PC-skærm på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb PC skærm på afbetaling her

ANBEFALING

PC-skærm på afbetaling 2

★★★★★

SharkGaming

SharkGaming har siden 2009 leveret special-lavet gamer computere til gamere i hele norden. Hos SharkGaming du også de bedste skærme til gaming. Er du på udkig efter 144hz, 240hz eller måske endda en 280hz skærm, så kig nærmere her.

De tilbyder afbetaling igennem ViaBill, så du nemt kan dele din regning op i flere dele.

PC-skærm på afbetaling 3

★★★★★

FØNIKS.DK: PC-skærm

Her finder du et af Danmarks største udvalg af PC skærme til alle formål.

Deres afbetaling foregår gennem Viabill og Ekspress Bank, hvor du kan dele betalingen op over 5 til 20 måneder.

PC-skærm på afbetaling 4

★★★★★

Geek’d

Hos Geek’d finder du et stort udvalg af pc skærme. Her kan du finde en gamer og arbejdsskærme til alle og ethvert behov. De har både billige og dyre løsninger, og kan med garanti finde en der passer til dig.

De tilbyder ligeledes deres afbteling via ViaBill, så du ikke behover betale hele beløbet på én gang, men kan dele det op, og betale det af i flere bidder.

PC-skærm på afbetaling 5

★★★★★

Proshop

Proshop har eksisteret siden 1995, og det er blandt de absolut største webshops i Danmark indenfor elektronik og lignende produkter – herunder selvfølgelig også PC-skærme. Hos Proshop finder du et stort udvalg af PC-skærme, som du kan købe på afbetaling.

Hos Proshop kan du benytte Klarna.

leasy logo

★★★★★

L’easy

Hos L’easy har du mulighed for at finansiere din nye PC-skærm via afbetaling. L’easy har eksisteret i mere end 30 år, og siden starten har den primære forretningsmodel været afbetalingsløsninger til privatkunder. Du vælger selv, om du vil have monteret og installeret din nye PC-skærm, eller om du selv vil gøre det.

Hos L’easy kan du betale tilbage over helt op til 62 måneder, så du kun skal betale en lille bid af det samlede beløb hver måned. Overvej det grundigt, da renterne er høje.

PC skærm afbetalings-eksempel (Viabill):

Acer Nitro XV273XbmiiprzxAfbetaling
Kredit4000 kr.
Mnd. ydelse134,95 kr.
Afbetalingsperiode20 måneder
Gebyr1180 kr.
ÅOP14,7 %
Debitorrente0%
Totalt beløb5.180 kr.

Er den gamle PC-skærm ved at stå af, og har du brug for en ny en? Måske er det første gang, du skal investere i en PC-skærm? Uanset, hvad grunden til, at du er på udkig efter en ny PC-skærm, er, så kan det være praktisk at dele betalingen op, så du ikke skal betale det hele på én gang.

Hvilke shops tilbyder PC-skærm på afbetaling?

Der er mange muligheder for at købe en PC-skærm på afbetaling. Herunder finder du et overblik over de webshops, hvor du lige nu kan dele din betaling op i rater, når du skal investere i en ny PC-skærm.

Det anbefales, at du sætter dig grundigt ind i vilkårene, før du køber en PC-skærm på afbetaling, så du på forhånd er bekendt med det samlede beløb, du ender med at betale. Det nemmeste, du kan gøre, er at kigge efter ÅOP, der står for årlige omkostninger i procent.

På denne side får du en oversigt over webshops, hvor du kan købe din nye PC-skærm på afbetaling. I mange tilfælde vælger du selv, hvor mange måneder du ønsker at splitte din betaling op i – eksempelvis 12, 24, 36 eller 48 måneder.

En afbetalingsløsning giver dig fleksible finansieringsmuligheder, da du ikke er nødt til at vente med at investere i din nye PC-skærm, indtil du har sparet penge op til at kunne lægge hele beløbet på én gang.

Hvis du falder over et godt tilbud på en PC-skærm, vil du i visse tilfælde kunne spare penge ved at købe den på afbetaling, da du ikke skal vente med at købe den, indtil tilbuddet ikke længere er gældende.

Hvorfor købe PC-skærm på afbetaling?

Der kan være mange grunde til, at det er fornuftigt at købe din nye PC-skærm på afbetaling. Hvis du er afhængig af at bruge en PC-skærm i forbindelse med arbejdet, er det ofte vigtigt, at du får en ny så hurtigt som muligt – og her kan afbetaling være en god løsning.

Det kan også være, at du falder over et godt tilbud, som du ønsker at benytte dig af. Hvis du ikke har alle pengene nu og her, kan du i mange tilfælde spare penge alligevel, hvis du gør brug af en afbetalingsløsning, hvis ikke omkostningerne overstiger rabatten.

Herudover kan det nogle gange bare være praktisk at købe noget på afbetaling, hvis man ikke har råd her og nu. Du skal naturligvis altid sikre dig, at du rent faktisk har mulighed for at betale tilbage – men så længe, du har styr på din økonomi, er det en nem og praktisk løsning at købe din nye PC-skærm på afbetaling.

Hvilken PC-skærm skal jeg vælge?

Når du skal vælge, hvilken PC-skærm du skal købe på afbetaling, er det først og fremmest vigtigt at se på, hvad du skal bruge den til. Særligt skærmens størrelse har stor indflydelse på, hvilken model du bør vælge.

En PC-skærm på mellem 22” og 24” er oplagt, hvis du skal bruge skærmen til hjemmet eller på kontoret. Hvis du bevæger dig over 24”, vil du ofte få en skærm, som føles for stor, når du sidder tæt på den.

Herudover er det naturligvis værd at være opmærksom på dit budget, selvom du køber din PC-skærm på afbetaling. Du sparer ikke penge, bare fordi du deler betalingen op i rater, hvorfor du også bør overveje, hvad du har råd til.

I mange tilfælde kan du få en god PC-skærm til under eller omkring 1.000 kr., hvis du ikke har de store krav til opløsning og design. Ønsker du en 4K-skærm, bør du regne med, at du skal betale mellem 2.500 og 6.000 kr. for den.

Hvilke skærmtyper findes der?

Der findes mange forskellige typer af PC-skærme, og dit valg bør afhænge af, hvad du skal bruge skærmen til. Herunder følger en oversigt over de forskellige skærmtyper, samt hvem de egner sig til.

PC-skærme med IPS-panel

En PC-skærm med IPS-panel egner sig til dig, der ønsker en skærm med høj farvekvalitet. Disse skærme egner sig især til dig, der arbejder professionelt med fotografering, videoredigering eller andre former for grafisk arbejde.

Læs også: grafikkort på afbetaling

IPS-panelet producerer klarer billeder og har en nøjagtig gengivelse af farverne. De er ofte også dyrere end tilsvarende skærme uden IPS-panel, men i mange tilfælde er de essentielle, hvis du er afhængig af en nøjagtig farvegengivelse.

PC-skærme med TN-panel

En PC-skærm med TN-panel har en ringere farvekvalitet, hvis man sammenligner med skærme med IPS-paneler, men til gengæld har de en lavere responstid. En lav responstid er essentiel, hvis du skal bruge skærmen i forbindelse med gaming.

Er du seriøs omkring gaming, og vil du have det absolut bedste setup, bør du købe en PC-skærm med TN-panel på afbetaling. Responstiden bør være på mindre end 5 ms, så du undgår, at billedet sløres, når du spiller computerspil.

Hvilken skærmopløsning skal jeg vælge?

Når du køber en PC-skærm på afbetaling, er det en god idé at være opmærksom på skærmopløsningen. Hvis du køber en skærm på 720p, vil du kunne se, at den er pixeleret, hvorimod en Full HD eller 4K-skærm vil være at foretrække, medmindre du ikke tillægger et billede uden synlige pixels nogen synderlig værdi.

Relateret artikel: computer på afbetaling

Skal du bruge den PC-skærm, du køber på afbetaling, til gaming, er det væsentligt, at du vælger en, som din computer kan trække. Køber du en 4K-skærm til gaming, skal du være opmærksom på, at den kræver mere at trække på højeste settings end en skærm på 720p.

Hvis din nye PC-skærm primært skal bruges til at læse mails, surfe på nettet og bruge Office-pakken, behøver du dog ikke at bekymre dig om hverken skærmopløsning, Hertz eller responstid, da det typisk ikke hæver oplevelsen af skærmen betragteligt.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.