Opvaskemaskine på afbetaling

Med en ny opvaskemaskine kan du spare både tid, vand og penge – køb på afbetaling nu

Køb en ny opvaskemaskine og spar penge

Der kan være mange penge at spare ved at købe en ny opvaskemaskine. De ældre modeller har et stort vand- og elforbrug, og du vil med sikkerhed kunne se på de månedlige regninger, når opvaskemaskinen udskiftes med en nyere og mere miljøvenlig model.

 

Uanset, om din opvaskemaskine er stået helt af, eller om den ikke rengør ordentligt og dermed trænger til en udskiftning, kan du nemt og hurtigt købe en ny online på afbetaling.

 

Vælg en opvaskemaskine der passer til dig

Der findes mange forskellige opvaskemaskiner på markedet, men det er ikke helt underordnet, hvilken du vælger. En billig opvaskemaskine kan sagtens være god og velfungerende. Den bedste opvaskemaskine til dit behov er dog én, der passer i størrelsen, så der er plads til service, gryder og pander, men den samtidig ikke skal sættes halvfuld i gang, fordi du aldrig får den fyldt op. Det bruger unødigt med vand og strøm. Er du alene, kan du nøjes med en lille opvaskemaskine, der er en integreret opvaskemaskine, eller en mini opvaskemaskine, der er en bordopvasker, som placeres på køkkenbordet og derfor ikke optager skabs- eller gulvplads.

 

Af gode opvaskemaskiner kan nævnes:

  • Bosch opvaskemaskine
  • AEG opvaskemaskine
  • Electrolux opvaskemaskine
  • Zanussi opvaskemaskine
  • Scandomestic opvaskemaskine

 

Ovenstående opvaskemaskiner fås i forskellige modeller og prisklasser, men fælles for dem alle er, at de er kvalitetsopvaskemaskiner til en overkommelig pris, og at de kan købes med en fordelagtig afbetalingsaftale.

 

Det er nemt og billigt at købe på afbetaling

Før i tiden var det dyrt at afbetale varer; faktisk kunne du ende ud med at betale det dobbelte for en opvaskemaskine ved at vælge en afbetalingsløsning. Sådan er det heldigvis ikke mere. I dag er det billigt, og betaler du tilbage inden for 1 år, kan du faktisk få rentefri afbetaling. Det betyder, at du kun betaler et mindre gebyr for at oprette afbetalingsordningen, og derudover koster det dig ikke andet end opvaskemaskinens pris i mindre rater.

 

Du kan afbetale den opvaskemaskine, der klarer sig bedst i opvaskemaskine test, eller du kan vælge et godt opvaskemaskine tilbud, der giver det lavest mulige månedlige afdrag. Vær dog opmærksom på, at en opvaskemaskine bedst i test typisk er meget strøm- og vandbesparende og desuden larmer mindre og rengør bedre.

 

Betal din opvaskemaskine med et kviklån

Du kan vælge at afbetale din opvaskemaskine direkte gennem forhandleren, hvis forhandleren tilbyder det. Har du fundet et rigtig godt opvaskemaskine tilbud hos en forhandler, der ikke tilbyder afbetaling, skal du dog ikke give op. Du kan nemlig afbetale via et kviklån, som du nemt og hurtigt kan få online. Du indtaster blot dine oplysninger og sender ansøgningen afsted. Normalt vil du få svar inden for 24 timer, og pengene vil blive indsat på din konto inden for 48 timer – og så kan du ellers bestille den opvaskemaskine, du har udset dig. Opvaskemaskinen betales kontant med pengene fra kviklånet, og du betaler af på lånet, som du ville gøre med en afdragsordning.