SparXpres Afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

SparXpres – tidligere SparXpress – er en del af SparNord. Der er tale om en danskejet online låneudbyder, der samarbejder med en lang række webshops om afbetalingsløsninger. Det vil sige, at både hjemmeside, betingelser og efterfølgende kommunikation og kundeservice er på dansk, hvilket mange ser som en betragtelig fordel.

Udover afbetalingsløsninger hos webshops, kan du også som privat søge om fleksible forbrugslån online. Det er for eksempel smart, hvis du gerne vil købe flere forskellige ting på afbetaling. Du kan dermed nøjes med at søge om et lån på det samlede beløb og derefter bruge det hos forskellige webshops eller butikker.

Det er også en fordel, hvis du ønsker at handle et sted, der ikke tilbyder afbetaling. Du kan dermed lave din egen afbetaling via SparXpres.

Hvordan fungerer afbetaling med SparXpres?

SparXpres er SparNords afbetalingsløsning til private. Du kan selv ansøge om et lån via hjemmesiden, men mange virksomheder samarbejder også med SparXpres for at give dig muligheden for en afbetalingsløsning, når du handler hos dem.

Ønsker du at afbetale med SparXpres, handler du helt som normalt i webshoppen. Du lægger dine varer i kurven og går til betaling. Her vælger du SparXpres som betalingsløsning.

Webshoppen får sin betaling fra SparXpres med det samme. De sender altså også dine varer med det samme, og du modtager dem i henhold til gældende leveringsbetingelser – fuldstændig som hvis du betalte med kreditkort eller MobilePay.

Efterfølgende afbetaler du beløbet via månedlige rater i forhold til den indgåede afbetalingsaftale med SparXpres. Typisk vil der være mulighed for selv at have indflydelse på afbetalingens løbetid, der som regel er mellem 24 og 96 måneder. Afbetalingen er typisk rentefri med mindre månedlige gebyrer.

Du får et login til Mit SparXpres, hvor du kan følge med i restbeløb og månedlige afbetalinger. Det hele er altså meget gennemsigtigt. Derudover har SparXpres dansktalende kundeservice med gode anmeldelser, der sidder klar til at hjælpe ved spørgsmål eller forespørgsler.

Hvilke shops benytter sig af SparXpres?

Der er efterhånden rigtig mange danske webshops – og fysiske butikker – der benytter sig af afbetalingsløsninger via SparXpres. Det vil sige, at du stort set kan købe alle typer af produkter med en fordelagtig afbetalingsløsning.

Nogle af de typer af webshops, der gør brug af SparXpres afbetaling, er følgende:

Nedenfor kan du se et udvalg af de danske webshops, der tilbyder en afbetalingsaftale via SparXpres:

Ovenstående er kun et udpluk af de mange virksomheder, der har en samarbejdsaftale med SparXpres. Er du i tvivl, om en webshop tilbyder afbetaling via SparXpres, kan du forsøge at lægge dine varer i kurven og gå til betaling. Her vil det fremgår, hvilke muligheder du har for (af)betaling.

Fordele ved SparXpres

Der er mange fordele ved at vælge afbetaling med SparXpres. Først og fremmest er der tale om en troværdig udbyder. Modsat mange andre udbydere af afbetalingsløsninger, har Sparxpres virkelig fine anmeldelser på Trustpilot med fokus på medarbejderne, der gør en ekstra indsats for at finde løsninger og glæde kunderne. Men også gennemsigtigheden og de billige løsninger høster gode anmeldelser.

Derudover er afbetalingen fleksibel, så du kan vælge det antal måneder – og dermed månedligt afbetalingsbeløb – der passer til dig og din økonomi.

Afbetalingen via SparXpres er desuden billig og rentefri, og du har mulighed for at følge med i afbetalingerne via dit online login. Du kan desuden altid betale restbeløbet ud og spare de resterende gebyrer, hvis du pludselig kommer til penge.

Ulemper ved SparXpres

Når du vælger en afbetalingsaftale via SparXpres, vil der typisk være fokus på, at den er rentefri. Det kan dermed virke, som om at det er helt gratis at vælge afbetaling via SparXpres som betalingsløsning.

Det er dog ikke korrekt, da du betaler et månedligt transaktionsgebyr. Derudover kan der være tillagt et ekstra gebyr, hvis du vælger at betale via Betalingsservice.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.