Samsung på afbetaling

Køb Samsung på afbetaling uden abonnement

Prisgaranti
Rentefrit
Samsung Galaxy S20

★★★★★

Topmodel
Samsung Galaxy S21

★★★★★

Tilbud
Samsung Galaxy S20

★★★★★

Er du vild med Samsung og deres mobiler, og kunne du godt tænke dig nogle af de helt gode modeller? Eller har du i forvejen en Samsung, som blot er afgået ved døden og derfor skal skiftes ud med en ny? Samsung er et populært mærke, og har gennem tiden lanceret den ene imponerende model efter den anden med konstant forbedrede teknologier.

Der er bare det med Samsung og deres nyere og rigtig gode modeller, at de ikke er helt billige at komme i nærheden af. Som med al god elektronik koster det, så snart det er godt og lever op til de krav og forventninger anmeldere og brugere har.

Så hvad gør du, hvis du står og skal have en ny mobiltelefonen og bare gerne vil have en Samsung S10 eller A80, men ikke har pengene til det? Så køber du en Samsung på afbetaling!

Hvis kontoen ikke har det så godt, eller bare ikke kan holde til så dyr og uforudset en post, er en Samsung på afbetaling klart den bedste løsning for dig. Med afbetaling er det muligt at betale i mindre bidder, så du ikke på samme måde mærker udgiften – det er da smart!

NYHED: Samsung S21 på afbetaling

Hvorfor købe Samsung på afbetaling?

Har du lyst til at købe en ældre og ikke opdateret model, nu hvor din mobil lige er afgået ved døden eller trænger til at blive skiftet ud? Nej vel? Heller ikke, selvom du egentligt ikke har pengene til den mobil, du går og drømmer om?

Det er de færreste, der i disse moderne og teknologiske tider har lyst til at købe en ældre og knap så teknologisk fed en mobil, når den nuværende står af eller bare ikke kan mere. Det er ikke særlig fedt, og når først den ikke kan opdateres mere, skal du igen ud at have en ny.

Derfor skal du købe en Samsung på afbetaling. Med en afdragsordning, der er tilpasset din økonomiske situation, kan du undgå at skulle gå på kompromis med de drømme og ønsker, du har til din næste mobiltelefon.

Der er ingen grund til at skulle nøjes, når der er mange muligheder for at få det nyeste og bedste på afbetaling.

Hvilke modeller kan man få på afbetaling?

Der findes efterhånden et væld af modeller fra Samsung, som du kan få på afbetaling. Både ældre og de helt nye. Naturligvis skal du gå med det nyeste, da det er det, du får størst glæde ud af.

Modeller, som du med fordel kan købe på afbetaling, er:

Samsung Galaxy S10

Den første model, vi gerne vil fremhæve, er den fine Samsung Galaxy S10. Den er et resultat af 10 års udvikling og er således udstyret med Infinity-skærm, fingertryksaflæser i skærmen og teknologiske innovationer for både kamera og ydelsen.

Modellen har desuden fået en større batterikapacitet, som du faktisk kan dele med andre. Det er smart, da dermed hverken du eller andre løber tør strøm! Det er banebrydende teknologi, som du helt sikkert vil komme til at nyde af, hvis du køber den på afbetaling.

Samsung Galaxy S10e

Den næste i rækken, vi gerne vil fremhæve, er Samsung Galaxy S10e. Den er designet til, at du får et fuldt udbytte af din oplevelse. Det vil sige, at der ingen ujævnheder eller forstyrrelser er. Den har både laserpræcision, en skærmintegreret sikkerhed og ikke nok med det, så har den også AMOLED, som er meget mere behageligt for øjnene.

Kameraet er naturligvis også taget til et højere niveau, så du kan tage billeder i professionel kvalitet. Faktisk kan du tage billeder i en ultra-vidvinkel, som er billeder taget i 123 graders synsvinkel! Her får du altså meget, når du køber den på afbetaling.

Samsung Galaxy A80

Hvis du godt kan lide en stor skærm og at tage billeder, er Samsung Galaxy A80 lige noget for dig. Med en 6,7 tommer stor skærm er det en ret stor mobil. Dog får du fuld oplevelse af skærmen, da den er med HD+ oplæsning og AMOLED.

Den vejer også lidt mere end de ovenstående, da den har roterbart kamera, som skyder op og roterer, når du skal tage selfies eller låse op med ansigtsgenkendelse. Det får du ikke ved mange andre mobiler! Billedkvaliteten er desuden også rigtig god. Det er om noget en fornuftig mobil at købe på afbetaling!

Samsung Galaxy Note 10

Bruger du din mobil meget, når du arbejder, er Galaxy Note 10 og 10 plus telefoner, du bare må eje – eller i hvert fald en af dem. Begge modeller er nemlig meget mere end telefoner, da de også fungerer som computere, notesblokke, spillekonsoller, samt billed- og videoredigeringsenheder.

Samsung har skabt dem med henblik på at blive brugt til både arbejde og underholdning, hvorfor de har et kraftigere batteri, en S-pen, større skærm og ikke mindst bedre kameraer. Mobilerne er derfor som skabt til dig, der er kreativt anlagt og gerne vil bruge mobilen og dens teknologi som et effektivt arbejdsredskab! De er derfor om noget værd at købe på afbetaling.

Samsung Galaxy S9

Gang på gang formår Samsung at sende fantastiske mobiler med de smarteste funktioner ud på markedet, og Samsung Galaxy S9 er ingen undtagelse. Mobilen er spækket med den nyeste teknologi på alle de vigtigste punkter og er hurtigt blevet placeret i topfeltet af smartphone kapløbet. Mobilen ligger godt i hånden og har et balanceret og lækkert udseende.

Fuldskærm med Samsung Galaxy S9

Med en stor skærmstørrelse på 5.8 tommer er Galaxy S9 både perfekt til filmafspilning, videoopkald og spil. Forsiden er optimeret efter skærmen, som strækker sig fra side til side, så der ikke er noget pladsspild langs kanten. Størrelsesforholdet mellem højden og længden er på 18.5:9, hvilket giver et biografisk billede, der optimerer det grafiske materiale. Med sine 570 ppi (pixels per tomme) har mobilen et knivskarpt billede, der ligger i top blandt konkurrenterne.

Intelligent baggrundslys i Samsung S9

En fantastisk billedkvallitet i sig selv er ikke altid nok. De fleste kender følelsen af at gå udenfor i skarpt sollys. Det kan være svært at se præcis, hvad der foregår på skærmen i et sådant lys. Men ikke længere! Med Samsungs Advanced Contrast Enhancement justerer mobilen selv hvor meget lys, der er brug for i alle typer af omgivelser. Det beyder også, at hvis du får brug for mobilen om natten, er lysniveauet skruet ned på forhånd, så du ikke bliver blændet af at låse mobilen op.

Samsung Galaxy S9 – Øjeblikkelig oversættelse

Vi må indse det på forhånd: der er så mange forskellige sprog i verden, at det er umuligt at mestre dem alle. Men det behøver du heller ikke. Det gør Galaxy S9 for dig. Bare tag et billede af den tekst, som du vil oversætte og bed Bixby om at fortælle dig, hvad det betyder på dansk. Øjeblikkelig oversættelse er et must på rejser, især til lande hvor majoriteten ikke taler engelsk. Det er også en glimrende hjælp til at forstå et sprog lettere.

Intelligent låse-op funktion med Samsung S9

Med 6 forskellige metoder til at åbne din smartphone behøver du aldrig at bekymre dig om at glemme din kode igen. Galaxy S9 kan både skanne dit øje, genkende dit ansigt, godkende fingeraftryk og have kode på selve mobilen i mange forskellige udformninger. Det gør, at du altid vil have hurtig adgang til mobilen, når du skal bruge den, mens den er sikret imod nysgerrige personer, der ikke har din adgangskode.

Få dine drømme opfyldt med en Samsung på afbetaling

Det er en fed og dejlig følelse at stå med lækker elektronik i hånden, der bare spiller på alle ledder og kanter. Den følelse kan du også få ved at købe en Samsung på afbetaling. Det er nemt og hurtigt at oprette en afdragsordning, ligesom det efterhånden er helt normalt at gøre det! Har du derfor nogle drømme, du gerne vil have opfyldt, er der intet i vejen for at gøre det gennem afbetaling.

Uanset om du er kreativt anlagt eller en tech-nørd, der bare elsker moderne teknologi, er en Samsung noget for dig. Og hvorfor ikke forkæle dig selv med det bedste og det nyeste, når afbetaling og afdragsordninger giver dig muligheden for det?

Andre produkter:

KØB MOBIL PÅ AFBETALINGSE PRIS »
+