Ure på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Den ulimative liste over shops hvor du kan købe ure & smykker afbetaling

Find alle de store mærker indenfor ure så som Hugo Boss, Seiko og Arne Jacabsen og andre spændende ure, hvor du har mulighed for at købe nu og dele betalingen op over flere måneder.

Populære webshops med ure på afbetaling

Ure på afbetaling 1

★★★★★

DitUr

Du kan finde Danmarks største udvalg af ure og armbåndsure til de bedste priser hos Ditur.

En autoriseret forhandler og tilbyder dag-til-dag levering.

De er bl.a. kendt fra Løvens Hule.

Tilbyder afbetaling igennem Anyday, Klarna & ViaBill.

Vi anbefaler

Ure på afbetaling 2

★★★★★

Golden Times

GoldenTimes forhandler et stort udvalg af kendte ure mærker, bl.a. Daniel Wellington, Izabel Camille, Gucci, Hugo Boss, Seiko og mange andre.

De tilbyder mulighed for afbetaling igennem ViaBill.


oliver green logo

★★★★★

Oliver Green

Oliver Green er et dansk brand, der producerer flotte ure i høj kvalitet til både mænd og kvinder. Hos Oliver Green køber du direkte ved producenten, og derfor kan de tilbyde utroligt konkurrencedygtige priser på alle deres ure.

Hos Oliver Green kan du benytte dig af Viabill til afbetalingen.

Plaza Logo

★★★★★

PLAZA

PLAZA Ure & Smykker har siden 1988 været en favorit blandt ur- og smykke-entusiaster i hele landet. Som en af de førende ur- og smykkekæder i Danmark, har PLAZA gjort det til deres mission at tilbyde et nøje udvalgt sortiment af populære smykkebrands, klassiske ure og det fineste udvalg af guld- og sølvsmykker til både mænd og kvinder.

Find ure fra mærker som: Daniel Wellington, Garmin, Casio, Seiko, Aros Denmark, About Vintage, Tissot, Armani,

Hos PLAZA kan du bruge afbetaling fra Viabill.

Ure på afbetaling 3

★★★★★

Sportsbuddy

Stort udvalg af prisvenlige aktivitetsure som du kan bruge til fitness, løb, cykling og svømning. Med priser der starter fra 399 kr. kan alle være med.

De tilbyder at du kan splitte din betaling op med Anyday afbetaling.

Ure på afbetaling 4

★★★★★

House of Vincent

Hos House of Vincent finder du flotte ure og smykker.

Du kan blandt andet se deres linje af ure, Holm, på deres side.

Vincent tilbyder afbetaling med Viabill.

Ure på afbetaling 5

★★★★★

Guldsmed Østergaard

Guldsmed Østergaard tilbyder en lang række ure og smykker på deres webshop.

De er forhandler af mere end 45 ur-mærker, som du kan finde på deres webshop og i deres butik.

Du kan også finde smartwatch her.

De har en fysisk butik i Skive.

De tilbyder afbetaling fra både Viabill og Sparxpres.

Ure på afbetaling 6

★★★★★

Watchfelt

Watchfelt har et stort udvalg af smarte og moderne ure. Et kæmpe udvalg af de mest populære mærker venter hos Watchfelt.

Du finder ure fra internationale brands som: Tommy Hilfiger, Gucci, Skagen, Armani, Hugo Boss, Seiko og mange mange flere.

De tilbyder Viabill, så du kan dele beløbet op i mindre bidder.

Ure på afbetaling 7

★★★★★

Brodersens

Brodersens+ er en webshop og fysisk butik, som sælger eksklusive smykker og ure.

Du kan blandt andet finde ure fra mærker som: Arne Jacobsen, Bering, Citizen, Garmin, Georg Jensen, Skagen, Casio, Tissot, Daniel Wellington og mange flere.

Brodersens+ tilbyder afbetaling med Sparxpres.

house of diamonds logo

★★★★★

House of Diamonds

House of Diamonds har over 30 års erfaring indenfor smykkebranchen.

House of Diamonds er forhandler af ure fra kendte brands som fx: Gucci, Citizen og Bulova.

Når du køber ure hos House of Diamonds har du mulighed for at benytte Viabill som afbetalingsservice.

Ure på afbetaling 8

★★★★★

Nordgreen

Ægte skandinavisk minimalistisk stil. Her finder du de ekstremt populære Nordgreen ure – designet af Jakob Wagner.

Norgreen tilbyder afbetaling med Klarna.

Ur Afbetalings-eksempel:

SEIKO SPORTS STYLE URAfbetaling
Kredit4.000 kr.
Mnd. ydelse109,50 kr.
Afbetalingsperiode20 måneder
Kreditomkostninger1.180 kr.
ÅOP14,70%
Debitorrente0%
Totalt beløb5.180 kr.

Populære ure mærker

Et godt ur koster penge sådan er det

Det er de færreste der lige har så de kan betale for et nyt ur nu og her. Det er der heldigvis råd for nu. For med de mange danske online butikker, der nu tilbyder at man kan købe ure på afbetaling eller køb via Anyday, gør det nemmere end nogensinde før at finde sit drømme ud, trykke et par gange på musen og du har nu købt dit nye ur.

MobilePay er uden renter og gebyrer og du vælger selv hvor mange måneder du vil betale beløbet af på. Så tag et kig på udvalget af shops herover, der tilbyder ure på afbetaling herunder og få råd til dine drømme i dag.

Køb mærkeure på afbetaling

De fleste vil være enige i, at et godt ur meget nemt kan blive en dyr fornøjelse. Det er ikke kun de dyre, eksklusive ure, som eksempelvis Tag Heuer eller Rolex, der koster mere, end hvad en normal danskers budget kan klare.

Vil man have et godt ur, skal man typisk op at give omkring 1.000-3.000 kr., hvilket er svært at finde, når man også skal spare sammen til ferie, ny elektronik og tøj. Nogle vælger så at købe billigere modeller, eller kopivarer, som dem man nemt kan finde, når man eksempelvis er i Østen.

Det er selvfølgelig også en god mulighed, men holdbarhed og kvalitet er bare ikke bedre end den pris, man betaler for sit nye ur eller sine nye smykker. Køber du et billigt ur, får du bare dårligere kvalitet.

Tidligere betød det, at vis man ville have et godt ur, måtte man vente, til man havde sparet sammen, man kunne købe en billig model eller helt droppe tanken om at investere i et nyt ur eller nogle nye smykker.

Armbåndsure på afbetaling er blevet billigt

Når man nævner ordet “afbetaling”, er der hurtigt mange der tænker, at det er noget, der involverer ekstremt høje renter og gebyrer, hvilket gør, at det sjældent kan betale sig at investere i nye ure på afbetaling.

Sådan var det også en gang, hvor afbetaling tit var noget man forbandt med programmet luksusfælden, hvor folk ikke kunne styre deres egen økonomi.

Siden hen er der sket rigtig meget. Der er kommet en helt enorm konkurrence på markedet for produkter på afbetaling, hvilket man som forbruger kan nyde godt af, uden frygt for at ende med en kæmpe regning. De fleste forhandlere af ure på afbetaling tilbyder, man selv kan sammensætte sin afbetaling, så man selv vælger, hvor lang tid og hvor meget, man ønsker at afdrage med.

På denne måde kan man sammensætte den aftale, man selv vurderer er bedst for sin egen økonomi. Leder man længe nok, kan man endda finde forhandlere, der tilbyder afbetaling helt uden renter og gebyrer – dette gælder også tøj på afbetaling.

Relateret: apple watch på afbetaling

Køb nye ure på afbetaling når de gamle er blevet slidt

Finder man en forhandler af ure eller smykker på afbetaling, kan man med fordel sammensætte sin afbetaling, så man betaler uret af over en periode, der er stort set identisk med urets levetid.

På denne måde står man ikke tilbage med gammel gæld, for et produkt man ikke bruger længere. Har man ikke pengene til at købe kontant, når man skal ud at have et nyt, kan man blot købe endnu et ur på afbetaling, da det gamle til den tid vil være betalt 100% af. Dette sikrer en sund privatøkonomi, selvom man i princippet gældsætter sig.

Det er dog det samme, som hvis man køber et hus, da banken stadig ejer en mindre og mindre del af huset, mens man bor i det. Vil man gerne have andre produkter end ure på afbetaling, kan dette også lade sig gøre

FAQ

Er ur på faktura og afbetaling det samme?

Ja, når man omtaler at købe et ur på faktura er det i de fleste tilfælde køb på afbetaling at der tænkes på.

Kan man købe et Garmin ur på afbetaling?

Ja, vi har i listen herover nævnt shoppen Østergaard Urmager og Guldsmed – her har du mulighed for at købe et Garmin ur.

Se også: rolex

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.