Vildmarksbad på afbetaling

Drømmer du om at kunne sidde udenfor på terrassen selv i de sene aftentimer og bare nyde stjernehimlen? Et vildmarksbad er en helt fantastisk opfindelse, da det giver dig mulighed for at kunne tage oplevelsen af wellness med dig hjem. For hvem kunne ikke godt tænke sig at sidde i roen udenfor med et glas hvidvin i et varmt vildmarksbad?

Der findes i dag et væld af vildmarksbade i forskellige materialer, størrelser og måden, det bliver opvarmet på. Vil du gerne have et, der æstetisk ser flot ud, og som du kan være sikker på holder til det danske vind og vejr, er det en fordel at investere i et i rigtig god kvalitet. For det giver dig ikke kun følelsen af den luksus, du drømmer om. Det giver dig også et vildmarksbad, som du kan bruge i mange år.

Men hvad hvis du ikke har råd? Så kan du heldigvis få det på afbetaling.

Hvorfor købe et vildmarksbad på afbetaling?

Det er langt de færreste, der har råd til at købe et vildmarksbad uden enten at låne til det eller købe det på afbetaling. Et vildmarksbad er netop en luksus, og det koster som regel en del. Har du dog ikke hele beløbet lige nu, men ved du, at du har råd til at betale det af over en længere periode, kan et vildmarksbad på afbetaling være den helt rette løsning.

For her kan du netop undgå at skulle spare op i flere måneder eller låne til det af banken (som de nok alligevel ikke vil tilbyde). Afbetaling er ganske harmløst, da du hver måned ved, hvad du skal betale. Det kan derfor gøre investeringen meget mere overskuelig.

Hvilke shops tilbyder vildmarksbad på afbetaling?

Vildmarksbad er en luksus, der fortsat kun er forbeholdt de færreste. Både fordi det er en lidt dyrere investering sammenlignet med så meget andet, men også fordi det heller ikke er alle, der har muligheden og pladsen til at bygge et vildmarksbad i haven eller på terrassen.

Hvis du derfor har muligheden, er det bare med at gribe den – og det kan du takket være Frishop, som i øjeblikket er den eneste online butik, der tilbyder deres kunder et vildmarksbad på afbetaling.

Frishop: Vildmarksbad

Hos Frishop tilbyder de et vildmarksbad i bedste kvalitet til dig, der drømmer om ultimativ luksus derhjemme. Har du derfor brug for et sted, hvor du både i hverdagen og i weekenderne kan få et afbræk fra det hele, bør du gå ind og kigge på, hvad Frishop har at tilbyde. For det gode er, at de også har tænkt skridtet længere og derfor tilbyder deres kunder at købe det på afbetaling.

Afbetalingen foregår gennem ViaBill, som giver dig mulighed for at købe nu og betale over fire måneder. Afbetalingen sker helt uden renter og gebyrer og bliver dermed overskueligt at betale tilbage, da der ikke bliver lagt mange småbeløb oveni det beløb, du giver for vildmarksbadet. Med Frishop er der derfor ikke langt fra drømme til virkelighed.

Shop hos Frishop »

Hvilke fordele er der med et vildmarksbad?

Med et vildmarksbad venter der dig ikke kun wellness og luksus derhjemme. Der venter dig også hyggelige stunder sammen med en eller flere, du holder af at være sammen med.

For med et vildmarksbad kan du:

  • Komme helt ned i gear
  • Nyde en smuk aften udenfor
  • Invitere partneren eller gode venner på wellness-aften
  • Få et afbræk fra travlheden
  • Forkæle dig selv, når du har brug for det

Der er ingen tvivl om, at du bliver rigtig glad for dit vildmarksbad, når først du har fundet det rette og installeret det. Der er virkelig ikke noget så dejligt som at blive varmet op i et varmt spabad udenfor – helt uden at skulle dele det ufrivilligt sammen med andre!

iPhone 13 på afbetalingNYHED: 336 kr.
+