iPhone på afbetaling

Køb iPhone på afbetaling – Den sidste nye generation af iPhone er endelig kommet, og Apple har givet os hele tre nye modeller, hvor der er mulighed for at købe dem alle uden et abonnement og på afbetaling.

Prisgaranti
NYHED!
iPhone 13

★★★★★

POPULÆR MODEL
iPhone 12 hvid

★★★★★

TILBUD
iPhone 12 Pro

★★★★★

iPhone på afbetaling top modeller:

Både standard modellen og Pro kommer med en masse ny og banebrydende teknologi – især når det kommer til kamera-delen, som henholdsvis har fået nyt dobbelt- og Tripelkamera-system, som giver et helt hav af nye muligheder. 

Relateret artikel: iPhone 13 på afbetalingiPhone 12 på afbetaling

Det er som sædvanligt muligt at købe alle iPhone på afbetaling, hvis man gerne vil have fingrene i det lækre stykke teknologi med det samme. Når det kommer til prisen på de nye modeller, er de alle sammen lidt mere spiselige end den sidste generation.

Prisen på den nye iPhone 11 er omkring 340,- billigere end iPhone XR var. Også prisen på Pro-modellerne starter lavere end den tidligere generation.Og det er selvom at iPhone 11 kan prale af forbedringer på stort set alle områder man kan komme i tanke om.

iPhone på afbetaling pris

Prisen på iPhone 11 starter omkring de 6.300,- og er derfor ikke nogen billig telefon på nogen måde, men det er nu engang i det prisleje at man finder alle de nyeste high-end smartphones fra de store mærker.

Hvad gør man, hvis man virkelig har brug for en ny telefon, har set sig lun på den nye iPhone 11, men ikke har pengene lige nu og her? Man kan vælge at købe nu og betale senere, ved at købe iPhone på afbetaling – også kaldet finansiering. Du kan for eksempel få en sprit ny iPhone 11 ved f.eks 3 for blot 96 ,- pr. mdr. helt rentefrit, og så ser det hele lidt mere spiseligt ud.

iPhone 11 Specs:

Skærm – Størrelse og opløsning

iPhone 11 kommer med en 6.1″ Liquid Retina HD Skærm som man kender fra forgængeren. Skærmen tilbyder knivskarpe farver. Med Apples True Tone er du også sikret dejlige og naturlige billeder.

Med iPhone 11 Pro får du en 5.8” OLED Super Retina XDR skærm, hvor Max-modellen kommer med en stor og lækker 6.5” OLED Super Retina XDR skærm. Den nye Super Retina XDR skærms OLED giver en ægte HDR oplevelse, når der skal ses videoer på mobilen. Det er den klareste og bedste skærm til dato. (kilde: Apple.com)

Batteri

iPhone 11 på afbetaling

iPhone 11 kommer med et nyt og forbedret batteri, som garanterer strøm til hele dagen. iPhone 11 kan tilbyde flere timers brug end den forrige model.

iPhone 11 Pro giver 4 timer mere end den tilsvarende model fra sidste generation. iPhone 11 Pro Max kan prale med hele 5 timer mere batteritid end den tidligere model. Ved Pro modeller kommer med en ny opladningsteknologi.

Design og farve-muligheder

Med den nye iPhone 11 kører Apple videre med deres fede farver. Den nye model kan fås i følgende farver: lilla, gul, grøn, sort, hvid og (PRODUCT) Red. Ved køb af iPhone 11 i (PRODUCT) RED bliver der givet et bidrag til Den Globale Fond, som bekæmper Aids i hele verden.

Bagsiden er dækket ind i ét stykke glas, som samtidig er det stærkeste glas Apple er kommet med indtil videre. iPhone 11 er derudover også vandafvisende i 2 meters vand og i op til hele 30 minutter. 

iPhone 11 Pro og Pro Max har også fået deres egne spændende farver. Her kan du vælge mellem space grey, sølv, midnatsgrøn og guld. 

Både Pro og Pro Max kommer med både glas og rustfrit stål. 

Chip

Alle de nye modeller i denne generation kommer med den sidste nye A13 Chip, som er efterfølgeren til A12’eren, som var chippen i den sidste generation. Denne chip er hele 20% hurtigere end den sidste, og er markedets hurtigste gpu og cpu, som Apple selv siger. 

Chippen er også optimeret for at være så energiefffektiv som overhovedet mulig for at sikre en længere batteritid.

Kamera

Den største opdatering på de nye modeller er kameraet, eller skulle man sige kameraerne, da der faktisk er to(tre med frontkamera) kameraer på iPhone 11, og hele tre (fire med front) på Pro og Pro Max modellerne. 

iPhone 11’s nye dobbeltkamera-system giver dig billeder i både vid- og ultravidvinkel. Du får en helt ny teknologi, som udnytter deres nye ultravidvinkelkamera, som viser dig hvad der sker UDEN FOR billedet, og giver dig mulighed for at indfange dette også. Det nye kamera giver dig mulighed for at optage videoer i en før uset kvalitet, og du har nu også mulighed for at skyde slow-mo med frontkameraet. 

Med deres nye nat-tilstand bliver det også en helt ny oplevelse at tage billeder steder med mindre belysning – uden blitz. 

Hvis iPhones 11 kamera er dobbelt så godt som før, så er kommer iPhone 11 Pro og Max med et banebrydende kamerasystem, som er tredobbelt så godt. Det helt nye kamerasystem kan opfange op til fire gange så meget på billederne.

iPhone på afbetaling – modeller

iPhone Xs

Den nye generation af iPhones er ude, og det er bestemt værd at få fingrene i. Der er nemlig tale om helt banebrydende teknologi. iPhone Xs Max er uden sammenligning den bedste mobil på markedet, men prisen er også derefter.

Det er de færreste, der har råd til at købe den kontant, da prisen starter fra omkring 9.800 kr., og det er derfor oplagt at købe iPhone på afbetaling. Med en mobil afbetalings-løsning kan du få glæde af en Super Retina skærm på 6,5” med en vild opløsning, indbygget kamera på professionelt niveau, trådløs opladning og et hav af andre features, der skal opleves.

iPhone Xs Max kommer også med en lillebror og lillesøster i form af modellerne iPhone Xs og iPhone Xr, der er billigere udgaver, hvor der er sparet på teknologien. Xs-modellen går ind på en ren andenplads efter Xs Max, og kan du leve med en lidt mindre skærm og en lidt ringere opløsning, kan du sagtens spare lidt og vælge iPhone Xs. At, prisen er lavere, afspejles i dine månedlige afdrag, når du køber iPhone på afbetaling.

Billig iPhone på afbetaling

Den billigste af de tre nye modeller er iPhone Xr. Du får stadig den nye Bionic A12 processor, som er kendetegnende ved de tre nye iPhone modeller, og som sikrer dig en lynhurtig svartid.

Du får også en fin størrelse skærm og et helt udmærket kamera. Xr kan overordnet set ikke måle sig med de to andre modeller, så hvis du søger markedets bedste mobil, skal du helt klart betale lidt mere og vælge én af dem. Men prioriterer du at få en god mobil til en god pris, er iPhone Xr en oplagt mulighed. Her sparer du flere tusinde kroner samlet set, og du kan afbetale den til en månedlig pris, der ikke mærkes i budgettet.

Du kan naturligvis købe din iPhone på afbetaling direkte hos forhandleren til en lav månedlig rente – og i visse tilfælde endda rentefrit. Men der kan være årsager til, at et kviklån er en bedre løsning. Måske har du fundet et godt iPhone tilbud et andet sted hos en forhandler uden tilbud om afbetaling.

I det tilfælde kan du lave din egen afbetalings-løsning ved at tage et online kviklån og bruge til at betale mobilen kontant. Derefter svarer din afbetaling på lånet til afbetaling på mobilen. Du har også frihed til at låne lidt ekstra, hvis der er noget andet, du også lige står og mangler.

Generelt set er vilkårene de samme for afbetalings-løsninger og kviklån. Du betaler typisk et opstarts-gebyr og derfra betaler du renter for at have lånet. Fælles for dem er også, at de giver dig mulighed for at få fingrene i en forholdsvis dyr iPhone uden at have tusindvis af kroner på kontoen at bruge af.

De nye iPhones har så mange features, og de ekstraordinære gode kameraer gør, at du får professionelt kamera og innovativ mobilteknologi i ét og samme produkt.

iPhone har det hele og lidt til

[show_table model=”264516″ maerke=”Apple”]
 

Knivskarpt billede

OLED-skærm med et kontrastforhold på 1.000.000:1 og en opløsning på 2436 x 1125 – eller 458 pixels pr. tomme – sikrer et knivskarpt billede. Derudover har iPhone X en særlig kantudglatning, der sørger for, at pixels står lige skarpt på hele skærmen – også i sider og hjørner. HDR-skærmen har den mest præcise farvegenkendelse på markedet, og True Tone-teknologien tilpasser lyset på skærmen til omgivelserne, hvilket giver mindst mulig belastning for øjnene. Derudover har du mulighed for at se film og videoklip i Dolby Vision og HDR10 for et perfekt billede.

Lås telefonen op med ansigtsgenkendelse

Det nye, smart True-Depth frontkamera har revolutionerende ansigtsgenkendelse. På nogle mobiler kan du i dag benytte fingeraftryksgekendelse i stedet for en kode. Apple er med deres iPhone X gået skridtet videre med ansigtsgenkendelse kaldet Face ID. For at kunne lave en præcis genkendelse af dit ansigt, projicerer teknologien 30.000 usynlige punkter til at lave en nøjagtig digital ansigtsmodel, som derefter genkendes ved hjælp af et indbygget infrarødt kamera, der også virker i mørke.

Mobil på afbetaling er også blevet meget populært.

Den mest intelligente chip på markedet

Den smarte A11 Bionic-chip reagerer kun på DIT ansigt – ikke billeder eller videoer af dig for 100% sikkerhed. Selvom du anlægger et fuldskæg eller ifører dig briller eller hat, kan chippen stadig genkende dig.

Faktisk kan den intelligente A11 Bionic-chip meget mere end det. Med neural arkitektur – eller kunstig intelligens – kan den udføre op til 600 imponerende handlinger i sekundet. Det betyder i praksis, at alt går hurtigere og samtidig bruger mindre strøm. CPU’en er også hurtigere end hidtil. Samlet set seks kerner fordelt på fire kerner til effektivitet og to til ydeevne, er iPhone X op til 70% hurtigere på effektiviteten og 25% hurtigere på ydeevnen end den tidligere A10 Fusion.

Tag billeder som i et fotostudie

True-Depth frontkameraet har indbygget selfie-funktion, der giver mulighed for skarpe portrætbilleder og sløret baggrund. Selv lyset på billederne kan varieres ved portrætlys, som er inspireret af det lys, der bruges i professionelle studier. Algoritmer bruges til at beregne, hvordan dit ansigt bedst muligt interagerer med det lys, du befinder dig i. Du kan blandt andet vælge mellem studiobelysning, konturbelysning og scenebelysning.

Frontkameraet har 7 mp, hvor bagsidekameraet er et 12 mp dobbeltkamera. Begge kameraerne på bagsiden har optisk billedstabilisering og hurtige linser, så dine billeder altid bliver gode og skarpe. Også selvom lyset er dårligt. Kameraerne har også optisk zoom, hvor du har mulighed for 10 x digitalt zoom på billeder og 6 x digitalt zoom på videoer.

Overfør ansigtstræk til animojis

True-Depth kameraet analyserer mere end 50 af dit ansigts muskelbevægelser, og kan derved overføre dit præcise ansigtsudtryk til 12 forskellige animojis som for eksempel en enhjørning og en panda. Efterfølgende kan du indtale en besked, som animojien skal sige, og så kan du faktisk sende den som besked.

iPhone X kan ikke drukne

Taber du din iPhone X i en vandpyt, behøver du ikke fortvivle. Telefonen er nemlig både vand- og støvafvisende. Det skyldes, at for- og bagsiden er lavet i holdbart glas med rustfrit stålbånd rundt i kanten. Glasset er specielproduceret, så det desuden er fingeraftryks- og fedtafvisende, og derfor ikke syner fedtet og beskidt.

100% trådløs

Den egentlige årsag til, at iPhone X er designet i glas, er Apples ønske om en 100% trådløs telefon, hvilket de har skabt med denne model. Her behøves ingen ledninger eller kabler. Du har allerede nu mulighed for trådløs opladning på de eksisterende ladestationer rundt omkring i verden for eksempel i lufthavne og på hoteller og cafeer. I 2018 vil det også blive muligt at købe Apples egen AirPower – en trådløs ladestation til hjemmet.

Flere funktioner – mindre strømforbrug

iPhone X har rigtig mange nye funktioner, som ikke er set før på mobilmarkedet. Umiddelbart skulle man tro, at al den nye teknologi vil resultere i et væsentligt større strømforbrug, men også her har Apple været forudseende og specieldesignet et nyt batteri, der holder strøm op til 2 timer længere end iPhone 7. Du kan altså frit benytte alle de nye features uden at løbe tør for strøm.

iPhone smartphone på afbetaling

Vil du gerne have en smartphone, der giver dig mulighed for:

  • Ansigtsgenkendelse
  • Fotografering af høj kvalitet
  • Markedets smarteste chip
  • Trådløs opladning

Og meget mere?

Så skal du have fingrene i den nye iPhone. Står du ikke lige med 9.000 kr. til en ny telefon? Så køb på afbetaling og nøjes med en lav månedlig ydelse. De fleste kviklån er i dag super nemme at ansøge om via internettet, og du får svar på ganske få timer. Faktisk kan du nogen steder have pengene på kontoen allerede samme dag, som du har søgt om afbetalingen. På den måde har du mulighed for at forudbestille din nye iPhone X med det samme. Er du mere til Samsung, end Apple, så kan du også få Samsung Galaxy S9 på afbetaling.

Afbetaling af iPhone

Når du har taget et kviklån, kan du afbetale din iPhone X månedligt. Du vælger et beløb, der passer ind i din økonomi. Hvis du er mere tålmodig, kan du også vente på, at telefonen bliver lanceret og vælge en afbetalingsordning i stedet.

Det kan være svært at navigere rundt i de mange abonnementsmuligheder, du bliver præsenteret for af de forskellige teleselskaber. Står du og skal vælge abonnement til din iPhone X, så sørg for at vælge rigeligt med fri data. Du kommer nemlig højst sandsynligt til at bruge telefonen rigtig meget – også til at se netflix og spille spil, da grafikken er i en liga for sig selv. Du kan frit vælge mellem mange forskellige mobilpakker.

Konklusion omkring køb af iPhone på afbetaling

Overvejre du, ligesom rigtig mange andre danskere, at købe den nye iPhone 11 men er du ikke sikker på om det skal være kontant eller på afbetaling. Det kan også være at du allerede har et abonnement ved en udbyder, hvor du har mulighed for at få en ny mobil, hvis du forlænger aftalen – dette er en god ide at tjekke.

Hvis du ønsker at købe den nye iPhone uden at skulle til et tegne et nyt abonnement men kun afbetale på selve telefonen over 12, 24 eller 36 måneder så er 3 eller Telmore en rigtig god løsning og den vi anbefaler. Bemærk at de har deres almindelige afbetalings metode hvor der er renter og så har den en rentefri løsning, hvor det månedlige afdrag er lidt højere, men du får det så rentefrit.

Indholdsfortegnelse

Køb elektronik på afbetalingSe mere her »
+