Møbler på afbetaling

Få råd til dine nye drømme møbler i dag – køb på afbetaling uden renter og gebyrer

De 3 bedste forhandlere af møbler

Vi anbefaler

★★★★★

Sofa.dk

Sofa.dk er en 100% online butik, hvor de tilbyder meget konkurrencedygtige priser på et stort udvalg af sofaer. De har et enormt udvalg af flotte sofaer, bl.a. U-sofaer, L-sofaer, sovesofaer og alle andre slags sofaer.

De tilbyder derudover også en rente- og gebyrfri afbetaling i samarbejde med Santander eller Anyday, så du kan få din sofa med det samme, uden at betale det fulde beløb her og nu.

★★★★★

HøjgaardBrugskunst

Hos HøjgaardBrugskunst kan du finde alt til hjemmet, lige fra reoler, skænke, stole, borde og meget mere. Du finder også et stort udvalg af forskellige populære designer brands. De tilbyder finansiering af møbler igennem ViaBill.

★★★★★

Ilva

Ilva har et kæmpe udvalg af nye og moderne møbler til ethvert hjem. Du finder alt til stuen, spisestuen og soveværelset her. De kører også ofte med rigtig gode tilbud, hvor der kan spares mange penge. De tilbyder også, i samarbejde med Express Bank, finansiering hvis ordrens værdi er mellem 2.000 – 30.000 kr.

Flere online møbelforhandlere der tilbyder afbetaling:

Hvilke møbler ønsker du at købe på faktura

Møbler på afbetaling – køb nu betal senere

Køb møbler på faktura hos Ilva

Det er blevet muligt at købe mange ting til hjemmet ved at indgå en afbetalings-ordning med butikken. Dette inkluderer både hvidevarer som køleskabe og vaskemaskiner, men også elektronik som en ny computer, mobil eller PS4. Det er i stigende grad blevet mere almindeligt – også når vi skal have nye møbler. Det er en udvikling, som er sket stille og roligt, men er blevet mere og mere standarden for, hvordan vi køber nye ting til os selv og vores hjem. Hvorfor skulle man vente på at have sparet nok penge op til at få ens drømme-hjem, når det kan lade sig gøre i dag? Det er både i forhandleren og forbrugerens interesse at indgå en aftale omkring en afdragsordning. Forhandleren får solgt flere varer på denne måde og forbrugerne kan nyde godt af denne service ved at slippe for ventetiden. Er man lige flyttet ind i et nyt hus og vil man gerne have det møbleret, så er der ingen grund til at vente. Man kan med en afbetalings-ordning få det hus, man altid har drømt om på en og samme dag.

Møbler på afbetaling uden renter

Møbler på afbetaling uden renter

Mange af de store forhandlere af møbler er begyndt at tilbyde deres egne finansieringsordninger. Før i tiden hørte dette område banken til, men udviklingen har ændret, hvad standarden er i dag. Blandt andet IKEA, BAUHAUS og mange andre tilbyder denne service. På denne måde gør de det muligt for potentielle kunder at både ansøge og få svar – hurtigt og nemt. De har dermed overtaget bankens rolle og hvorfor ikke? Når man alligevel køber sin nye sofa eller klædeskab i IKEA, kan man vel ligeså godt indgå en aftale med dem i stedet for en tredjepart. Dette gør ikke bare købet af ens nye møbler mere overskueligt og lige til, men er også rent ud mere logisk. Derfor vælger flere og flere også at anskaffe sig deres ting på denne måde. Det er en service, som forhandlere tilbyder deres kunder og flere salg laves på denne måde. Man kan rolig sige at det efterhånden er blevet standarden.

Det er almindeligt at købe møbler på afbetaling

møbler på afbetaling hos Ilva

Der er mange gode gamle ordsprog, der fortæller om, hvordan man skal leve sit liv. Blandt disse findes der også gode råd for, hvordan man bør bruge sine penge. De er dog skabt i en anden tid, end den vi lever i nu. Det er blevet ganske almindelig at købe varer på afbetaling og dette gælder alt lige fra biler til rejser til sofaer og lamper. Det er måske ikke alle, der mener at denne udvikling er positiv, men den passer i hvert fald til, hvordan samfundet i dagens Danmark fungerer. Vi er altid på udkig efter nye ting, men har ikke altid pengene på kontoen. Derfor har muligheden for at købe blandt andet møbler på afbetaling også vundet indtog i vores samfund. Det er i stigende grad blevet en måde, hvorpå vi undgår ventetid og for at hoste op med en stor pose penge på én gang. Hvorfor lader sig nøjedes man kan også få et fjernsyn på afbetaling.

Se også: Grill på afbetaling

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+