Tørretumbler på afbetaling

Gamle tørretumblere er nogle strømforbrugere uden lige. Det er ikke mange år siden, at tommelfingerreglen var, at det kostede i om-egnen af 30 kroner at tørre en maskinfuld tøj. Har du en gammel tørretumbler, kan elregningen altså løbe helt af med dig.

Løsningen er at købe en ny tørretumbler, der bruger væsentligt mindre i strøm. Det er både godt for pengepungen og for miljøet. Derudover larmer de nyere tørretumbler væsentligt mindre, de er hurtigere om at tørre tøjet, og de har flere forskellige valgmuligheder, når det kommer til tørring.

Vi anbefaler

★★★★★

Homeshop

Hos Homeshop finder du kvalitets tørretumblere til gode priser. De forhandler alle de største mærker, som for eksempel: AEG, Samsung og Bosch.

Homeshop giver dig muligheden for at dele din betaling op i flere omgange igennem ViaBill.

★★★★★

Elgiganten

Elgiganten har et enormt udvalg af de bedste og sidste nye tørretumblere. De har naturligvis alle de største mærker inden for hårde hvidevarer.

Hos Elgiganten har du mulighed for afbetaling igennem Santander. Det gør det muligt at dele din betaling op i flere mindre bidder.

Populære modeller

Vi anbefaler

sofa.dk på afbetaling

★★★★★

AEG tørretumbler

AEG topper ofte listen over de bedste tørretumblere på markedet. Denne model, T8DER945C, kommer med væld af smarte funktioner. Indvendig LED belysning, AbsoluteCare tørresystem, varmepumpeteknologi og et Energiklasse A++, gør det svært at finde en bedre maskine til jobbet.

★★★★★

Electrolux tørretumbler

Denne model fra Electrolux er et godt og billigt alternativ til AEG maskinen. Her får du en tørretumbler med OptiSente-system, så der ikke bliver brugt overnødig tid og energi på at tørre tøj. Den er lidt mere energi-tung med et energiklasse B.

★★★★★

Zanussi tørretumbler

Zanussi laver glimrende tørretumblere, og deres model ZDH7333PZ er en prisvenlig og fantastisk model. Zanussi har en smart funktion kaldet EasyIron+, som er et program der giver mindre krøl på tøjet, og sparer dig derfor tid på strygningen. Med en energiklasse A+ mærkat er den også mild ved din el-regning.

Relateret: Sådan finder du en tørretumbler på tilbud

Hvilken tørretumbler skal jeg vælge?

Vil du have en god og billig tørretumbler, kan du vælge en AEG tørretumbler, en Electrolux tørretumbler eller en Zanussi tørretumbler. Fælles for dem er, at de er gode, billige og klarer sig godt i tørretumbler test. Når du skal finde den model, der passer dig, kan du bl.a. kigge på nedenstående:

  • Skal det være en tørretumbler med kondens eller aftræk?
  • Hvor energivenlig skal den være?
  • Behov for ekstra funktioner (tørreskab, lys, skånetromle eller dampprogram)

Kondens eller aftræk?

Det afhænger først og fremmest af dine muligheder, om du vil have en tørretumbler med kondens eller aftræk. Kondens er den klassiske tørretumbler med ventilation via et hul i væggen eller et ventilationsrør ud ad et vindue. Det er den hurtigste måde at tørre tøj på, men det er samtidig besværligt og koster en del i el. Til gengæld er selve maskinen billig at anskaffe.

En tørretumbler med kondens samler kondensen i en skuffe, der skal tømmes efter tørring. Det tager længere tid at tørre tøjet; og det kan være umuligt, hvis du glemmer at tømme skuffen. Til gengæld er den nem at installere. En kondensmaskine er typisk dyrere end en maskine med aftræk, men den er væsentligt billigere i forbrug.

Energimærke

Når du skal finde den bedste tørretumbler målt på, hvor billig den er i strøm, skal du kigge på energimærket. Tørretumblere kan have et energimærke fra C til A+++, hvor C er den tørretumbler, der sluger mest strøm og derved koster mest i forbrug. Har du en gammel tørretumbler, vil den typisk have A, B eller C som energimærke, hvor de nyere er meget mere miljøvenlige.

Ekstra funktioner

Tørretumblere fås i dag med et hav af funktioner, der kan lette din hverdag. Det kan være noget så simpelt som lys i tromlen, så ikke sokkerne forsvinder, til skånetromle, der kan tørre silke og uld, dampprogram, der kan rense tøjet, og tørreskab, der kan tørre våde vinterstøvler.

Køb en tørretumbler på afbetaling og spar på elregningen

Finder du et godt tørretumbler tilbud, er det om at slå til. Det kan nemlig spare dig mange penge på elregningen hver eneste måned – og så letter den dagligdagen. Det er nemt og hurtigt at købe en tørretumbler på afbetaling, og du kan endda få den helt rentefrit, hvis du beslutter at betale den tilbage inden for 1 år.

Du er måske også interesseret følgende der kan købes på afbetaling:

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+