Smykker på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb smykker på afbetaling og få glæde af dem med det samme. Her får du en online guide til hvad du har af muligheder når du skal købe smykker på kredit – vi har samlet de shops der tilbyder dette og giver dig en beskrivelse af hvilken afbetalingsløsning de har samt et konkret eksempel på, hvad det kommer til at koste dig.

Oversigt shops med smykker på afbetaling:

Vi anbefaler

camilla_krojer - smykker på afbetaling

★★★★★

Camilla Krøyer smykker

Her finder du et kæmpe udvalg af nogle af de smukkeste smykker.

Shoppen har over 2.500 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot.

De tilbyder afbetaling i samarbejde med ViaBill og Anyday.

Brug rabatkoden “Afbetalt10” og få 10% rabat

Smykker på afbetaling 1

★★★★★

Bartoli

Tilbyder afbetaling med Viabill.

Smykker på afbetaling 2

★★★★★

IXstudioscph


Køb med Klarna og Viabill.

Smykker på afbetaling 3

★★★★★

SIF JAKOBS


Køb nu & betal senere med KLARNA

Smykker på afbetaling 4

★★★★★

SPARTOO

Klarna afbetaling

Smykker på afbetaling 5

★★★★★

GOLDEN TIMES


Afbetal med Viabill.

Smykker på afbetaling 6

★★★★★

SUPERLOVE


Viabill.

Smykker på afbetaling 7

★★★★★

Fangels


Del betalingen op med Viabill.

Smykker afbetalings-eksempel (Anyday):

Panser Facet Halskæde 18KAfbetaling
Kredit349 kr.
Mnd. ydelse87,25 kr.
Afbetalingsperiode4 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb349 kr.

Køb smykker på afbetaling

Smykker på afbetaling diamanter sølv og guld

Smykker på afbetaling – Du kan efterhånden købe det meste på afbetaling. Det betyder, at du får glæde af dit købte produkt med det samme, men at du kan afbetale det i mindre rater, der passer bedre ind i din økonomi. På den måde kan du få råd til de fine perleøreringe, marguerit ringen fra Georg Jensen eller den halskæde, du har haft på ønske-listen det sidste år.

Mange forhandlere tilbyder afbetaling direkte via deres webshop. De er samlet her på siden, så du får et godt overblik over dine afbetalings-muligheder, når ønsker at købe smykker. Typisk betaler du via samarbejdspartnere som:

  • Klarna, hvor du kan betale senere eller i månedlige rater
  • Anyday eller Viabill, hvor du selv bestemmer antallet af månedlige betalinger
  • Faktura, så du kan betale det samlede beløb på én gang, men på et senere tidspunkt

Smykker afbetaling eller forbrugslån

Har du fundet det helt rigtige smykke hos en forhandler, der ikke tilbyder afbetaling, eller har du fundet smykker eller andre ting, du gerne vil købe, hos flere forskellige forhandler, kan du kreere din egen afbetalings-løsning. Det gør du ved at tage et forbrugslån, som du selv kan råde over.

Du låner altså det samlede beløb, som hurtigt går ind på din konto, og så kan du købe smykkerne eller de forskellige ting, du har udset dig, med betalingskort hos forhandlerne. Afbetalingerne foretages samlet ved at betale af på lånet. Det giver også et bedre overblik end afbetalings-løsninger flere forskellige steder.

Se også: Bryster på afbetaling

Smykker på afbetaling – find den billigste løsning

Smykker på afbetaling - populære webshops

Måske er der flere af forhandlerne her på siden, der har lige præcis dét smykke, som du drømmer om at eje. I så fald er det klogt at sammenligne, så ikke du ender med den dyreste løsning. Nogle forhandlere tilbyder gebyr- og rentefri afbetaling, mens du hos mange forhandlere betaler et opstarts-gebyr eller renter, der afhænger af afbetalingsaftalen.

Du kan altid kigge på ÅOP (årlige omkostninger i procent), uanset om der er tale om et reelt lån eller en afbetalings-løsning. Det fortæller dig, hvor mange procent du af det samlede beløb betaler i renter hvert år. Jo lavere ÅOP, des billigere afbetaling.

Er der en forhandler, der tilbyder 0% i renter og gebyrer, er det naturligvis den billigste løsning. I det tilfælde betaler du ikke mere end kontantprisen. Flere og flere forhandlere vælger at tilbyde dette for at lokke kunder til.

Det er nemlig mere fordelagtigt for forhandlerne at sælge en vare på afbetaling end ikke at sælge en vare. Vær dog opmærksom på, at der typisk er ret specifikke rammer for netop dén type afbetaling. Det kan være en maksimal løbetid eller et minimumsbeløb, der skal købes for.

Derfor skal du købe smykker på afbetaling

Smykker på afbetaling ringe og halskæder

Smykker, ure og accessoires generelt er med til at skabe personlig stil og identitet. Nogle foretrækker enkle guldsmykker, mens andre er mere til perler, sølv, diamanter eller vedhæng.

Gode kvalitets-smykker kan følge dig resten af livet, og derfor kan det være en rigtig god investering at købe få, dyre smykker end mange billige. Her er afbetaling løsningen, hvis ikke du har en masse penge stående på kontoen.

Du er måske også interesseret i:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.