Tøj på afbetaling: Den komplette liste over shops

30+ Butikker der tilbyder tøj på afbetaling i Danmark

👚Se de populære butikker der tilbyder tøj afbetaling

TeeShoppen

tøj på afbetaling
TeeShoppen har et stort udvalg af moderne tøj til både herre og kvinder til knivskarpe priser. Der er også børnetøj og Plus Size tøj. Her finder du tøj af høj kvalitet.
Shop nu »

Dansk Outlet

tøj på afbetaling
Hos Dansk Outlet finder du et af de største udvalg af tøj til hele familien. Der er altid masser af fantastiske tilbud at gøre brug af.
Shop nu »

Curvii

tøj på afbetaling
Hos Curvii finder du det bedste udvalg af plus size tøj. De forhandle alle de kendte mærker – både danske og udlandske. Du finder alt lige fra undertøj, badetøj, kjoler til motionstøj og festtøj.
Shop nu »

Bambuini

tøj på afbetaling
Her finder du et stort udvalg af økologisk bambustøj til mænd og kvinder. Her kan du bl.a. købe t-shirts, underbukser, strømper, samt ting til hjemmet såsom: lagner og sengetøj.
Shop nu »

Bubbleroom

tøj på afbetaling
Bubbleroom er en af skandivaniens største og bedste online modebutikker. Her finder du et hav af lækkert modetøj til kvinder såvel som mænd.
Shop nu »

KingsQueens

KingsQueens forhandler stort set alle de mest populære og store modebrands. Se deres store udvalg af moderigtigt tøj her.
Shop nu »

Superlove

Mode og interiør i god kvalitet til fornuftige priser.Shop nu »

Veraldo

Modetøj til piger i aldersgruppen 13-29 år.

Lykke by Lykke

Webshop med modetøj til kvinder i alderen 18-40.Shop nu »

Audace Copenhagen

Salg af modetøj til både mænd og kvinder Shop nu »

HOMMEFEMME

NY SHOP: Stort udvalg af velkendte mærker som: Calvin Klein, Wood Wood, Blanche, Tom Wood mm. Altid gratis fragt. 10% rabat på første ordre.Shop nu »

BYIC

NY SHOP: Køb jakker, bukser og accessories fra eget brand.Shop nu »

Trendlovers

Modetøjsbutik til fyre i alderen 15-30 år. Shop nu »

RIOTT

Tøj til mænd der godt vil have noget lidt anderledesShop nu »

Love of Green

Tøj, smykker, accessories og livsstilsprodukter. Shop nu »

Hardcasa

Modetøjsbutik til fyre i alderen 16-25 år. Shop nu »

Skobox

Sko og tasker online – stort udvalg til fornuftige priserShop nu »

Newdress

Unikt håndplukket modetøj og accessories fra spændende udenlandske og danske brands

2trendy

Modetøjsbutik til fyre i alderen 16-25 år

Misslux.dk

Hair Extensions, BH´er, Hår tilbehør, flotte kjoler Shop nu »

FashionByEmma

Kvindetøj fra danske og udenlandske brandsShop nu »

BESOS

Flotte og lækre designer luksus tørklæder Shop nu »

Boutique Dig & Mig

En af landets ældste modetøjsforretningerShop nu »

NYHED: SHOPS MED AFBETALING & RABATKODE!

Spar 10% hos Stylepit: RABATKODE: AMYDK10LTV

10% rabat ved køb for over 100 kr. RABATKODE: NEWWEB

Hvilket tøj vil du købe på afbetaling

Tøj på afbetaling til kvinder

Online butikker med kvindetøj – listen opdateres løbende med de sidste nye webshop der tilbyder at du kan købe tøj til kvinder på afbetaling.

 • Hommefemme: Få 10% rabat på første ordre. Premium/kommercielt tøj til herrer og damer. Vi tilbyder et stort udvalg af velkendte mærker som: Calvin Klein, Wood Wood, Blanche, Tom Wood mm. Altid gratis fragt, hurtigt levering 1-2 dage & gratis ombytning.
 • Newdress: Unikt håndplukket modetøj og accessories fra spændende udenlandske og danske brands
 • BYIC: Tøj og accessories til piger og kvinder online. Hurtig levering og et bredt udvalg af produkter hvor kvaliteten er i top til fornuftige priser.
 • Americandreams: Forhandler bl.a. Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Neo Noir og Love Stories.
 • Byflou: Modetøj og bolig
 • DressMe: modetøj på nettet, målgruppen spænder fra 18-40år.
 • Superlove: Nümph, Modström, Danefæ, Rains, Zöl m.fl.

Tøj på afbetaling til både kvinder og mænd

Tøj på afbetaling til børn

Herunder finder du børnebutikker på nettet der tilbyder at du kan dele dine betalinger op og få råd til dit børnetøj i dag

 • Ansos: børnetøj, legetøj og tilbehør til børn. økologisk, øko-tex og miljø venlige produkter.
 • Ugleunger: babytøj, børnetøj og voksentøj fra Joha og Katvig.
 • Dreams for Kids: alt indenfor putte tilbehør til børn 0-6 år.
 • Svanebutikken: Undertøj, nattøj, strømper, bodystockings mv. til 0-6 årige.
 • TheFairytaleCompany: Børnetøj, tasker, fødselsdagsservice, legetøj

Undertøj på afbetaling

Brug for nyt undertøj men pengepungen er tom? Fortvivl ikke, her har vi samlet danske shops der tilbyder at du, nu og her, kan købe undertøj på afbetaling.

Tøj på afbetaling til mænd

Online webshops med tøj til unge og voksne mænd – du finder et stort og bredt udvalg af tøj til en hver smag.

 • STYLED: modetøjsbutik, som henvender sig til herre: 15-30 år.
 • 2trendy: online tøjbutik til mænd med moderigtige produkter
 • Hardcasa: modetøjsbutik til herre i alderen 16-25 år.
 • Trendlovers: herre i alderen 16-25 år.
 • TeeShoppen: Basic Rullekraver, T-shirts, trøjer samt caps til herrer. 

Sko på afbetaling

Læs hele vores guide om sko på afbetaling her.

Herunder har vi samlet de mest populære danske webshops, der tilbyder at man kan købe tøj på afbetaling og via Klarna eller MobilePay. MobilePay er blevet meget populært i Danmark og det tilbydes nu på 1 ud af 5 danske webshops – det gode ved køb på afbetaling er den, at der ingen renter og gebyrer er på servicen, så på den måde kan du få råd til det tøj du drømmer om uden at betale det fulde beløb på én gang.

Vi kender alle sammen det, at vi står i butikken, har fundet os noget fedt tøj, men pengene rækker ikke, da det er sidst på måneden. Det betød førhen, at man enten kunne optage nogle alt for dyre kviklån, eller man måtte bide i det sure æble og vente til det blev den første, hvor lønnen går ind.

Sådan er det heldigvis ikke længere, da markedet for produkter på afbetaling er blevet meget attraktivt for mange forskellige brancher, hvilket har presset priserne i bund. Det er ensbetydende med, at man nu, ligesom med så mange andre produkter, kan købe tøj på afbetaling, uden det koster en mindre formue i høje gebyrer og renter.

Det betyder eksempelvis, at man som mor kan få råd til tøj til sine børn, uden man skal leve sparsomme ligt resten af måneden, eller spare andre steder, som på mad eller personligt forbrug.

Flere og flere tøjbutikker tilbyder selv afbetalings-løsninger, så man selv kan sammensætte, hvor lang tid man ønsker at betale produktet tilbage over, samt hvor meget man ønsker at afdrage med hver måned.

Køb tøj på afbetaling trods RKI – muligt?

Når man køber tøj på afbetaling, drejer det sig tit om nogle få tusinde kroner. Når beløbet ikke er højere, er det ensbetydende med, at man kan få de nye sko, eller den nye jakke man ønsker sig, til et meget lavt beløb hver måned.

Køber man eksempelvis et par nye sko til 1.000 kr., kan man ved at afbetale over 25 måneder nøjes med at afbetale et beløb på lidt over 40 kr. hver måned. 99% af danskerne vil nemt kunne betale så små beløb tilbage og derfor er det nu muligt at investere i tøj på afbetaling trods RKI.

Man skal selvfølgelig passe på med at købe for meget, da mange små beløb hurtigt kan vokse sig store, især hvis man misligholder den gæld, man har stiftet hos forretningen. Det burde dog ikke være noget problem at betale beløb i den størrelsesorden tilbage, hvilket også er derfor der er åbnet op for, at man som registreret i RKI stadig har tilladelse til at stifte ny gæld, ved køb af tøj på afbetaling.

Shop tøj på afbetaling i dag og betal for det i morgen

Især studerende og pensionister, der ofte betegnes som lavindkomstgrupper, kan have problemer med at få pengene til at række til nyt tøj, mobil, computer, TV eller hverdagen generelt når de når til den sidste del af måneden.

De studerende skal bruge nye bøger og de ældre køber for mange penge medicin, hvilket gør tøj på afbetaling til den ideelle løsning. Skulle de i stedet købe deres nye tøj kontant, ville det være en meget stor økonomisk byrde, på et i forvejen meget presset budget.

Tøj på afbetaling er den ideelle løsning på problemet, da man først betaler for det i takt med man bruger tøjet. I denne forbindelse er det en god ide at tilpasse afbetalings-perioden, så tøjet er afbetalt nogenlunde samtidig med, det er blevet så slidt, at man ikke går i det længere. Herefter kan man starte cyklussen igen, uden man skal gå og betale af på gammel gæld, som man alligevel ikke har nytte af i nuet.

Mere tøj og fashion på afbetaling:

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+