Grafikkort på afbetaling

ASUS GeForce grafikkort på afbetaling
ASUS GeForce grafikkort fra 322 kr / måned hos Proshop.

Grafikkortet er en af de vigtigste komponenter i din computer, da det kan gøre en ret stor forskel, når du spiller. Hvis du spiller meget computer, ved du også, at grafikken om noget er essentielt for, hvordan spillet opleves. Derudover ved du nok også godt, at spillene efterhånden kræver mere og mere.

Hvis du spiller meget og ovenikøbet er god til det, er det oplagt, at du opgraderer dit grafikkort som noget af det første, hvis du synes, at du ikke oplever spillene optimalt. Når du køber et nyt grafikkort til din computer, er det en god ide at kigge på topmodellerne, da du dermed undgår at skulle skifte det ud inden for få år.

Der er bare lige det problem, at de bedste grafikkort koster flere tusinde kroner. Og hvordan får du lige råd til det?

Hvorfor købe grafikkort på afbetaling?

GIGABYTE Radeon RX grafikkort på afbetaling
GIGABYTE Radeon RX fra 127 kr / måned hos Proshop

Hvis du gerne vil sikre dig, at din computer kan følge med til den konstant forbedrede grafik, er du nødt til at investere i et grafikkort, der kan vise den vilde grafik. Desværre er det bare sådan, at det kun er de helt dyre (og derfor også de bedste) grafikkort, der kan det.

Du kan selvfølgelig spare penge ved at købe en af de billige – men den bliver hurtigt for gammel og langsom til de nye spil, hvortil den heller ikke har samme ydelses-evne. Og hvor fedt er det lige at købe Call of Duty, hvis grafikkortet ikke er godt nok til at spille det? Netop derfor skal du købe et grafikkort på afbetaling!

Hvilke shops tilbyder grafikkort på afbetaling?

Hvis du gerne vil opgradere dit grafikkort, men er nødt til at gøre det med afbetaling, findes der heldigvis flere butikker, som både tilbyder førsteklasses grafikkort samt afbetaling. Afbetalingsmulighederne er alle forskellige – så du skal vælge efter sortiment, og hvad der passer din økonomi bedst.

Følgende butikker tilbyder grafikkort på afbetaling:

  • SkiftSelv
  • Proshop
  • Computersalg.dk

SkiftSelv: Grafikkort

SkiftSelv.dk har et stort udvalg af nye grafikkort til fornuftige og lave priser. Har du brug for at købe at købe på afbetaling, så er der mulighed for dette igennem ViaBill.

Den ene er, at du kan købe dit grafikkort nu og så først betale det om 3,6 eller 9 måneder.

Shop hos SkiftSelv »

Proshop: Grafikkort

Proshop er en online butik med et stort udvalg af billige og dyre grafikkort. Udvalget er godt, hvorfor der er stor chance for, at du finder dit grafikkort her.

Hos Proshop kan du få finansiering til dit grafikkort gennem Basisbank, hvor du har mulighed for at låne mellem 2.000 – 25.000 kroner. Du kan betale tilbage over 12 eller 24 måneder med et månedligt gebyr, som bliver bestemt ud fra størrelsen på lånet samt løbetiden.
Shop hos proshop »

Computersalg.dk: Grafikkort

Computersalg er ligesom de andre to eksperter i grafikkort og har således et stort og bredt udvalg i forskellige priser.

Hos Computersalg.dk kan du låne mellem 4.000 og 20.000 kroner til et nyt og vildt grafikkort til en månedlig rente på 1,88 procent. Finansieringen foregår gennem Sparxpres og kan betales i bidder over en periode på 12 til 60 måneder.
Shop hos Computersalg »

Få den bedste grafik

Hvem vil ikke gerne spille computerspil på en computer, der kan vise den fede grafik? Det kan du komme til med et grafikkort på afbetaling, som du via ovenstående løsninger, kan betale tilbage i mindre bidder!

Tjek også følgende produkter ud:

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+