TV på afbetaling

Populære TV / fjernsyn på afbetaling

Philips Ultra HD Smart TV 43 tommer afbetaling
Philips Ultra HD Smart TV 43"
125,-
Sony Ultra HD Smart TV 43 tommer afbetaling
Sony Ultra HD Smart TV 43"
217,-
Sony Ultra HD Smart TV 55 tommer afbetaling
Sony Ultra HD Smart TV 55"
356,-
Samsung QLED Ultra HD Smart TV 55 afbetaling
Samsung QLED Ultra HD Smart TV 55"
456,-
Sony Ultra HD Smart TV 75 afbetaling
Sony Ultra HD Smart TV 75"
648,-
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Køb dit nye tv på afbetaling

Få råd til det TV du drømmer om – køb på afbetaling nu.
At købe nyt tv bliver billigere og billigere. De nye modeller kan mere og mere, men bliver også større og større. Derudover bliver opløsningen langt bedre, end den nogensinde har været tidligere. Der er dog ikke mange tv serier og andre tv udseendelser, som egentlig understøtter denne høje opløsning. Man regner dog med, at man inden for meget kort tid, får langt flere af de kanaler med ultra høj opløsning, så man får mulighed for at udnytte udviklingen i kvaliteten af de nye fjernsyn. Disse fjernsyn koster selvfølgelig også noget mere, end et traditionelt tv, hvor man kun kan se tv i lav opløsning. Mange vælger derfor at købe deres nye tv på afbetaling.

Hvorfor vælge TV på afbetaling

Ved at købe det nyt tv på afbetaling, er det muligt at få et lækkert tv, som bare er i topkvalitet og som understøtter fremtidens udvikling. Ved hjælp af muligheden for afbetaling, kan man nemlig få et langt større og bedre tv, end man ellers ville have kunne. Dog skal man selvfølgelig også betale mere, men det er noget man gør i rater, frem for at skulle betale det hele kontant. Dette er en metode, som vinder mere og mere indpas i Danmark – og det er netop ikke uden grund. Rigtig mange danskere gør brug af netop denne mulighed, da man dermed har flere penge mellem hænderne de komme måneder. Derudover kan man selvfølgelig også modregne inflationen, da man først skal betale pengene senere. Dermed kan man reelt set kan gøre bedre brug af pengene i mellemtiden, i stedet for at man skal bruge alle pengene med det samme.

Køb dit smart tv på afbetaling online

Mange vælger at købe deres fjernsyn online, da man dermed hurtigt kan vurdere og sammenligne de forskellige afbetalingsløsninger fra alle firmaerne. Ulempen er selvfølgelig, at man ikke får mulighed for at se det rigtigt. Man kan dog være ret sikker på, at alle de nye tv-modeller er af rigtig god kvalitet og med en høj standard, det er derfor ikke noget, du bør være bange for at gøre. Noget af det du bør overveje, når du køber dit nye tv er dog, hvor stor opløsning, der skal være. Derudover bør du også tjekke om det er et smart TV, hvis det er noget du ønsker.

Kurvede fjernsyn / TV på kredit

Flere og flere producenter er også begyndte at lave kurvede fjernsyn, da det skulle give en bedre oplevelse. På nogle tv kan du endda også finde lys på bagsiden af tvet. Alt dette gøres for at du som forbruger, får den bedst mulige produktoplevelse. Hvis du vælger at købe dit tv på afbetaling på internettet, skal du altså ikke frygte at få et dårligt produkt. Hvis du står og mangler et nyt fjernsyn er en afbetalingsløsning et godt bud på en måde, hvor du kan købe tv, uden at skulle have alle pengene her og nu. Du får dermed mulighed for først at tjene pengene, før du egentlig betaler for dit produkt, selvom du allerede har tv’et. Skal du have et fedt fjernsynsbord skal du huske man også kan få møbler på afbetaling. Mange er også begyndt at se TV på mobilen i stedet for, da der findes rigtig mange streamingtjenester der tilbyder at du kan se dansk og udenlandsk TV direkte på mobilen via deres App – se vores store udvalg af mobil på afbetaling her.

Apple TV 4K Ultra HD på afbetaling

Apple TV på afbetalingHer har du muligheden for at se præcis det du vil når du har lyst til det – med et Apple TV på afbetaling kan du nemlig streame netop den serie eller den fodboldkamp som du gerne vil se nu og her. Det gør du via App Store, hvor du får adgang til populære Apps som: HBO, Netflix og selvfølgelig Apples egen iTunes. Det er muligt at købe Apple TV på kredit eller afdrag som det også kaldes fra 89 kr / måned som er den bedste pris vi  har kunne finde.

Shop det her »

Altid husk at få dannet dig et godt overblik over din økonomi inden du køber et nyt TV på afbetaling. Det er fristende da du ikke skal betale hele beløbet her og nu, men også vigtigt at du kan betale til tiden så du ikke ender i RKI som dårlig betaler.

Sidst opdateret

+