Tablet på afbetaling

Kunne du godt tænke dig en tablet som et supplement til din bærbar? Eller har du måske allerede en, som er gammel og ikke kan modtage nye opdateringer? Tablets er blevet populære at have, og det er med god grund. For det er en enhed, der er nem at have med på farten, og som kan underholde dig selv eller dine børn for den sags skyld.

Vi anbefaler

★★★★★

Proshop: Tablet

Proshop er en netbutik med et stort udvalg af tablets fra nogle af de mest populære mærker. Priserne er fornuftige og det samme er deres afbetalingsløsninger. For hos Proshop kan du få finansiering gennem Basisbank, hvor du kan låne fra 2.000 kroner og til 25.000 kroner med en løbetid på enten 12 eller 24 måneder. Dermed kan du strække beløbet over en lang periode og stadig have råd til det, du plejer i din hverdag.

★★★★★

Computersalg: Tablet

Computersalg er specialister i computere, tablets og andet elektronik og har derfor helt sikkert den tablet, du går og drømmer om. Finder du en derinde, kan du låne rentefrit i op til 36 måneder. Du ansøger bare om det online, når du gerne vil betale. Ikke længe efter bliver du formentlig godkendt og kan glæde dig til at få din tablet!

★★★★★

Refurb: Tablet

Vil du gerne finde en god og billig tablet er Refurb stedet, du skal kigge. For vil du helst gerne undgå at skylde for meget, kan du med fordel købe en brugt, som Refurb har sat i stand. Dermed får du en tablet, der er så god som ny men til en langt billigere pris. Netbutikken bruger ViaBill til tablet på afbetaling. Det fungerer sådan, at du får din betaling delt op over en periode på 10 måneder. Så skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt det månedlige beløb bliver for højt.

★★★★★

Leasy: Tablet

Hos Likehome finder du et kæmpe udvalg af sofaer til alle behov. Du finder bl.a. sofaer fra designerbrands som House Doctor, Raymond & Hallmark, Creative Colletio, Nordby og flere. De tilbyder finansiering af sofaer igennem ViaBill og Anyday.

Men gode tablets er ikke just billige. Særligt ikke hvis de skal være i god kvalitet og have de funktioner, du ønsker. Har du ikke til udbetalingen af den, men har du virkelig brug for den, er en tablet på afbetaling en god løsning.

Hvorfor købe en tablet på afbetaling?

Det kan måske synes overilet at købe en tablet, når man ikke har pengene til den. Men nogen gange er det blot en nødvendighed, hvis du bruger den til arbejde, studie eller som en læringsplatform til dine børn. Det er naturligvis ikke de eneste grunde til at investere i en tablet på afbetaling – for er du vant til at have en er behovet eller grunden til at købe den ikke just mindre.

Det er helt fint at købe en tablet på afbetaling, da det ikke er noget, der ruinerer dig. Mange afbetalings-ordninger kan tilpasses din økonomi eller har så lang en løbetid uden renter, at det ikke er noget, du kommer til at mærke meget til i dit rådighedsbeløb. Derfor kan du roligt kaste dig ud i at købe en tablet på afbetaling.

Hvilke shops tilbyder tablet på afbetaling?

Det er heldigvis ikke så svært at finde frem til danske netbutikker, der tilbyder deres kunder at købe en tablet på afbetaling. Behovet og efterspørgslen på elektronik på afbetaling er støt stigende. Du skal derfor ikke lede længe for at få dit behov opfyldt.

Vi har dog gjort det nemt for dig og samlet de netbutikker, der tilbyder gode muligheder for tablet på afbetaling: 

  • Leasy
  • Proshop
  • Computersalg
  • Refurb

Forkæl dig selv med en tablet på afbetaling

Er du overbevist om, at det er trygt og godt at købe en tablet på afbetaling? Så er det bare at kaste dig ud i det. Brug gerne lidt tid på at undersøge udvalget af tablets og hvilken type af afbetaling, der passer dig bedst. Så er vi sikre på, du får stor glæde af din tablet! Leder du efter en iPad har vi også lavet en guide omkring den.

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+