Tørretumbler på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Er du på udkig efter en tørretumbler på afbetaling? Her i guiden hjælper vi dig med at finde de muligheder der er for at købe på afbetaling online samt hvad du skal være opmærksom på. Vi kommer også med et konkret eksempel, så du kan se præcis, hvad du kommer til at skulle betale.

Herunder finder du populære modeller og shops hvor du kan købe tørretumbler på afbetaling:

Populære shops

elgiganten - Tørretumbler på afbetaling

★★★★★

Elgiganten: Tørretumbler

Elgiganten har et enormt udvalg af de bedste og sidste nye tørretumblere. De har naturligvis alle de største mærker inden for hårde hvidevarer.

Hos Elgiganten har du mulighed for afbetaling igennem Santander. Det gør det muligt at dele din betaling op i flere mindre bidder.

Leje: et godt alternativ

Whiteaway (Rent): tørretumbler

★★★★★

Whiteaway (Rent): tørretumbler

Med et abonnement hos Rent (Whiteaway) kan du leje din tørretumbler for et fast månedligt beløb.

De har udvalgt de bedste og mest energibesparende maskiner til dig, og hvis maskinen på et tidspunkt ikke længere virker, så erstatter de den gratis.

Udover det, så slipper du for det hårde arbejde – de leverer og installerer kvit og frit, og tager den gamle tørretumbler med.

homeshop - Tørretumbler på afbetaling

★★★★★

Homeshop: Tørretumbler

Hos Homeshop finder du kvalitets tørretumblere til gode priser. De forhandler alle de største mærker, som for eksempel: AEG, Samsung og Bosch.

Homeshop giver dig muligheden for at dele din betaling op i flere omgange med afbetaling igennem ViaBill.

Tørretumbler afbetalings-eksempel (Santander):

Electrolux tørretumbler EW9H869E9Afbetaling
Kredit8.999 kr.
Månedlig ydelse810 kr.
Afbetalings-periode12 måneder
ÅOP13,43%
Debitorrente0%
Totalt beløb9.716 kr.

Hvilken tørretumbler på afbetaling skal jeg vælge?

Gamle tørretumblere er nogle strømforbrugere uden lige. Det er ikke mange år siden, at tommelfingerreglen var, at det kostede i om-egnen af 30 kroner at tørre en maskinfuld tøj. Har du en gammel tørretumbler, kan elregningen altså løbe helt af med dig.

Løsningen er at købe en ny tørretumbler, der bruger væsentligt mindre i strøm. Det er både godt for pengepungen og for miljøet. Derudover larmer de nyere tørretumbler væsentligt mindre, de er hurtigere om at tørre tøjet, og de har flere forskellige valgmuligheder, når det kommer til tørring.

Vil du have en god og billig tørretumbler, kan du vælge en AEG tørretumbler, en Electrolux tørretumbler eller en Zanussi tørretumbler. Fælles for dem er, at de er gode, billige og klarer sig godt i tørretumbler test. Når du skal finde den model, der passer dig, kan du bl.a. kigge på nedenstående:

  • Skal det være en tørretumbler med kondens eller aftræk?
  • Hvor energivenlig skal den være?
  • Behov for ekstra funktioner (tørreskab, lys, skånetromle eller dampprogram)

Kondens eller aftræk?

Det afhænger først og fremmest af dine muligheder, om du vil have en tørretumbler med kondens eller aftræk. Kondens er den klassiske tørretumbler med ventilation via et hul i væggen eller et ventilationsrør ud ad et vindue. Det er den hurtigste måde at tørre tøj på, men det er samtidig besværligt og koster en del i el. Til gengæld er selve maskinen billig at anskaffe.

En tørretumbler med kondens samler kondensen i en skuffe, der skal tømmes efter tørring. Det tager længere tid at tørre tøjet; og det kan være umuligt, hvis du glemmer at tømme skuffen. Til gengæld er den nem at installere. En kondensmaskine er typisk dyrere end en maskine med aftræk, men den er væsentligt billigere i forbrug.

Energimærke

Når du skal finde den bedste tørretumbler målt på, hvor billig den er i strøm, skal du kigge på energimærket. Tørretumblere kan have et energimærke fra C til A+++, hvor C er den tørretumbler, der sluger mest strøm og derved koster mest i forbrug. Har du en gammel tørretumbler, vil den typisk have A, B eller C som energimærke, hvor de nyere er meget mere miljøvenlige.

Ekstra funktioner

Tørretumblere fås i dag med et hav af funktioner, der kan lette din hverdag. Det kan være noget så simpelt som lys i tromlen, så ikke sokkerne forsvinder, til skånetromle, der kan tørre silke og uld, dampprogram, der kan rense tøjet, og tørreskab, der kan tørre våde vinterstøvler.

Køb en tørretumbler på afbetaling og spar på elregningen

Finder du et godt tørretumbler tilbud, er det om at slå til. Det kan nemlig spare dig mange penge på elregningen hver eneste måned – og så letter den dagligdagen. Det er nemt og hurtigt at købe en tørretumbler på afbetaling, og du kan endda få den helt rentefrit, hvis du beslutter at betale den tilbage inden for 1 år.

FAQ

Hvor meget skal man afbetale med hver måned?

Det afhænger af hvor mange måneder du vælger i din afbetalings-periode. Færre måneder er lig med et større beløb samt færre renter.

Kan man få rentefri afbetaling?

Ja det er muligt at finde en afbetalingløsning, hvor der ikke er renter. Det kræver at du husker at betale tilbage til tiden, da der ellers kan komme renter og gebyrer.

Du er måske også interesseret følgende der kan købes på afbetaling:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.