Briller på afbetaling

Er dine nuværende briller gået i stykker? Eller trænger du bare til nogle nye med et mere moderne look? Er der noget, briller ikke er, så er det billige. I hvert fald ikke hvis det skal være gode briller i en høj kvalitet, der holder i mange år frem.

Men selvom det kan være en stor udgift i budgettet, er det nødvendigt, hvis ikke du kan se uden. Derfor må der heller ikke spares her, da det har stor indvirkning på din livsglæde og daglige trivsel. Men har du ikke penge til et par nye briller? Så er det heldigvis muligt for dig at købe briller på afbetaling.

Hvorfor købe briller på afbetaling?

Hvis du trænger til et par nye briller og virkelig ikke kan se noget uden, er der ikke nogen tvivl om, at du selvfølgelig skal investere i nogle nye briller. Men da det kan være dyrt og ende op i en stor regning, kan det være ret fornuftigt at købe briller på afbetaling, da du dermed kan dele betalingen op i mindre bidder.

Relateret artikel: solbriller på afbetaling

Dermed bliver dit budget og rådighedsbeløb ikke så hårdt ramt, så du fortsat kan købe det, du plejer eller forkæle dig selv med noget andet, du mangler. Så længe du blot sørger for at have til den månedlige rate, er afbetaling en rigtig god løsning.

Hvilke butikker tilbyder briller på afbetaling?

Du kan efterhånden købe briller på afbetaling rigtig mange steder både fysisk og online. For at gøre det nemmere for dig har vi allerede undersøgt markedet for briller på afbetaling og fundet frem til de bedste muligheder.

De bedste muligheder for briller på afbetaling er hos:

  • Apopro
  • ProfilOptik
  • LouisNielsen

Apopro: Briller

Apopro kender du måske som et online apotek. Men, de sælger faktisk også både briller og kontaktlinser i en god kvalitet til billige priser. De har briller med forskellig styrke i forskellige designs, så der er en god chance for, at du finder netop den brille, du har brug for. Ønsker du at købe på afbetaling, tilbyder de det gennem ViaBill, hvor du kan få delt din betaling op i fire lige store bidder. Det gør betalingen lidt mere overskuelig.
Shop hos ApoPro »

ProfilOptik: Briller

ProfilOptik finder du både som fysiske og online butikker. De har et ret stort og bredt udvalg af briller, solbriller og kontaktlinser og har helt sikkert et par, som du synes om. Hos ProfilOptik kan du købe briller på afbetaling gennem Klarna, hvor du kan dele betalingen op i mindre bidder og selv vælge, hvor meget du gerne vil betale hver måned. Det gør det muligt at tilpasse det til din økonomi.
Besøg ProfilOptik »

LouisNielsen: Briller

Hos LouisNielsen finder du alt lige fra designerbriller til moderne briller i god kvalitet fra andre og mindre kendte mærker. De har hele spektret inden for briller og har derfor sikkert en model, som er lige dig. Finder du en brille hos dem, kan du købe nu og betale senere. Her deler du dit beløb op i mindre bidder uden renter og gebyrer med en løbetid på enten 10 eller 20 måneder. Det er en overskuelig og økonomisk fleksibel løsning.
Besøg LouisNielsen »

VR briller og gaming briller på afbetaling

En anden type briller, du også kan få er VR briller og gaming briller på afbetaling. Det hjælper måske ikke så meget på dit begrænsede syn, men giver dig i stedet en fed gamer oplevelse. Grafikken og spillene bliver hele tiden bedre og bedre, så der venter mange timers sjov underholdning med VR briller og gaming briller.

Du kan købe dem hos: 

  • Proshop

Proshop: VR Briller og gaming briller

De har et væld af VR briller og gaming briller samt tilbehør dertil, hvis det er noget, du godt kunne blive fristet til at prøve. Her kan du få finansiering gennem Basisbank, hvor du kan låne til betalingen eller gennem Klarna Faktura, hvor du har 14 dages betalingstid. Det giver dig fri mulighed for at vælge det, der passer bedst til dit rådighedsbeløb.
Besøg Proshop »

iPhone 12 Pro på afbetalingNYHED: 328 kr.
+