Køleskab på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Få råd til et nyt og flot køleskab på afbetaling. Her i guiden vil vi komme ind på de forskellige muligheder der er for at kunne købe køleskabe på kredit her i Danmark og vi vil herunder også fremhæve nogle af de mest populære modeller du kan købe online.

Populære shops der forhandler køleskabe på afbetaling

elgiganten - Køleskab på afbetaling

★★★★★

Elgiganten

Elgiganten er danmarks største forhandler af hårde hvidevarer og de har et stort udvalg af køleskabe.

De tilbyder afbetaling via Santander.

homeshop - Køleskab på afbetaling

★★★★★

Homeshop

Homeshop forhandler køleskabe og hvidevarer fra mange mærker.

De tilbyder Viabill som afbetaling.

3 populære køleskabe mærker

Vi anbefaler

Køleskab på afbetaling

★★★★★

Electrolux køleskab

Electrolux er en af de ukronede konger, når det kommer til køleskabe. Populære modeller kommer med lækre fuktioner, bl.a. LED belysning, Energiklasse A++, selvafrimende funktion, lækre glashylder samt mekanisk temperaturstyring. Skabe med indbygget køle og frys.

Køleskab på afbetaling

★★★★★

Bosch køleskab

Bosch er kendt for deres tornhøje kvalitet. Det samme gælder for deres køleskabe.

Køleskab på afbetaling

★★★★★

Siemens køleskab

Siemens har været en favorit for mange danskere, når det kommer til køleskabe, i lang tid.

Køleskab afbetalings-eksempel:

Electrolux LTB1AF14W0Afbetaling
Kredit4000 kr.
Mnd. ydelse134,95 kr.
Afbetalingsperiode20 måneder
Gebyr1180 kr.
ÅOP14,7 %
Debitorrente0%
Totalt beløb5.180 kr.

Forhandlere tilbyder køleskab på afbetaling til en lav rente

Det er ikke længere nødvendigt at gå ned til butikken med en stor check, hvis man ønsker at købe nye møbler, en cykel eller sågar en rejse. Flere virksomheder har fået øjnene op for, at det kan betale sig at tilbyde forbrugerne køb af dyrere varer eller produkter på afbetaling.

Dette ender med at blive en win/win-situation, da virksomheden får solgt en vare og forbrugeren får muligheden for at få denne vare med hjem uden egentlig at have hele beløbet på én gang. Dette er også gældende for hvidevarer, hvor eksempelvis kan købe et køleskab på afbetaling.

Vi har vel alle brug for et køleskab til at opbevare vores madvarer. Uden dette ville vores mad rådne hurtigere og for eksempel mælken ville ikke være til at drikke. Derfor kan det være en ubehagelig situation at stå i, hvis ens gamle køleskab holder op med at fungere.

Et køleskab på afbetaling kan spare dig for mange penge

Hvis dit gamle køleskab holder op med at fungere, bør du hurtigst muligt vælge at anskaffe dig et nyt. Det kan også være, at du gerne vil have et nyt af andre grunde.

Lige meget, hvad grunden er, er det ikke nogen ubetydelig lille udgift. Alle nye hvidevarer koster og det er ikke alle, der har den mængde penge stående på kontoen. Heldigvis kan man dog finde forhandlere, der tilbyder personer at købe deres varer på afbetaling.

Dette behøver ikke at være til en tårnhøj rente og ej heller have skjulte gebyrer. Mange forhandlere tilbyder denne løsning til deres kunder, da det også kommer dem selv til gode. De får solgt en vare, de måske ikke ville kunne sælge på andre måder. Det er ikke kun køleskabe man kan få , det er også muligt at købe andre hvidevarer på afbetaling.

Et nyt køleskab på afbetaling er med til at skåne miljøet

Køleskab på afbetaling

Ældre køleskabe brugte CFC-gasser som kølemiddel. Det viste sig dog, at denne type gasser var skadelig for vores miljø, da de havde en skadelig virkning på vores ozonlag.

Forskere kunne påvise, at hvad der først lod til at være en god idé, havde omfattende konsekvenser. Hullet i vores ozonlag voksede sig større og har også haft en rolle i den globale opvarmning. Når ozonlaget i visse områder ikke er til stede, risikerer mennesker at blive udsat for øget UV-stråling, der kan give hudkræft. Man valgte derfor at afskaffe CFC-gasser som kølemiddel i køleskabe.

Relateret: Find køleskab på tilbud

Spar penge på strøm med nyt køleskab på afbetaling

Hvis man vælger at skaffe sig af med sit gamle køleskab, er det vigtigt, at dette foregår forsvarligt, så gasserne ikke bliver frigivet i naturen. Et gammelt køleskab bruger derudover også meget mere strøm end nyere modeller. Da det langt fra er al vores strøm, der kommer fra grøn energi, er det ekstra strømforbrug også med til at skade miljøet.

Derudover koster strømmen penge og man kan derfor med fordel vælge at anskaffe sig et nyere køleskab. Har man ikke penge nok til at købe et nyt køleskab på én gang, bør det være muligt at finde en forhandler, der er villig til at sælge det på afbetaling og man kan i fremtiden spare en masse penge ved at gøre dette.

FAQ

Er finansiering af køleskab det samme som afbetaling?

Finansiering og afbetaling betyder det samme. Her optager du et lån hos den butik du handler ved og skal betale det tilbage indenfor en aftalt periode.

Hvor mange måneder skal man afbetale?

Det afhænger af den afbetalingsløsning som du vælger hos shoppen. Det kan svinge fra 10 måneder og op til 72 måneder. Husk på, at jo hurtigere du betaler af, des færre renter bliver der pålagt.

Andre populære produkter

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.