Smykker på afbetaling

Køb smykker på afbetaling og få glæde af dem med det samme.

Oversigt over 8 shops med smykker på afbetaling:

Køb smykker på afbetaling

Smykker på afbetaling diamanter sølv og guld

Smykker på afbetaling – Du kan efterhånden købe det meste på afbetaling. Det betyder, at du får glæde af dit købte produkt med det samme, men at du kan afbetale det i mindre rater, der passer bedre ind i din økonomi. På den måde kan du få råd til de fine perleøreringe, marguerit ringen fra Georg Jensen eller den halskæde, du har haft på ønske-listen det sidste år.

Mange forhandlere tilbyder afbetaling direkte via deres webshop. De er samlet her på siden, så du får et godt overblik over dine afbetalings-muligheder, når ønsker at købe smykker. Typisk betaler du via samarbejdspartnere som:

  • Klarna, hvor du kan betale senere eller i månedlige rater
  • Mobilepay, hvor du selv bestemmer antallet af månedlige betalinger
  • Faktura, så du kan betale det samlede beløb på én gang, men på et senere tidspunkt

Smykker afbetaling eller forbrugslån

Har du fundet det helt rigtige smykke hos en forhandler, der ikke tilbyder afbetaling, eller har du fundet smykker eller andre ting, du gerne vil købe, hos flere forskellige forhandler, kan du kreere din egen afbetalings-løsning. Det gør du ved at tage et forbrugslån, som du selv kan råde over. Du låner altså det samlede beløb, som hurtigt går ind på din konto, og så kan du købe smykkerne eller de forskellige ting, du har udset dig, med betalingskort hos forhandlerne. Afbetalingerne foretages samlet ved at betale af på lånet. Det giver også et bedre overblik end afbetalings-løsninger flere forskellige steder.

Se også: Bryster på afbetaling

Smykker på afbetaling – find den billigste løsning

Smykker på afbetaling - populære webshops

Måske er der flere af forhandlerne her på siden, der har lige præcis dét smykke, som du drømmer om at eje. I så fald er det klogt at sammenligne, så ikke du ender med den dyreste løsning. Nogle forhandlere tilbyder gebyr- og rentefri afbetaling, mens du hos mange forhandlere betaler et opstarts-gebyr eller renter, der afhænger af afbetalingsaftalen. Du kan altid kigge på ÅOP (årlige omkostninger i procent), uanset om der er tale om et reelt lån eller en afbetalings-løsning. Det fortæller dig, hvor mange procent du af det samlede beløb betaler i renter hvert år. Jo lavere ÅOP, des billigere afbetaling.

Er der en forhandler, der tilbyder 0% i renter og gebyrer, er det naturligvis den billigste løsning. I det tilfælde betaler du ikke mere end kontantprisen. Flere og flere forhandlere vælger at tilbyde dette for at lokke kunder til. Det er nemlig mere fordelagtigt for forhandlerne at sælge en vare på afbetaling end ikke at sælge en vare. Vær dog opmærksom på, at der typisk er ret specifikke rammer for netop dén type afbetaling. Det kan være en maksimal løbetid eller et minimumsbeløb, der skal købes for.

Smykker på afbetaling ringe og halskæder

Smykker, ure og accessoires generelt er med til at skabe personlig stil og identitet. Nogle foretrækker enkle guldsmykker, mens andre er mere til perler, sølv, diamanter eller vedhæng. Gode kvalitets-smykker kan følge dig resten af livet, og derfor kan det være en rigtig god investering at købe få, dyre smykker end mange billige. Her er afbetaling løsningen, hvis ikke du har en masse penge stående på kontoen.

Derfor skal du købe smykker på afbetaling

Du er måske også interesseret i:

Opdateret d. 22. juni 2021

iPhone 12 på afbetalingTILBUD: 206 kr.
+