Parfume på afbetaling

Køb den lækre parfume på afbetaling og få glæde af den med det samme.

Køb parfume på afbetaling

Som med så mange andre ting, får du, hvad du betaler for, når det kommer til parfume. Du kan sagtens købe discount parfume, der umiddelbart dufter godt, men typisk forsvinder duften efter kort tid, og så kunne du lige så godt have ladet være at tage den på. En god parfume koster noget mere, men samme mængde holder også i væsentligt længere tid. Kvalitets-parfume lader dig nemlig dufte hele dagen, så du kun behøver et enkelt pift eller to fra morgenstunden. Og selv utrænede næser kan oftest dufte forskel på en god og dyr parfume og en billig én fra supermarkedets spot udvalg.

Butikker der tilbyder afbetaling: 

Selvom der ikke står 500 eller 1.000 kr. på kontoen til den parfume, der står øverst på ønskelisten, kan du alligevel købe den uden de store betænkeligheder. Rigtig mange forhandlere af parfume er nemlig begyndt at tilbyde parfume på afbetaling. Det betyder, at du kan bestille eller købe parfumen allerede i dag og vente med at betale til næste lønudbetaling eller dele beløbet op i mindre rater, der passer bedre ind i din økonomi.

Her på siden finder du alle de mange muligheder, du har, for afbetaling af parfume.

Sådan kan du købe parfume på afbetaling

Det er både nemt og hurtigt at købe på afbetaling, og du kan efterhånden købe hvad som helst; også parfume, hårprodukter og makeup. De forskellige forhandlere benytter forskellige afbetalingsløsninger. Vi giver dig her et overblik over mulighederne:

  • Køb nu, betal senere: Køber du med faktura, f.eks. via Klarna, kan du købe varen nu og betale den på et senere tidspunkt. Nogle steder er tidspunktet fastsat, mens du andre steder selv kan vælge, om du vil betale om 1 måned eller 3.
  • Køb nu, afbetal i rater: Er der tale om et lidt større beløb, kan det være rart at betale det af i mindre bider, der passer bedre ind i en stram økonomi. En parfume til 800 kr. kan f.eks. afbetales med 100 kr. om måneden. Både Klarna og Mobilepay er udbydere af denne løsning. Se også mobil på afbetaling.
  • Køb nu, afbetal senere i rater: Denne model er en kombination af de to ovenstående. Er økonomien rigtig stram lige nu, men ser ud til at lysne en smule inden for nærmeste fremtid, kan du købe nu og starte din afbetaling senere.

Dette er de tre overordnede muligheder for at afbetale parfume og andre produkter. Mange webshops tilbyder disse former for afbetaling, mens der endnu ikke er nær så mange fysiske butikker, der tilbyder afbetaling af parfume og kosmetik.

Betal din parfume ved at afdrage på et lån

I stedet for butikkernes egne muligheder for at afbetale, kan du i stedet vælge en afbetalings-løsning, hvor du tager et online kviklån, som du betaler af på, og så bruger du beløbet til at købe det, du mangler, kontant. Det er i særdeleshed smart, hvis den parfume, du ønsker dig, ikke findes hos én af de nævnte butikker, der tilbyder afbetaling, eller hvis du skal købe ting fra forskellige steder og ikke ønsker 7 forskellige afbetalings-løsninger.

Se også:

Sidst opdateret

+