Tørretumbler på afbetaling

Med en ny tørretumbler kan du spare både tid og penge

Køb på afbetaling nu

POPULÆRE TØRRETUMBLERE PÅ AFBETALING

ZANUSSI ZTE7101PZ

109 kr. / måned

ELECTROLUX HT32K7126

179 kr. / måned

AEG T75170AV

139 kr. / måned

AEG T8DER945C

259 kr. / måned

Køb en ny tørretumbler på afbetaling og spar penge

Gamle tørretumblere er nogle strømforbrugere uden lige. Det er ikke mange år siden, at tommelfingerreglen var, at det kostede i omegnen af 30 kroner at tørre en maskinfuld tøj. Har du en gammel tørretumbler, kan elregningen altså løbe helt af med dig.

Løsningen er at købe en ny tørretumbler, der bruger væsentligt mindre i strøm. Det er både godt for pengepungen og for miljøet. Derudover larmer de nyere tørretumbler væsentligt mindre, de er hurtigere om at tørre tøjet, og de har flere forskellige valgmuligheder, når det kommer til tørring.

Hvilken tørretumbler skal jeg vælge?

Vil du have en god og billig tørretumbler, kan du vælge en AEG tørretumbler, en Electrolux tørretumbler eller en Zanussi tørretumbler. Fælles for dem er, at de er gode, billige og klarer sig godt i tørretumbler test. Når du skal finde den model, der passer dig, kan du bl.a. kigge på nedenstående:

  • Skal det være en tørretumbler med kondens eller aftræk?
  • Hvor energivenlig skal den være?
  • Behov for ekstra funktioner (tørreskab, lys, skånetromle eller dampprogram)

Kondens eller aftræk?

Det afhænger først og fremmest af dine muligheder, om du vil have en tørretumbler med kondens eller aftræk. Kondens er den klassiske tørretumbler med ventilation via et hul i væggen eller et ventilationsrør ud ad et vindue. Det er den hurtigste måde at tørre tøj på, men det er samtidig besværligt og koster en del i el. Til gengæld er selve maskinen billig at anskaffe.

En tørretumbler med kondens samler kondensen i en skuffe, der skal tømmes efter tørring. Det tager længere tid at tørre tøjet; og det kan være umuligt, hvis du glemmer at tømme skuffen. Til gengæld er den nem at installere. En kondensmaskine er typisk dyrere end en maskine med aftræk, men den er væsentligt billigere i forbrug.

Energimærke

Når du skal finde den bedste tørretumbler målt på, hvor billig den er i strøm, skal du kigge på energimærket. Tørretumblere kan have et energimærke fra C til A+++, hvor C er den tørretumbler, der sluger mest strøm og derved koster mest i forbrug. Har du en gammel tørretumbler, vil den typisk have A, B eller C som energimærke, hvor de nyere er meget mere miljøvenlige.

Ekstra funktioner

Tørretumblere fås i dag med et hav af funktioner, der kan lette din hverdag. Det kan være noget så simpelt som lys i tromlen, så ikke sokkerne forsvinder, til skånetromle, der kan tørre silke og uld, dampprogram, der kan rense tøjet, og tørreskab, der kan tørre våde vinterstøvler.

Køb en tørretumbler på afbetaling og spar på elregningen

Finder du et godt tørretumbler tilbud, er det om at slå til. Det kan nemlig spare dig mange penge på elregningen hver eneste måned – og så letter den dagligdagen. Det er nemt og hurtigt at købe en tørretumbler på afbetaling, og du kan endda få den helt rentefrit, hvis du beslutter at betale den tilbage inden for 1 år.

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret