Sidst opdateret

Legetøj på afbetaling

Køb legetøj på afbetaling, så dit barn kan få glæde af det med det samme, og du kan betale i mindre rater.

Butikker der tilbyder at købe legetøj på afdrag: 

Køb legetøj på afbetaling

Legetøj er dyrt. Uanset barnets alder kan du med garanti tømme et legetøjs-katalog, når det kommer til legetøj og udstyr, som din guldklump godt kunne bruge. Børn har desuden stor glæde af legetøj; ikke kun til underholdning, men i lige så høj grad i forhold til udvikling, rollelege og kreativitet. Derfor vil de fleste forældre gerne købe kvalitets-legetøj, der kan holde til noget, og som netop er designet til at fordre børnenes udvikling.

Som med så meget andet, får du, hvad du betaler for, når det kommer til legetøj. Og det bedste legetøj er bestemt ikke det billigste. Men typisk kan det svare sig at investere i, da barnet vil bruge det i længere tid, og holdbarheden desuden er en helt anden end det ses med discountlegetøjet.

Hvis ikke der er på kistebunden til det gode legetøj, så er løsningen at afbetale. Det er heldigvis en mulighed i dag, som redder mange forældre. Børnene kan få dét legetøj, som de ønsker sig, og som er af god kvalitet, og du kan vente med at betale eller betale af i små rater, der passer ind i din økonomi. Typisk er det meget billigt eller endda gratis at købe på afbetaling.

Sådan køber du legetøj på afbetaling

Her på siden får du et overblik over de populære produkter, du kan købe på afbetaling, og links til de forhandlere, der tilbyder dig at købe legetøj på afbetaling. Der er forskel på, hvad de tilbyder, så hvis du har udset dig noget specielt legetøj, kan du med fordel vælge én af de forhandlere, som dels har netop dét legetøj på lager, og som dels tilbyder den type afbetaling, der er mest fordelagtig for dig.

Nogle af de typer af afbetaling, du kan finde, er:

  • Betal senere via afbetaling: Du venter en periode med at starte din afbetaling. Det kan f.eks. være en måned eller to.

  • Betal nu via afbetaling: Du starter med at afbetale med det samme efter købet.

  • Betal senere: Du betaler hele beløbet på et senere tidspunkt. F.eks. om en måned eller næste gang, der går børnepenge ind på kontoen.

Typisk vil du støde på afbetalings-løsninger via Klarna, Mobilepay (via mobilen) eller en helt tredje løsning. Det skyldes, at forhandlerne ikke selv tilbyder afbetaling, men bruger eksterne udbydere.

Kan jeg købe på afbetaling?

Langt de fleste mennesker kan købe legetøj og andre produkter på afbetaling. Du vil typisk blive spurgt, om du er registreret i RKI (registeret for dårlige betalere), og der vil også typisk blive lavet en kreditvurdering af dig i ét eller andet omfang. Kreditvurderingen er dog langt fra lige så grundig, som hvis du skal tage et lån i banken eller hos en privat udbyder. Det vil sige, at hvis ikke du er registreret i RKI, vil du stort set altid kunne vælge en afbetalings-løsning.