Sovesofa på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Her finder du alt der er at vide når du skal købe en sovesofa på afbetaling.

Kunne du godt tænke dig en sovesofa til dit gæsteværelse? Eller har du måske en i forvejen, som godt kunne trænge til at blive skiftet ud? En sovesofa er et ret praktisk møbel, som er meget almindeligt at have derhjemme. Den kan både bruges til ekstra overnattende gæster samt som et praktisk møbel til dig, der måske både har stue og soveværelse i ét.

Overvejer du kraftigt at anskaffe dig en, er det oplagt at se på mulighederne for afbetaling, da det som oftest er et større beløb, du skal af med – i hvert fald hvis den skal være god og behagelig at ligge i.

Udbuddet af sovesofaer på afbetaling online er i kraftig vækst, hvorfor det er nemt for dig at finde finansiering, hvis køb nu og betal senere er det, du foretrækker i forhold til købet af en ny sovesofa.

Hvilke shops tilbyder sovesofa på afbetaling?

Det bliver mere og mere populært at købe sovesofaer på afbetaling. Derfor er der også flere og flere online butikker, der tilbyder deres kunder afbetalingsløsninger. Ønsker du derfor at købe en sofa, hvor du kan vente med at betale eller dele den op i mindre bidder, er der mange muligheder for at gøre det.

Du kan købe sovesofaer på afbetaling hos:

Vi anbefaler

Sovesofa på afbetaling 1

★★★★★

Sofa.dk

Sofa.dk tilbyder et stort udvalg af flotte og moderne sovesofaer. Shoppen er 100% online, og kan derfor tilbyde deres kunder rigtig gode priser. Udover sovesofaer finder du også et kæmpe udvalg af andre typer sofaer.

Hos Sofa.dk tilbyder de to forskellige muligheder for afbetaling: Anyday og Santander. Her kan du afbetale beløbet til din sovesofa for 0% i rente, 0 kroner i gebyr samt for 0 kroner i oprettelse.

Sovesofa på afbetaling 2

★★★★★

Bedre Nætter

Bedre Nætter er det perfekte sted for dig at lede efter din nye sovesofa, da de tilbyder praktiske og komfortable sovesofaer i et lækkert og moderne design. Går du efter et bestemt look på din sovesofa, er Bedre Nætter klart stedet, du skal gå på jagt efter dit nye møbel.

I forhold til afbetaling tilbyder Bedre Nætter finansiering gennem Santander Consumer Bank. Her kan du låne beløbet til din sovesofa for 0% i rente, 0 kroner i gebyr samt for 0 kroner i oprettelse.

Ved kassen vælger du finansiering som betalingsvalg, hvorefter du bliver ledt videre til en låneansøgning, hvor du kort efter får svar på, om du er godkendt. Det tager kun et øjeblik at få sovesofaen, du drømmer om!

Sovesofa på afbetaling 3

★★★★★

Ilva

Ilva er også et rigtig godt sted at lede efter en sovesofa. De har et stort udvalg af sovesofaer i alle prisklasser samt i forskellige, moderne og tidløse designs, som helt sikkert passer ind i din bolig.

Ilva tilbyder afbetaling gennem finansiering med Express Bank, hvor du kan låne helt op til 30.000 kroner. De tilbyder ligeså et lån til 0% i rente samt 0 kroner i oprettelse.

Du bestemmer selv, om du vil afdrage over 10, 20 eller 50 måneder, hvilket giver dig mulighed for at få en lav månedlig ydelse, hvis det er det, du har brug for.

Sovesofa afbetalings-eksempel (Santander):

Moma Grain – BeigeAfbetaling
Kredit7.999 kr.
Mnd. ydelse849 kr.
Afbetalingsperiode10 måneder
ÅOP12,49%
Debitorrente0%
Totalt beløb8.489 kr.

Hvorfor købe sovesofa på afbetaling?

Vil du gerne have en sovesofa og skal det helst være lige nu og lige her, selvom kontoen måske ikke helt tillader det, er afbetaling en løsning, som letter tankerne om økonomien, da du kan dele betalingen op i mindre bidder. Det giver dig mulighed for at vælge lige præcis den sovesofa, som du gerne vil have – du behøver derfor ikke gå på kompromis med kvalitet, udseende eller komfort.

Du får dermed en stor økonomisk frihed, som gør dig i stand til at vælge ud fra, hvad du har behov for – og ikke begrænse dig til, hvad kontoen siger.

Nemt at få en sovesofa på afbetaling

Ilva og Bedre Nætter er blot nogle blandt mange shops, som tilbyder sovesofaer på afbetaling. Om du vælger at gøre brug af deres gode og favorable afbetalingsmuligheder, eller om du ønsker at undersøge markedet nærmere, er helt op til dig og dine ønsker og behov. Vi håber blot, du finder den sovesofa, du går og drømmer om!

Nu hvor du er interesseret i sovesofa burde du også tage et kig på:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.