Barnevogn på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Der findes mange gode muligheder når det kommer til at købe en barnevogn på afbetaling. Vi guider dig her igennem de forskellige shops der tilbyder det samt et overblik over den type afbetaling der findes.

Vi kommer også med et konkret afbetalings-eksempel, så du kan se præcis hvad du kommer til at betale.

Følgende shops tilbyder barnevogn på afbetaling:

Vi anbefaler

Barnevogn på afbetaling 1

★★★★★

BabySam: barnevogne

BabySam kalder sig selv for Danmarks største kæde for babyudstyr, børnetøj og at have alt til dig, der er gravid.

BabySam er både en fysisk og en online forretning og har, som de siger, alt til dig der enten venter barn, eller har fået barn.

Ønsker du at købe en barnevogn på afbetaling, tilbyder de afbetaling med et BabySam kort. Vælger du denne løsning, kan du betale nu og betale tilbage over 12 eller 25 måneder. Se eksempel længere nede på denne side.

Barnevogn på afbetaling 2

★★★★★

Jollyroom: barnevogne

Jollyroom bryster sig af at have Nordens største udvalg af ting og tøj til både store og små børn samt til dig, der er gravid.

De har derfor alt i babyudstyr og babytøj samt i barnevogne og legetøj. Hvis ikke du finder den rette barnevogn hos de to øvrige, er der god chance for at finde den hos Jollyroom.

Hvis du ønsker at købe den her, men gerne vil købe barnevognen på afbetaling, tilbyder de at gøre det gennem Klarna, hvor du både kan dele betalingen op i mindre bidder gennem Klarna Konto samt købe nu og betale senere gennem Klarna Faktura, hvor du får 30 dage til at betale.

Dermed har du selv mulighed for at vælge, hvad der passer bedst til dig og din økonomi.

Barnevogn på afbetaling 3

★★★★★

Lekmer: barnevogne

Lekmer er en af Nordens førende onlineforretninger med et stort udvalg af babyprodukter, barnevogne, indretning til børneværelset og meget mere. Deres priser er gode og billige, ligesom de fører en lang række kendte mærker.

Ligesom Jollyroom tilbyder de også afbetaling gennem Klarna, hvor du som sagt får mulighed for enten at dele betalingen op i mindre bidder eller at købe nu og betale inden for 30 dage med faktura.

Vælger du at dele betalingen op, koster det et gebyr på 395 kroner for en løbetid på 6 måneder eller et gebyr på 495 kroner ved en løbetid på 12 eller 36 måneder.

Barnevogn på afbetaling 4

★★★★★

Babyshower: barnevogne

Babyshower er en online baby- og børnebutik, hvor du kan få alt det bedste til børn, babyer og mødre. De har derfor alt lige fra børnetøj og barnevogne til børnemøbler og indretning til børneværelset til billige priser.

Finder du barnevognen, som du går og drømmer om, hos dem, tilbyder de ligeledes afbetaling gennem ViaBill.

Det foregår på samme måde som hos BabySam – din betaling bliver delt op i fire lige store dele, hvilket giver dig mulighed for at dele betalingen op i mindre bidder.

Barnevogn afbetalings-eksempel (BabySam Kort):

SCANDIA BarnevognAfbetaling
Kredit3.999 kr.
Mnd. ydelse334 kr.
Afbetalingsperiode12 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb3.999 kr.

Er du i den lykkelige situation, at du venter dig en lille ny? Glæden over at bringe et barn til verden er som regel stor. Med en lille ny guldklump venter der en masse praktiske opgaver, der skal være styr på, ligesom indkøbslisten vokser og vokser, efterhånden som terminsdatoen nærmer sig.

Ventetiden kan derfor ende med at blive dyr og fyldt med udgifter, hvis alt skal være på plads og klar, inden det nye familiemedlem kommer til verden.

Læs også: Alt om børnepengekredit

Glæder du dig rigtig meget, men har du svært ved at overskue den økonomiske del af forberedelsen – og især at skulle købe en god men dyr barnevogn – er afbetaling en god mulighed. Barnevogne er nemlig en af de helt store poster, hvis den skal være moderne, nem at håndtere samt flot i designet.

De bliver hurtigt dyre så snart, du som forældre stiller nogle specifikke krav – og har du hverken lyst til at gå på kompromis med dine krav eller at købe en, der er gammel eller brugt, er en barnevogn på afbetaling den perfekte løsning.

Hvilke shops tilbyder barnevogn på afbetaling?

Behovet for nye barnevogne er konstant og i takt med, at online handel og efterspørgslen på barnevogne fra bestemte brands og med et bestemt design hastigt vokser, sker der det samme med udbydere af barnevogne på afbetaling.

Der findes i dag derfor en længere række af danske butikker og online forretninger, som tilbyder barnevogne på afbetaling. Det gør det nemt for dig både at finde den helt rette barnevogn samt at betale den, da du kan dele betalingen op i bidder eller købe nu og betale senere.

Hvorfor købe barnevogn på afbetaling?

Hvorfor købe barnevogn på afbetaling?

Alle forældre skal have lov til at kunne gøre det, de ønsker for deres barn – og at give dem det, de synes, er det bedste. Det gælder også, når det kommer til en barnevogn, som er alfa og omega i de første år af barnets levetid. Den skal bruges på daglig basis og derfor er det naturligvis vigtigt, at den er nem at håndtere, og at du som forælder er tilfreds med, hvordan den er designet.

Se også: Køb autostol på afbetaling

Da det ikke er alle, der har råd til disse smarte og lækre barnevogne – eller bare en helt almindelig barnevogn – er det her, en barnevogn på afbetaling kommer ind i billedet. For at handle på afbetaling gør det netop muligt for dig at investere i lige præcis den barnevogn, som du går og drømmer om. Rigtig god barnevognsjagt!

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.