Parfume på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb den lækre parfume på afbetaling og få glæde af den med det samme.

Som med så mange andre ting, får du, hvad du betaler for, når det kommer til parfume. Du kan sagtens købe discount parfume, der umiddelbart dufter godt, men typisk forsvinder duften efter kort tid, og så kunne du lige så godt have ladet være at tage den på.

En god parfume koster noget mere, men samme mængde holder også i væsentligt længere tid. Kvalitets-parfume lader dig nemlig dufte hele dagen, så du kun behøver et enkelt pift eller to fra morgenstunden. Og selv utrænede næser kan oftest dufte forskel på en god og dyr parfume og en billig én fra supermarkedets spot udvalg.

Køb parfume på afbetaling i følgende butikker

Vi anbefaler

nicehari - parfume på afbetaling

★★★★★

NiceHair

Har du fundet en lækker og velduftende parfume hos Nicehair, kan du købe den nu og betale senere over fire måneder gennem ViaBill, uden der bliver lagt renter og gebyrer oven i prisen.

Du kan derfor dele betalingen op i 10 lige store bidder. Du vælger ViaBill under betalingsmetode.

billigparfume - parfume på afbetaling

★★★★★

BilligParfume

Billigparfume.dk har et ret stort udvalg af lækre parfumer. Har du fundet nogle, du gerne vil have, kan du med ViaBill dele betalingen op i fire mindre og lige store betalinger uden at skulle betale renter og gebyrer.

Når du vælger det som afbetalingsmetode, får du automatisk tilsendt en månedlig faktura.

økofamilien - parfume på afbetaling

★★★★★

Økofamilien

Går du meget op i økologi? Så har du mulighed for at finde et godt udvalg af parfumer med naturlige ingredienser hos Økofamilien.

De benytter sig af ViaBill som finansieringsmulighed, hvilket giver dig mulighed for at betale for varerne over fire måneder i stedet for på én gang.

gosh - parfume på afbetaling

★★★★★

Gosh Copenhagen

Gosh Copenhagen har et stort og lækker udvalg af nogle af de mest populære parfumer.

Finder du derfor nogle gode parfumer hos dem, kan du få hjælp til afbetaling af dem ved at benytte dig af ViaBill.

Parfume på afbetaling 1

★★★★★

Mecindo

Mecindo har et lækkert udvalg af kvalitetsdufte til både mænd og kvinder til gode priser. Finder du nogle gode dufte og har brug for lidt økonomisk hjælp for at købe dem, kan du vælge ViaBill som afbetalingsmetode.

Her får du delt beløbet op i fire lige store bidder, som du skal betale over fire måneder via faktura.

Parfume afbetalings-eksempel:

YSL Libre For Her EDP 50 mlAfbetaling
Kredit599 kr.
Månedlig ydelse59,90 kr.
Afbetalings-periode10 måneder
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb599 kr.

Selvom der ikke står 500 eller 1.000 kr. på kontoen til den parfume, der står øverst på ønskelisten, kan du alligevel købe den uden de store betænkeligheder.

Rigtig mange forhandlere af parfume er nemlig begyndt at tilbyde parfume på afbetaling. Det betyder, at du kan bestille eller købe parfumen allerede i dag og vente med at betale til næste lønudbetaling eller dele beløbet op i mindre rater, der passer bedre ind i din økonomi.

Her på siden finder du alle de mange muligheder, du har, for afbetaling af parfume.

Sådan kan du købe parfume på afbetaling

Det er både nemt og hurtigt at købe på afbetaling, og du kan efterhånden købe hvad som helst; også parfume, hårprodukter og makeup. De forskellige forhandlere benytter forskellige afbetalingsløsninger. Vi giver dig her et overblik over mulighederne:

  • Køb nu, betal senere: Køber du med faktura, f.eks. via Klarna, kan du købe varen nu og betale den på et senere tidspunkt. Nogle steder er tidspunktet fastsat, mens du andre steder selv kan vælge, om du vil betale om 1 måned eller 3.
  • Køb nu, afbetal i rater: Er der tale om et lidt større beløb, kan det være rart at betale det af i mindre bider, der passer bedre ind i en stram økonomi. En parfume til 800 kr. kan f.eks. afbetales med 100 kr. om måneden. Både Klarna og Mobilepay er udbydere af denne løsning.
  • Køb nu, afbetal senere i rater: Denne model er en kombination af de to ovenstående. Er økonomien rigtig stram lige nu, men ser ud til at lysne en smule inden for nærmeste fremtid, kan du købe nu og starte din afbetaling senere.

Dette er de tre overordnede muligheder for at afbetale parfume og andre produkter. Mange webshops tilbyder disse former for afbetaling, mens der endnu ikke er nær så mange fysiske butikker, der tilbyder afbetaling af parfume og kosmetik.

Hvorfor købe parfume på afbetaling? 

Parfume er en luksusgode. Men, det er en af de luksusgoder, som får dig til at føle dig mere attraktiv og lækker. Det er rart at kunne tage parfume på om morgenen, inden en lang dag venter i skolen eller på arbejdet – eller når den står på date eller hygge med kæresten. 

Se også: Bryster på afbetaling

Men, hvis du også gerne vil dufte virkelig godt og i længere tid ad gangen, er det nødvendigt med en dyrere duft i en god kvalitet. For køber du en af de billige, holder duften ikke særlig godt, ligesom den ofte heller ikke er helt vildt god.

Går du meget op i det, men siger kontoen ikke helt ja til det, er parfume på afbetaling en oplagt mulighed for at få fingrene i en eller flere gode parfumer, uden det går hårdt ud over kontoen.

Du skal naturligvis være sikker på, at du fortsat har til dine faste og uforudsete udgifter, så du ikke er nødt til at spare en masse for at få råd til den månedlige ydelse. 

Noget helt andet er, at du får mulighed for at købe én eller to parfumer, som du er virkelig glad for i stedet for en håndfuld billigere parfumer, som du bruger  men egentligt ikke er specielt begejstret for at have. Der er derfor kun fordele ved at købe de parfumer, du kan lide på afbetaling.

Husker du blot at betale parfumerne ud, inden du køber nogle nye på afbetaling, kommer du heller ikke ind i en ond cirkel, hvor du ikke har til den månedlige ydelse.

FAQ

Hvordan sikre man sig at det bliver rentefri afbetaling?

Det gør du ved at købe for under 2.000 kr. og henover max 10 måneder. Husk også at betale tilbage til tiden, ellers kan der godt komme gebyrer.

Er køb af parfume på faktura det samme som afbetaling?

Ja, der tænkes i de fleste tilfælde på det samme når man taler faktura og afbetaling – så længe det er B2C.

Se også:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.