Opvaskemaskine på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Med en ny opvaskemaskine kan du spare både tid, vand og penge da de er mere energisparende end ældre modeller.

Herunder har vi samlet et godt overblik over de shops der tilbyder at du kan købe en opvaskemaskine på afbetaling.

homeshop - Opvaskemaskine på afbetaling

★★★★★

Homeshop

Hos Homeshop finder du et hav af opvaskemaskiner, og de har med garanti den helt rigtige model til dig. Homeshop er en dansk webshop, og får gode anmeldelser på deres TrustPilot.

Hos Homeshop har du mulighed for afbetaling igennem Viabill.

elgiganten - Opvaskemaskine på afbetaling

★★★★★

Elgiganten

Elgiganten – Danmarks måske største forhandler af hårde hvidevarer. Her finder du et enormt udvalg af opvaskemaskiner fra alle de største brands. Hvad enten du er på udkig efter en lille eller stor opvaskemaskine, så har Elgiganten det.

Hos Elgiganten har du mulighed for afbetaling igennem Santander. Med Santander har du mulighed for at dele din betaling op.

Opvaskemaskine afbetaling eksempel (Santander Elgiganten):

Miele opvaskemaskinePris
Kredit13.499 kr.
Mnd. ydelse1.185 kr.
Afbetalingsperiode12 måneder
Debitorrente0%
Samlede omkostninger717 kr.
ÅOP8,85%
Totalt beløb14.216 kr.

Køb en ny opvaskemaskine og spar penge

Der kan være mange penge at spare ved at købe en ny opvaskemaskine. De ældre modeller har et stort vand- og elforbrug, og du vil med sikkerhed kunne se på de månedlige regninger, når opvaskemaskinen udskiftes med en nyere og mere miljøvenlig model.

Uanset, om din opvaskemaskine er stået helt af, eller om den ikke rengør ordentligt og dermed trænger til en udskiftning, kan du nemt og hurtigt købe en ny online på afbetaling.

Vælg en opvaskemaskine der passer til dig

Der findes mange forskellige opvaskemaskiner på markedet, men det er ikke helt underordnet, hvilken du vælger. En billig opvaskemaskine kan sagtens være god og velfungerende.

Den bedste opvaskemaskine til dit behov er dog én, der passer i størrelsen, så der er plads til service, gryder og pander, men den samtidig ikke skal sættes halvfuld i gang, fordi du aldrig får den fyldt op. Det bruger unødigt med vand og strøm.
Er du alene, kan du nøjes med en lille opvaskemaskine, der er en integreret opvaskemaskine, eller en mini opvaskemaskine på afbetaling, der er en bordopvasker, som placeres på køkkenbordet og derfor ikke optager skabs- eller gulvplads.

Af gode opvaskemaskiner kan nævnes:

  • Bosch opvaskemaskine
  • AEG opvaskemaskine
  • Electrolux opvaskemaskine
  • Zanussi opvaskemaskine
  • Scandomestic opvaskemaskine

Ovenstående opvaskemaskiner fås i forskellige modeller og prisklasser, men fælles for dem alle er, at de er kvalitets-opvaskemaskiner til en overkommelig pris, og at de kan købes med en fordelagtig afbetalings-aftale.

Det er nemt og billigt at købe opvaskemaskine på afbetaling

Før i tiden var det dyrt at afbetale varer; faktisk kunne du ende ud med at betale det dobbelte for en opvaskemaskine ved at vælge en afbetalings-løsning. Sådan er det heldigvis ikke mere. I dag er det billigt, og betaler du tilbage inden for 1 år, kan du faktisk få rentefri afbetaling.

Det betyder, at du kun betaler et mindre gebyr for at oprette afbetalings ordningen, og derudover koster det dig ikke andet end opvaskemaskinens pris i mindre rater.

Du kan afbetale den opvaskemaskine, der klarer sig bedst i opvaskemaskine test, eller du kan vælge et godt opvaskemaskine tilbud, der giver det lavest mulige månedlige afdrag. Vær dog opmærksom på, at en opvaskemaskine bedst i test typisk er meget strøm– og vandbesparende og desuden larmer mindre og rengør bedre.

Se også: Sådan finder du en opvaskemaskine på tilbud

Betal din opvaskemaskine med afbetaling

Du kan vælge at afbetale din opvaskemaskine direkte gennem forhandleren, hvis forhandleren tilbyder det. Har du fundet et rigtig godt opvaskemaskine tilbud hos en forhandler, der ikke tilbyder afbetaling, skal du dog ikke give op. Du kan nemlig afbetale via et lån, som du nemt og hurtigt kan få online.

Du indtaster blot dine oplysninger og sender ansøgningen afsted. Normalt vil du få svar inden for 24 timer, og pengene vil blive indsat på din konto inden for 48 timer – og så kan du ellers bestille den opvaskemaskine, du har udset dig. Opvaskemaskinen betales kontant med pengene fra lånet, og du betaler af på lånet, som du ville gøre med en afdragsordning.

Du er måske også interesseret i:

Vi håber du nu har fået et godt overblik over de muligheder der er for at købe en ny opvaskemaskine på afbetaling og fundet det tilbud du vil gøre brug af. Tag også et kig vores menu i bunden af siden, hvor du finder et stort udvalg af de mange produkter der kan købes på afbetaling.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.