Massagestol på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Massagestol på afbetaling – Lider du af ondt i hovedet eller smerter i ryg og nakke, kan en massagestol være en rigtig god investering. I det hele taget er massage godt for din krop og dit velvære. Med en massagestol afhjælpe du smerter, øger blodcirkulationen og forebygger stress.

4 forhandlere der tilbyder afbetaling

Vi anbefaler

iwao massagestol på afbetaling

★★★★★

IWAO.DK – massagestole

Her får du et stort udvalg af massagestole i forskellige prisklasser.

Afbetalingen sker gennem SparXpress, hvor du kan dele betalingen op fra 24 til 72 måneder.

Massagestol på afbetaling 1

★★★★★

WOC: massagestol

Kvalitets massagestole kan du købe her.

Del betalingen op i 10 måneder med Satander.

Massagestol på afbetaling 2

★★★★★

Apuls: massagestol

Her finder du et fornuftigt udvalg af massagestole samt en masse indenfor træningsudstyr.

Køb på afbetaling med SparXpress.

Massagestol afbetalings-eksempel (SparXpress):

OGAWA Smart ReLuxe GreyAfbetaling
Kredit33.995 kr.
Månedlig ydelse829 kr.
Afbetalings-periode48 måneder
Kreditomkostninger5.772 kr.
ÅOP8,20%
Debitorrente0%
Totalt beløb39.767 kr.

Køb massagestol på afbetaling

En massagestol er en investering i dig selv og din krop. At købe en billig massagepude hos isenkræmmeren har ikke en bevist fysiologisk effekt og kommer ikke i dybden.

De gode effekter får du ved at købe en god massagestol. En ordentlig massagestol koster mellem 10.000 og 60.000 kr., afhængigt af dine krav til stolen og modellen. Det er de færreste, der har den slags penge til at købe en massagestol kontant, og det kan derfor være en god løsning at købe stolen på afbetaling.

Lån eller afbetaling

Du kan afbetale din stol på to forskellige måder. Enten via udbyderens afbetalings-ordning eller via et kviklån hos en låne-udbyder, som du bruger til at købe stolen kontant, hvorefter du afbetaler på lånet. Fordelen ved et lån er, at du ofte har mere frihed til at vælge låne-periode og dermed det månedlige afdrag.

Indimellem kan du være heldig, at udbydere af afbetalings-ordninger tilbyder rentefri afbetaling, hvilket betyder, at du ikke betaler for lånet, men udelukkende afbetaler stolens faktiske pris. Typisk skal du betale et højere månedligt afdrag og har dermed en kortere låne-periode.

Sammenlign lån

Vil du gerne finde det billigste og mest fordelagtige lån, kan det være en fordel at sammenligne lån eller afbetalings-ordninger fra forskellige udbydere. Det kan dog være svært at gennemskue, hvad lånet egentlig kommer til at koste dig, hvis ikke det er oplyst direkte. Lån kan enten være finansieret ved renter eller gebyrer eller en kombination.

Renterne er opgivet i procent, og gebyrerne er opgivet i kroner. For nem sammenligning af forskellige lån, kan du kigge på lånets ÅOP, som er de samlede årlige omkostninger i procent. Du skal sammenligne lån af samme størrelse med samme løbetid. Lånet med den laveste ÅOP vil være billigst for dig, da alle låneudgifter er regnet med i dette tal.

Mere på afbetaling: Lækre sækkestole

Hvilken massagestol skal jeg vælge?

Massagestol på afbetaling

Én ting er, hvilket lån du skal vælge til at afbetale din massagestol, noget helt andet er, hvilken massagestol du egentlig skal vælge. IWAO er en anerkendt producent af massagestole, og her får du et stort udvalg af massagestole, der er behagelige at sidde i og giver en god og dybdegående massage af både ryg, skuldre, nakke, ben og arme.

Se f.eks. IWAO Java Massagestol, der bl.a. tilbyder:

  • Automatisk skulderregistrering
  • Indbyggede bluetooth højtalere
  • Zero gravity (vægtløshed)
  • Refleksterapi
  • Lægstøtte med massageruller og luftpuder
  • Fodmassage og armmassage
  • Magnetterapi

Hvem skal bruge massagestolen?

Når du skal købe massagestol, er det afgørende, hvem der skal bruge stolen. Er det kun dig? Er det også din familie? Eller er det alle medarbejderne på kontoret?

Nogle stole har en bestemt massagebredde og kan ikke indstilles eller kan ikke indstilles særlig meget. Det er typisk de billigere stole.

Det kan være fint, hvis det kun er dig, der skal bruge stolen. Men er I mange, der skal deles om den, vil det være en klar fordel, at den kan indstilles i størrelsen af f.eks. rygbredde for at have den mest optimale effekt på den, der får massage.

Massagestol som erstatning for massør

Der er mange fordele ved at købe en massagestol, og køber du den på afbetaling, vil du kunne nøjes med en mindre månedlig udbetaling, og derved er det ikke en økonomisk belastning for dig at afhjælpe dine smerter.

De ny-udviklede massagestole kan måle sig med massage udført af en massør, da de kan indstilles meget nøjagtigt. Faktisk har du mulighed for selv at sammensætte din massage i forhold til hårdhed, tid og krops-område. Får du massage 1 – 2 gange om måneden, vil stolen hurtigt have tjent sig ind, og du kan samtidig nyde massage dagligt.

Du vil måske finde disse interessant:

FAQ

Hvad koster en massagestol typisk?

Du kan købe massagestole fra 10.000 kr. og helt op til 80.000 kr. hvis du vælger topmodellen.

Hvor mange måneder skal man dele betalingen op over?

Du kan afbetale fra 10 og op til 72 måneder ved de shops vi har fundet. Det anbefales at afbetale over så kort tid som muligt for at undgå renter.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.