Briller på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Er dine nuværende briller gået i stykker? Eller trænger du bare til nogle nye med et mere moderne look? Er der noget, briller ikke er, så er det billige. I hvert fald ikke hvis det skal være gode briller i en høj kvalitet, der holder i mange år frem.

Men selvom det kan være en stor udgift i budgettet, er det nødvendigt, hvis ikke du kan se uden. Derfor må der heller ikke spares her, da det har stor indvirkning på din livsglæde og daglige trivsel. Men har du ikke penge til et par nye briller? Så er det heldigvis muligt for dig at købe briller på afbetaling.

Hvilke butikker tilbyder briller og kontaktlinser på afbetaling?

Du kan efterhånden købe briller på afbetaling rigtig mange steder både fysisk og online. For at gøre det nemmere for dig har vi allerede undersøgt markedet for briller på afbetaling og fundet frem til de bedste muligheder.

Er du på udkig efter kontaktlinser på afbetaling se her:

De bedste muligheder for briller på afbetaling er hos:

Vi anbefaler

Briller på afbetaling 1

★★★★★

Apopro: Briller

Apopro kender du måske som et online apotek. Men, de sælger faktisk også både briller og kontaktlinser i en god kvalitet til billige priser. De har briller med forskellig styrke i forskellige designs, så der er en god chance for, at du finder netop den brille, du har brug for.

Ønsker du at købe på afbetaling, tilbyder de det gennem ViaBill, hvor du kan få delt din betaling op i fire lige store bidder. Det gør betalingen lidt mere overskuelig.

Briller på afbetaling 2

★★★★★

ProfilOptik: Briller

ProfilOptik finder du både som fysiske og online butikker. De har et ret stort og bredt udvalg af briller, solbriller og kontaktlinser og har helt sikkert et par, som du synes om.

Hos ProfilOptik kan du købe briller på afbetaling gennem Klarna, hvor du kan dele betalingen op i mindre bidder og selv vælge, hvor meget du gerne vil betale hver måned. Det gør det muligt at tilpasse det til din økonomi.

Briller på afbetaling 3

★★★★★

LouisNielsen: Briller

Hos LouisNielsen finder du alt lige fra designerbriller til moderne briller i god kvalitet fra andre og mindre kendte mærker. De har hele spektret inden for briller og har derfor sikkert en model, som er lige dig.

Finder du en brille hos dem, kan du købe nu og betale senere. Her deler du dit beløb op i mindre bidder uden renter og gebyrer med en løbetid på enten 10 eller 20 måneder. Det er en overskuelig og økonomisk fleksibel løsning.

Briller afbetalings-eksempel:

Eye care brille 6Afbetaling
Kredit149 kr.
Mnd. ydelse14,90 kr.
Afbetalingsperiode10 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb149 kr.

Hvorfor købe briller på afbetaling?

Hvis du trænger til et par nye briller og virkelig ikke kan se noget uden, er der ikke nogen tvivl om, at du selvfølgelig skal investere i nogle nye briller. Men da det kan være dyrt og ende op i en stor regning, kan det være ret fornuftigt at købe briller på afbetaling, da du dermed kan dele betalingen op i mindre bidder.

Dermed bliver dit budget og rådighedsbeløb ikke så hårdt ramt, så du fortsat kan købe det, du plejer eller forkæle dig selv med noget andet, du mangler. Så længe du blot sørger for at have til den månedlige rate, er afbetaling en rigtig god løsning.

Solbriller på afbetaling

Selvom du kan finde mange billige solbriller, er det ikke altid den bedste løsning. Solbriller er nemlig ikke kun en ting, der gør noget godt for dit outfit og dit look. De er også afgørende i forhold til at beskytte dine øjne. Det er derfor vigtigt med solbriller i høj kvalitet, så du undgår solens skadelige stråler, støv, snavs m.m.

Kvalitetssolbriller kan være en stor udgift i dit månedlige budget. Men hvis du ikke har penge nok på bankkontoen til et par nye solbriller, kan du benytte dig af en fleksibel og smart løsning. Du kan nemlig købe solbriller på afbetaling.

Find solbriller på afbetaling hos flere online forhandlere

Undrer du dig over, at du kan købe solbriller uden at betale hele beløbet på én gang, og hvor der er mulighed for det? Så kan du her se en oversigt med online butikker, hvor det er muligt. Du kan for eksempel benytte dig af:

Briller på afbetaling 4

★★★★★

Spartoo.dk


Dengang Spartoo.dk startede, var det med henblik på at sælge komfortable sko. De har i dag udvidet deres sortiment således, at du også kan købe accessories. Blandt deres accessories finder du solbriller til både mænd, kvinder og børn.

De fører et hav af solbriller i alle mulige former og farver, hvorfor der er noget for enhver smag. Ønsker du at bruge en afbetalingsløsning hos Spartoo.dk, har du to valgmuligheder.

Du kan bruge Klarna, som er en betalingsløsning, hvor du deler din betaling op i flere afdrag. Derudover kan du betale med kort og afdrage over tre gange.

Briller på afbetaling 5

★★★★★

Bubbleroom.dk

Bubbleroom.dk er et sandt paradis for kvinder. De har et rigtig godt udvalg af solbriller, hvor du blandt andet finder kendte solbrillemærker som Moschino, Quay Australia og Marc Jacobs.

Har du også brug for tøj eller andre accessories, kan du ligeledes finde disse produkter hos Bubbleroom. Vælger du at købe solbriller eller andet, har du mulighed for at få en Bubbleroom-konto. Med denne konto kan du dele din betaling op i rater i op til 36 måneder.

Hvorfor er det en god idé at købe solbriller på afbetaling?

En afbetalingsløsning er ideel for dig, der eksempelvis skal på ferie. Dit feriebudget er måske allerede brugt på at betale for rejsen og opholdet. Du står dog lige og mangler et par solbriller, inden du skal afsted, da de gamle er knækket.

Det kan hurtigt blive en dyr affære, da solbriller kommer i mange prisklasser. Derfor kan det være fornuftigt at købe solbriller, hvor du betaler i små bidder. Det betyder nemlig, at du kan dele betalingven op i flere mindre portioner. Vælger du denne betalingsmulighed, kan du komme på ferie uden et overtræk på bankkontoen.

Du skal dog være sikker på, at du har til de faste månedlige afbetalinger, når du køber solbriller på afbetaling. Er du det, er der ikke noget i vejen for, at du benytter dig af muligheden for at købe på afbetaling.

Se også: Høreapparat på afbetaling

Få fingrene i designersolbriller på afbetaling

Få fingrene i designersolbriller på afbetaling

Der er ikke nogen tvivl om, at solbriller i høj kvalitet godt kan gøre et stort indhug i dit budget. Designersolbriller koster nemlig en del mere end solbriller, du kan købe til billige penge på et kræmmermarked. Kvalitetssolbriller koster typisk fra omkring 1.000 kroner og opefter.

Har du et brændende ønske om, at dine solbriller skal være fra et kendt kvalitetsmærke, skal du altså regne med, at de ikke er helt billige. Det er derfor, at mærke solbriller på afbetaling er en fordelagtig løsning.

På den måde kan du nemlig vælge lige præcis de solbriller, du har mest lyst til at købe uden, at du skal skele alt for meget til prisen. I stedet for at du køber et par billige solbriller, som du aldrig rigtig vil blive glad for, kan du vælge at købe dyrere solbriller, hvor du deler betalingen op.

Det kan også være en god idé at holde øje med, hvornår de forskellige online butikker har udsalg på solbriller. Hvis du finder dine næste mærkesolbriller til en god pris, kan du købe dem nu og betale senere og herved spare en masse penge.

Sådan vælger du de perfekte solbriller

En grundlæggende tommelfingerregel er, at du bør sigte efter at købe solbriller, der supplerer dit ansigts egenskaber snarere end at understrege dem. Har du et lille ansigt, bør du ikke bruge store solbriller og omvendt.

Runde briller matcher en firkantet ansigtsform, mens firkantede briller er gode til en rund ansigtsform. Har du et ovalt ansigt, er det en fordel at vælge brede solbrillestel.

Der er dog ingen regel uden en undtagelse, og det gælder også i forhold til hvilke solbriller, der passer til hvilke ansigter. Det forholder sig nemlig således, at trekants- og hjerteformede ansigter sagtens kan bære solbrillestel, der afspejler ansigtsformen.

Når du har fundet frem til den perfekte form, kan du begynde at kigge på solbrillernes materiale og farver. Vælg eksempelvis ikke solbriller i en metalfarve, der ikke matcher dine smykker. Det er heller ikke en god idé at vælge et stel i farver, der ikke passer sammen med resten af din garderobe.

Sidst men ikke mindst bør du kigge på relevante tekniske specifikationer. Herved kan du være sikker på, at du får et par solbriller, der ikke bare ser godt ud, men også er funktionelle. Det er nemlig en fordel, hvis dine solbriller beskytter dine øjne mod Uv-stråling på bedste vis.

Vælger du at købe solbriller på afbetaling, kan du få netop det par solbriller, der opfylder dine behov både i forhold til design og funktion.

Er det dyrt at købe solbriller på afbetaling?

En del mennesker tror, at det stadig er dyrt at købe ting og sager på afbetaling. Det er det heldigvis ikke længere, hvorfor det godt kan betale sig at købe eksempelvis nye solbriller på afbetaling.

Eftersom der er kommet en stor konkurrence om forbrugernes gunst hos diverse online butikker, er det nu muligt at købe produkter på afbetaling uden høje renter og irriterende gebyrer. Det kan du, som forbruger, drage stor fordel af.

Mange steder kan du selv sammensætte din afbetalingsmulighed således, at du kan afdrage i det tempo, som du og dit budget har det bedst med. Det betyder, at du kan få luft i dit månedlige budget eller, at du måske har råd til at købe to par solbriller i stedet for kun et enkelt par.

VR briller og gaming briller på afbetaling

En anden type briller, du også kan få er VR briller og gaming briller på afbetaling. Det hjælper måske ikke så meget på dit begrænsede syn, men giver dig i stedet en fed gamer oplevelse. Grafikken og spillene bliver hele tiden bedre og bedre, så der venter mange timers sjov underholdning med VR briller og gaming briller.

Du kan købe dem hos: 

  • Proshop
Briller på afbetaling 6

★★★★★

Proshop: VR Briller og gaming briller

De har et væld af VR briller og gaming briller samt tilbehør dertil, hvis det er noget, du godt kunne blive fristet til at prøve.

Her kan du få finansiering gennem Basisbank, hvor du kan låne til betalingen eller gennem Klarna Faktura, hvor du har 30 dages betalingstid. Det giver dig fri mulighed for at vælge det, der passer bedst til dit rådighedsbeløb.

FAQ

Er det en god ide at købe briller hvis man står i RKI?

Nej – vi vil på det kraftigste fraråde dig at optage flere former for kredit/lån, hvis du allerede står i RKI. Sørg i stedet for at få styr på økonomien og at komme ud af RKI.

Er briller på abonnement og afbetaling det samme?

Nej, et abonnement kører løbende uden et egentlig slutdato. Afbetaling kører henover X antal måneder.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.