Trampolin på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Der er efterhånden en trampolin i hver en have, der hører til parcelhuset. Og her hos os har du mulighed for at købe trampoliner i alle størrelser, så selv hvis jeres have ikke lige kan indeholde den helt store, ned-gravede trampolin, så har I stadig mulighed for at få én, der passer lige til jeres have og jeres børns forventninger.

I en tid, hvor rigtig mange forældre gerne vil have deres børn lidt væk fra mobiltelefonen er en trampolin er en god måde for børn at få motion på, og det er nemt for jer som forældre at lade dem hoppe rundt ude i haven, mens I kan stå inde i køkkenet og lave mad eller drikke kaffe.

Vi har fundet ud af hvor du kan købe en trampolin på afbetaling.

Vi anbefaler

Trampolin på afbetaling 1

★★★★★

Abilica: Trampolin

Stort udvalg af trampoliner i forskellige prisklasser. De har hurtig levering og tilbyder prismatch.

De tilbyder køb af trampolinafbetaling med Viabill.

luksusleg logo

★★★★★

Luksusleg: Trampoliner

Luksusleg har et stort udvalg af trampoliner. Både in-ground trampoliner og trampoliner på ben.

De tilbyder afbetaling igennem ViaBill, så du nemt kan dele din regning op i flere dele.

Berg Trampolin – ingroundAfbetaling
Kredit8.000 kr.
Mnd. ydelse350 kr.
Afbetalingsperiode20 måneder
Gebyr2.380 kr.
ÅOP17,85 %
Debitorrente0%
Totalt beløb10.380 kr.

Forskellige trampoliner

Du kender sikkert den helt store trampolin, som man nærmest ikke kan komme forbi, når den står midt i folks haver. Den er stadig populær hos både store og små, og er det sådan én, I skal ud og købe, så er det bare med at komme af sted. Men markedet har også udviklet sig, så nu er der også mulighed for at købe en trampolin, man kan grave ned i haven.

På den måde fylder den mindre i haven i det store og hele, men børnene har stadig en kæmpe trampolin at boltre sig på. Både dén og den traditionelle trampolin fås helt op i størrelsen 430 centimeter – og selvfølgelig helt ned til 180 centimeter, hvis I ikke har så meget plads i haven.

Udover selve trampolinen er der også mulighed for at købe forskelligt udstyr til dem. Og det anbefaler vi. Især sikkerhedsudstyret som nettet omkring trampolinen. Og det gælder også, selvom den er gravet ned i jorden. For leg på sådan en trampolin kan hurtigt blive vild, og man kan ryge udover. Og så er det en god idé med sådan et net, så man ikke flyver ud over og brækker noget.


Der er også mulighed for at tilkøbe stiger, så man ikke skal kravle op på trampolinen. Overdækning så den ikke bliver våd og klam, når nu den står udenfor hele året typisk. Og så kan I også hos os købe forskellige reservedele til jeres trampolin, så I ikke skal ud og købe en ny, hver gang en fjeder springer.

Det kan måske virke lidt uoverskueligt at købe en stor trampolin, og måske passer den ikke ind i budgettet, hverken nu eller senere. Men så giver vi også muligheden for, at du kan købe på afbetaling. Lige meget hvor lille eller stor en trampolin du køber. Og du vælger selv, hvor meget afbetalingen skal være på om måneden.

For selvfølgelig skal du ikke betale mere, end der er plads til i jeres budget. Og vælger du en trampolin, og senere noget tilbehør som passer til, så er der også mulighed for en samlet ordning.

Så kan du give dine børn en trampolin nu og her og gøre dem glade, uden at det koster jer alverden i et måske ellers skrabet budget.

Hvad koster en god trampolin?

En god trampolin til haven koster omkring 4.000 – 8.000 kroner.

Hvor stor skal min trampolin være?

Du bør kigge efter en trampolin med størrelsen 350-500 cm i diameter.

Se også disse ting til børnene, som kan købes på afbetaling:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.