Ure på afbetaling

Den ulimative liste over shops hvor du kan købe ure & smykker på afbetaling

Nyhed: Fangels.dk – alle de store mærker idenfor ure så som Hugo Boss, Seiko og Arne Jacabsen – afbetaling via Split

Populære webshops med ure på afbetaling

Golden Times

GoldenTimes forhandler et stort udvalg af kendte mærker, bl.a. Daniel Wellington, Izabel Camille, Gucci, Hugo Boss, Seiko og mange andre. De tilbyder mulighed for afbetaling igennem ViaBill.
Shop her »

DitUr

En dansk webshops, som udelukkende fokuserer på ure til både mænd og kvinder. De er bl.a. kendt igennem Løvens Hule. Tilbyder afbetaling igennem ViaBill.

Nordgreen

Ægte skandinavisk minimalistisk stil. Her finder du de ekstremt populære Nordgreen ure – designet af Jakob Wagner. Norgreen tilbyder afbetaling med Klarna.

Watchfelt

Watchfelt har et stort udvalg af smarte og moderne ure. Et kæmpe udvalg af de mest populære mærker venter hos Watchfelt. De tilbyder Viabill, så du kan dele beløbet op i mindre bidder.
Shop her »

Populære ure mærker

Et godt ur koster penge sådan er det

Det er de færreste der lige har så de kan betale for et nyt ur nu og her. Det er der heldigvis råd for nu. For med de mange danske online butikker, der nu tilbyder at man kan købe ure på afbetaling eller køb via MobilePay, gør det nemmere end nogensinde før at finde sit drømme ud, trykke et par gange på musen og du har nu købt dit nye ur.

MobilePay er uden renter og gebyrer og du vælger selv hvor mange måneder du vil betale beløbet af på. Så tag et kig på udvalget af shops herover, der tilbyder ure på afbetaling herunder og få råd til dine drømme i dag.

Køb mærkeure på afbetaling

De fleste vil være enige i, at et godt ur meget nemt kan blive en dyr fornøjelse. Det er ikke kun de dyre, eksklusive ure, som eksempelvis Tag Heuer eller Rolex, der koster mere, end hvad en normal danskers budget kan klare. Vil man have et godt ur, skal man typisk op at give omkring 1.000-3.000 kr., hvilket er svært at finde, når man også skal spare sammen til ferie, ny elektronik og tøj. Nogle vælger så at købe billigere modeller, eller kopivarer, som dem man nemt kan finde, når man eksempelvis er i Østen. Det er selvfølgelig også en god mulighed, men holdbarhed og kvalitet er bare ikke bedre end den pris, man betaler for sit nye ur eller sine nye smykker. Køber du et billigt ur, får du bare dårligere kvalitet.

Tidligere betød det, at vis man ville have et godt ur, måtte man vente, til man havde sparet sammen, man kunne købe en billig model eller helt droppe tanken om at investere i et nyt ur eller nogle nye smykker. Siden er det kommet en 4. mulighed: Smykker eller ure på afbetaling.

Armbåndsure på afbetaling er blevet billigt

Når man nævner ordet “afbetaling”, er der hurtigt mange der tænker, at det er noget, der involverer ekstremt høje renter og gebyrer, hvilket gør, at det sjældent kan betale sig at investere i nye ure på afbetaling. Sådan var det også en gang, hvor afbetaling tit var noget man forbandt med programmet luksusfælden, hvor folk ikke kunne styre deres egen økonomi. Siden hen er der sket rigtig meget. Der er kommet en helt enorm konkurrence på markedet for produkter på afbetaling, hvilket man som forbruger kan nyde godt af, uden frygt for at ende med en kæmpe regning. De fleste forhandlere af ure på afbetaling tilbyder, man selv kan sammensætte sin afbetaling, så man selv vælger, hvor lang tid og hvor meget, man ønsker at afdrage med. På denne måde kan man sammensætte den aftale, man selv vurderer er bedst for sin egen økonomi. Leder man længe nok, kan man endda finde forhandlere, der tilbyder afbetaling helt uden renter og gebyrer – dette gælder også tøj på afbetaling.

Køb nye ure på afbetaling når de gamle er blevet slidt

Finder man en forhandler af ure eller smykker på afbetaling, kan man med fordel sammensætte sin afbetaling, så man betaler uret af over en periode, der er stort set identisk med urets levetid. På denne måde står man ikke tilbage med gammel gæld, for et produkt man ikke bruger længere. Har man ikke pengene til at købe kontant, når man skal ud at have et nyt, kan man blot købe endnu et ur på afbetaling, da det gamle til den tid vil være betalt 100% af. Dette sikrer en sund privatøkonomi, selvom man i princippet gældsætter sig. Det er dog det samme, som hvis man køber et hus, da banken stadig ejer en mindre og mindre del af huset, mens man bor i det. Vil man gerne have andre produkter end ure på afbetaling, kan dette også lade sig gøre.

Folk der søgte på “ure på afbetaling” søgte også på:

 • rolex ur på afbetaling
 • ur finansiering rolex
 • omega på afbetaling
 • køb ur på faktura
 • rolex rentefri
 • rolex rentefrit
 • festina ure på afbetaling
 • køb ur rentefrit
 • ure mobilepay
 • køb ur rentefrit
 • apple watch på afbetaling
Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+