mighty Shark Ultimator, dog med et elegant sort/hvidt design. Computeren er udstyret med ultra hurtige RAM, et dedikeret gaming-chipsæt, en af de stærkeste CPU'er og sidst,
Pris fra 26.999
GRATIS FRAGT
SharkGaming Esport Edition Gaming PC
Shark Series er luksuriøse Gaming maskiner, hvor der hverken er sparet på design, køling, kvalitet-niveau eller produktionstid, tværtimod. Alle Shark Series maskiner er bl.a. udstyret med støjsvage vandkølingssystemer, flere systemblæsere, sprøde LED ly
Pris fra 11.999
GRATIS FRAGT
Max Bite Brutality Gaming PC
Seriens mest populære! Max Bite Brutality har næsten samme styrke som Shark Brutality fra Shark Series. PC'en kan trække alle nyere spil på et højt grafisk niveau og med et stort antal billeder i sekundet. Maskinen udmærker sig med nogle af de stærkest
Pris fra 7.999
GRATIS FRAGT
Max Bite Ultimator Gaming PC
Altædende monster Max Bite Ultimator er næsten lige så kraftfuld som Shark Ultimator fra Shark Series. PC'en kan trække alle nyere spil på et højt grafisk niveau og med et stort antal billeder i sekundet. Maskinen udmærker sig med nogle af de stærkeste
Pris fra 8.499
Indlæs flere

Selvom det måske kan virke uoverskueligt at skulle betale for en dyr gamer PC eller spare op til den, er der heldigvis en god løsning på dette. For selvom opsparingen måske ikke er til det lige nu, så kan du stadig få den. Du kan nemlig købe en gamer PC på afbetaling.

Hvorfor købe en gamer PC på afbetaling?

Selvom du måske har hørt den ene skrækhistorie efter den anden om køb på afbetaling, så kan du tage det helt roligt. For der findes en længere række af de store og veletableret netbutikker, der tilbyder gamer PC på afbetaling, der tilgodeser dine økonomiske muligheder.

Du har derfor mulighed for at vente med betalingen, ligesom du har mulighed for at dele betalingen op i mindre bidder over længere tid, som gør købet lidt mere overskueligt. Det gælder både som forælder, der gerne vil gøre dit barn glad og som spillelysten voksen, der gerne vil blive dygtigere eller blot få mulighed for at spille de nyeste spil.

Hvilke shops tilbyder gamer PC på afbetaling?

Hvis din nuværende PC ikke kan trække de nye spil, eller du gerne vil glæde dit barn, er der ingen tvivl om, at du skal have en gamer PC på afbetaling.

Herunder finder du en række webshops, som tilbyder dig at købe en god gamer computer til en god pris og til en god afbetalings-ordning.

Netbutikker, der tilbyder gamer PC på afbetaling er:

  • Leasy
  • Proshop
  • Refurb

Vi anbefaler

★★★★★

SharkGaming: Gamer PC

SharkGaming har siden 2009 leveret special-lavet gamer computere til gamere i hele norden. Hos SharkGaming er du garanteret de bedste computere til gaming, lige meget hvad dine behov er. De tilbyder både skræddersyet løsninger, og prebuilds.

De tilbyder afbetaling igennem ViaBill, så du nemt kan dele din regning op i flere dele.

★★★★★

Geek’d: Gamer PC

Geek’d er en webshop med 100% fokus på gaming udstyr. De har både budget- mid- og high-end gaming computere, så du kan med garanti finde en computer der passer til dine krav.

De tilbyder ligeledes deres afbteling via ViaBill, så du ikke behover betale hele beløbet på én gang, men kan dele det op, og betale det af i flere bidder.

★★★★★

Proshop: Gamer PC

Proshop er udelukkende en netbutik, som sælger alt, hvad man kan tænke sig inden for elektronik. Da de ikke har nogen fysiske forretninger, tilbyder de gamer computere til ret fornuftige priser. Deres afbetalingsmuligheder er også fornuftige, da du gennem Basisbank kan låne fra 2.000 og op til 25.000 kroner med en løbetid på 12 eller 24 måneder.

★★★★★

Refurb: Gamer PC

Refurb er en netbutik, der adskiller sig fra mange af de andre ved at tilbyde brugte computere og gamer PC. Vil du derfor gerne finde en lidt billigere løsning uden at gå for meget på kompromis, er Refurb et oplagt valg. Vil du gerne købe på afbetaling, skal du som betalingsmetode blot vælge ViaBill, hvor du som en standard kan lave en afbetalingsordning over en periode på op til 10 måneder. Det gør betalingen lidt mere overskuelig.

★★★★★

Leasy: Gamer PC

Hos Leasy kan du få stort set alt inden for elektronik – og også en gamer PC. Vil du gerne betale den på afbetaling, kan du enten betale et fast beløb hver måned i 12 måneder uden renter eller betale beløbet over en længere periode end de 12 måneder. Det er fleksibelt og giver dig mulighed for at tilpasse afbetalingen til din økonomi – udover PC har Leasy også mange andre produkter på afbetaling så som: PS4.

Træk de nyeste spil med en gamer PC på afbetaling


De mange og fleksible afbetalingsmuligheder gør det muligt for dig at finde en løsning, der passer til dig og din økonomi, og som også giver dig eller dit barn mulighed for at komme i gang med at spille de nyeste spil. Det er nemt og ligetil og gør dig fri af bekymringer over, hvordan du skal få råd til den.

Læs også: Alt om Nintendo Switch

Det er også muligt at vælge byg selv løsninngen, hvor man bygger gamer PCen helt fra bunden af, eller vælger nogle sæt der er konfigureret fra forhandlerens side af, så du er sikker på at de virker 100% når du modtager dem. Læs byg selv PC guiden her.

Se også: PC Skærm på afbetaling

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+