Romaskine på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Det kan virke som en stor investering, hvis du beslutter dig for at købe en romaskine. For det første vil investeringen dog med sikkerhed betale sig tilbage både på kort og længere sigt. De fleste får ganske enkelt trænet mere, hvis de har de rette træningsredskaber lige ved hånden.

Dernæst kan du naturligvis altid blot købe romaskinen på afbetaling. På den måde kan du sagtens købe et produkt allerede i dag og efterfølgende betale beløbet over en overskuelig tidsperiode.

Du skal derfor endelig ikke tøve med at få hjælp til investeringens finansiering. Det er blandt andet muligt at finde en god afbetalingsløsning. Slutteligt er det værd at tænke på, at der også bruges mange penge på medlemskabet i et træningscenter. Disse udgifter kan du således undgå ved at træne derhjemme.

Find romaskiner på afbetaling på disse shops

Vi anbefaler

Romaskine på afbetaling 1

★★★★★

Abilicaonline: Romaskine

Hos Abilica Online finder du de mest populære romaskiner, bl.a. Concept 2, NordicTrack og First Degree Apollo.

De tilbyder afbetaling i form af Viabill.

Populær

apuls logo

★★★★★

Apuls: Romaskine

Apuls har et godt udvalg af forskellige romaskiner. De er ligeledes forhandlere af de populære Concept 2-romaskiner.

De tilbyder afbetaling igennem Santander.

fitnessshoppen logo

★★★★★

Fitnessshoppen: Romaskine

Fitnessshoppen har rigtig mange forskellige romaskiner. Tag et kig på deres store udvalg her.

Afbetaling foregår igennem Viabill.

Romaskine på afbetaling 2

★★★★★

Getbig: Romaskine

Hos Getbig kan du finde to forskellige romaskiner: Maxxus romaskine og GS 617 romaskine.

Afbetaling er i form af Viabill.

Afbetalings-eksempel (Santander):

Concept 2 RomaskineAfbetaling
Kredit9.999 kr.
Mnd. ydelse468 kr.
Afbetalingsperiode24 måneder
Gebyr1.236 kr.
ÅOP12,07 %
Debitorrente0 %
Totalt beløb11.226 kr.

Få motion derhjemme med en romaskine på afbetaling

Det kan virke uoverskueligt at finde tid til at dyrke motion i hverdagen. Der er er trods alt nok af ting at tænke på i forvejen, og ruten ned til fitnesscentret er typisk lidt for lang. Med det sagt, er der ingen grund til at gå på kompromis med din træning.

Du kan med fordel nemlig investere i dit eget træningsudstyr, som kan stå til din rådighed indenfor hjemmets fire vægge. På den måde slipper du for at skulle transportere dig selv hen til træningscentret efter en lang dag på arbejdet. Eksempelvis forekommer det særligt oplagt at investere i en romaskine, da denne kan anvendes både til konditions- og styrketræning. Således kan du både få sved på panden, forbrændt nogle kalorier og aktiveret kropsmuskulaturen.

Der findes mange forskellige produkter på markedet; heriblandt Fitland, som står bag et væld af former for træningsmaskiner.

En romaskine er perfekt til konditionstræning

Du kan som sagt få utroligt meget ud af at træne med en romaskine. Herunder er det særligt konditionstræningen, som du for alvor kan give dig i kast med at dyrke. Én af de store fordele ved at ro er blandt andet, at det kan virke langt mere spændende end at løbe eller cykle.

De fleste mennesker er immervæk vant til at gå, løbe eller cykle i store dele af hverdagen, og derfor kan det virke kedsommeligt at bruge selvsamme bevægelsesformer til træningsformål. En romaskine er derimod anderledes at træne med, da det er de færreste, som ror i hverdagen.

Det er ligeledes værd at bemærke, at du sagtens kan lave andre ting, mens du anvender romaskinen. For eksempel kan du tænde for fjernsynet og have noget underholdning i baggrunden. I og med, at du er derhjemme, kan du desuden roligt skrue op for din musikafspiller og selv styre afspilningslisten.

Dette får du trods alt ikke muligheden for nede i fitnesscentret, hvilket i sidste ende kan sætte en stopper for træningsmotivationen. Ved hjælp af en splinternye konditionstræningsmaskine kan du dermed få gang i træningen, motivationen og glæden ved at få pusten op. Dertil undgår du at skulle ud af døren.

Hvilke muskler træner man med en romaskine?

Romaskinen er kendt for at træne hele kroppen. Det er særdeles arme, ryg og ben du træner med en romaskine.

Kan man tage sig med en romaskine?

En romaskine er et godt redskab til både vægttab såvel som konditionstræning.

Du kunne også ro efter:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.