Grafikkort på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Grafikkortet er en af de vigtigste komponenter i din computer, da det kan gøre en ret stor forskel, når du spiller eller arbejeder med grafik. Hvis du spiller meget computer, ved du også, at grafikken om noget er essentielt for, hvordan spillet opleves. Derudover ved du nok også godt, at spillene efterhånden kræver mere og mere.

Følgende butikker tilbyder grafikkort på afbetaling:

Vi anbefaler

Grafikkort på afbetaling 1

★★★★★

SharkGaming

SharkGaming har siden 2009 leveret gaming computere og gaming udstyr til danskerne. Hos SharkGaming finder du naturligvis også de allernyeste og bedste grafikkort. De har grafikkort i alle prisklasser, så du kan med garanti finde noget, som passer dine dine behov.

De tilbyder afbetaling igennem Viabill, som gør det nemt og hurtigt at dele sin betaling op i flere dele.

Grafikkort på afbetaling 2

★★★★★

Proshop: Grafikkort

Proshop er en online butik med et stort udvalg af billige og dyre grafikkort. Udvalget er godt, hvorfor der er stor chance for, at du finder dit grafikkort her.

Hos Proshop kan du få finansiering til dit grafikkort gennem Klarna, hvor du køber nu og har 30 dage til at betale.

Grafikkort på afbetaling 3

★★★★★

Geek’d

Geek’d er en webshop fyldt med gaming gear. De har naturligvis også et kæmpe udvalg af de bedste og nyeste grafikkort, så du kan fuldende dit gaming rig.

Du finder grafikkort fra både nvidia og amd i alle prisklasser her.

De tilbyder deres afbetaling igennem Viabill, så du nemt kan dele din betaling op i mindre bidder.

Grafikkort på afbetaling 4

★★★★★

SkiftSelv: Grafikkort

SkiftSelv.dk har et stort udvalg af nye grafikkort til fornuftige og lave priser. Har du brug for at købe at købe på afbetaling, så er der mulighed for dette igennem ViaBill.

Den ene er, at du kan købe dit grafikkort nu og så først betale det om 3,6 eller 9 måneder.

Grafikkort på afbetaling 5

★★★★★

Computersalg.dk: Grafikkort

Computersalg er ligesom de andre to eksperter i grafikkort og har således et stort og bredt udvalg i forskellige priser.

Hos Computersalg.dk kan du købe på afbetaling med Viabill, Klarna og SparXpress.

Grafikkort afbetalings-eksempel (Viabill):

MSI GTX 1050TI GrafikkortAfbetaling
Kredit1.599 kr.
Mnd. ydelse159,90 kr.
Afbetalingsperiode10 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb1.599 kr.

Hvis du spiller meget og ovenikøbet er god til det, er det oplagt, at du opgraderer dit grafikkort som noget af det første, hvis du synes, at du ikke oplever spillene optimalt. Når du køber et nyt grafikkort til din computer, er det en god ide at kigge på topmodellerne, da du dermed undgår at skulle skifte det ud inden for få år.

Der er bare lige det problem, at de bedste grafikkort koster flere tusinde kroner. Og hvordan får du lige råd til det?

Hvorfor købe grafikkort på afbetaling?

Hvis du gerne vil sikre dig, at din computer kan følge med til den konstant forbedrede grafik, er du nødt til at investere i et grafikkort, der kan vise den vilde grafik. Desværre er det bare sådan, at det kun er de helt dyre (og derfor også de bedste) grafikkort, der kan det.

Du kan selvfølgelig spare penge ved at købe en af de billige – men den bliver hurtigt for gammel og langsom til de nye spil, hvortil den heller ikke har samme ydelses-evne. Og hvor fedt er det lige at købe Call of Duty, hvis grafikkortet ikke er godt nok til at spille det? Netop derfor skal du købe et grafikkort på afbetaling!

Hvilke shops tilbyder grafikkort på afbetaling?

Hvis du gerne vil opgradere dit grafikkort, men er nødt til at gøre det med afbetaling, findes der heldigvis flere butikker, som både tilbyder førsteklasses grafikkort samt afbetaling. Afbetalingsmulighederne er alle forskellige – så du skal vælge efter sortiment, og hvad der passer din økonomi bedst.

Få den bedste grafik

Hvem vil ikke gerne spille computerspil på en computer, der kan vise den fede grafik? Det kan du komme til med et grafikkort på afbetaling, som du via ovenstående løsninger, kan betale tilbage i mindre bidder!

Tjek også følgende produkter ud:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.