Legetøj på afbetaling

Køb legetøj på afbetaling, så dit barn kan få glæde af det med det samme, og du kan betale i mindre rater.

Nye shops hvor du kan købe legetøj med kredit vil løbende blive tilføjet herunder:

  • Børnenes Kartel – Udover webshoppen har denne kæde også 4 fysiske butikker. Køb med ViaBill
  • Legen.dk – 5 stjerner på Trustpilot og et kæmpe udvalg. E-mærket shop hvor du kan købe med ViaBill.
  • Legetøjseksperten.dk – Over 30.000 legetøjs produkter at vælge imellem, hvor du finder alle de kendte og populære mærker som: Lego, Playmobil, Hasbro, Mattel og meget mere. Køb med ViaBill eller Anyday Split når du ønsker afbetaling.
  • Coolshop.dk – Shop over 37.000 produkter i denne gigantiske online butik, hvor der findes alt til børn og barnlige sjæle. Betal med Klarna eller ViaBill.
  • Legebutikken.dk – Køb med ViaBill og betal over 24 måneder.

Butikker der tilbyder at købe legetøj på afbetaling

Vi anbefaler

★★★★★

Legehjulet

På legehjulet finder du et hav af legetøj, med et særligt stort udvalg af legetøj på hjul. Er du på udkig efter løbehjul, rulleskøjter, dukkevogne eller andre hjulede stykker legetøj – så kig her. De tilbyder afbetaling i form af viabill, så du ikke behøver betale det fulde beløb med det samme.

★★★★★

Barnets Verden

Hos Barnets Verden har de et stort udvalg af legetøj til specielt de mindre børn i 0-6 års alderen. De fokuserer meget på legetøj af god kvalitet og lavet i giftfrie materialer. Deres legetøj er lavet til at stimulere barnet, så det kan hjælpe deres udvikling. Barnets Verden tilbyder finansiering igennem ViaBill.

★★★★★

Ovellie


Stort udvalg af kvalitetslegetøj af danske såvel som udlandske brands. Der er noget for enhver smag her. Ovellie tilbyder betaling igennem ViaBill, så du kan dele regningen op i mindre bidder.

★★★★★

Only4Kids

Only4Kids har et enormt stort udvalg af legetøj til børn i alle aldre. De forhandler bl.a. populære mærker såsom: LEGO, Brio, Playmobil og Kidkraft. Derudover har de et kæmpe udvalg af elektronisk legetøj – fx fjernstyret legetøj. De tilbyder betaling og finansiering igennem viabill.

★★★★★

Jollyroom

Jollyroom er en af Nordens største webshop til børn og børnefamilier. De har et kæmpe stort udvalg af legetøj til alle børn. De forhandler kendte mærker såsom Disney, Star Wars, LEGO, Barbie og meget meget andet. De tilbyder finansiering og afbetaling igenne Klarna, så du kan dele dit køb op i en række mindre betalinger.

★★★★★

Lekmer


Lekmer er en af Nordens førende online butikker, fyldt med alt til hele familien – bl.a. Legetøj. På Lekmer finder du et hav af populære mærker, bl.a. LEGO, Micki Mouse, Disney og mange flere. Da de tilbyder betaling igennem Klarna kan du købe på afbetaling, ved at dele betalingen op i mindre beløb.

Køb legetøj på afbetaling

Legetøj er dyrt. Uanset barnets alder kan du med garanti tømme et legetøjs-katalog, når det kommer til legetøj og udstyr, som din guldklump godt kunne bruge. Børn har desuden stor glæde af legetøj; ikke kun til underholdning, men i lige så høj grad i forhold til udvikling, rollelege og kreativitet. Derfor vil de fleste forældre gerne købe kvalitets-legetøj, der kan holde til noget, og som netop er designet til at fordre børnenes udvikling.

Som med så meget andet, får du, hvad du betaler for, når det kommer til legetøj. Og det bedste legetøj er bestemt ikke det billigste. Men typisk kan det svare sig at investere i, da barnet vil bruge det i længere tid, og holdbarheden desuden er en helt anden end det ses med discountlegetøjet.

Hvis ikke der er på kistebunden til det gode legetøj, så er løsningen at afbetale. Det er heldigvis en mulighed i dag, som redder mange forældre. Børnene kan få dét legetøj, som de ønsker sig, og som er af god kvalitet, og du kan vente med at betale eller betale af i små rater, der passer ind i din økonomi. Typisk er det meget billigt eller endda gratis at købe på afbetaling.

Læs også: Trampoliner på faktura

Sådan køber du legetøj på afbetaling

Her på siden får du et overblik over de populære produkter, du kan købe på afbetaling, og links til de forhandlere, der tilbyder dig at købe legetøj på afbetaling. Der er forskel på, hvad de tilbyder, så hvis du har udset dig noget specielt legetøj, kan du med fordel vælge én af de forhandlere, som dels har netop dét legetøj på lager, og som dels tilbyder den type afbetaling, der er mest fordelagtig for dig.

Nogle af de typer af afbetaling, du kan finde, er:

  • Betal senere via afbetaling: Du venter en periode med at starte din afbetaling. Det kan f.eks. være en måned eller to.

  • Betal nu via afbetaling: Du starter med at afbetale med det samme efter købet.

  • Betal senere: Du betaler hele beløbet på et senere tidspunkt. F.eks. om en måned eller næste gang, der går børnepenge ind på kontoen.

Typisk vil du støde på afbetalings-løsninger via Klarna, ViaBill eller en helt tredje løsning. Det skyldes, at forhandlerne ikke selv tilbyder afbetaling, men bruger eksterne udbydere.

Kan jeg købe på afbetaling?

Langt de fleste mennesker kan købe legetøj og andre produkter på afbetaling. Du vil typisk blive spurgt, om du er registreret i RKI (registeret for dårlige betalere), og der vil også typisk blive lavet en kreditvurdering af dig i ét eller andet omfang. Kreditvurderingen er dog langt fra lige så grundig, som hvis du skal tage et lån i banken eller hos en privat udbyder. Det vil sige, at hvis ikke du er registreret i RKI, vil du stort set altid kunne vælge en afbetalings-løsning.

Andre sider med ting til børn på afbetaling:

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+