Bil på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Der findes mange produkter, som den almindelige lønmodtager ikke har mulighed for at finansiere med en enkelt udbetaling. Eksempler på dette kan være et nyt TV, en dyr computer eller en bil. Heldigvis er sådanne produkter nu blevet mulige at finansiere via afbetaling.

Sådan gør du når du skal købe en bil på afbetaling:

  1. Gå ind på Lendo.dk
  2. Vælg hovedformålet “Billån”
  3. Vælg ønsket beløb (bilens pris)
  4. Vælg løbetid/afbetalingen for lånet
  5. Tryk “Fortsæt”, og indtast dine personlige oplysninger

Så modtager du flere tilbud du kan vælge imellem – det er gratis at benytte og helt uforpligtende.

Med denne mulighed, som er tilgængelig for alle, kan du få præcist det, du drømmer om. Der kan også være andre grunde til at købe noget på afbetaling og kan man finde udbydere, der tilbyder afbetaling uden en høj rente, er dette oftest en fordel.

Relateret produkter: dæk på afbetaling & alufælge på afbetaling

Flere anerkendte virksomheder tilbyder rent faktisk, at man kan købe et af deres produkter, uden at skulle betale for hverken gebyrer eller rente. Dette ses som regel ved produkter som hårde hvidevarer og elektronik, eller hvis man skal købe en ny bil. Der findes også en række andre produkter, hvor afbetaling er en oplagt betalingsform.

At købe en bil på afbetaling kan være en økonomisk fordel

Der er rigtig mange danskere, der drømmer om at investere i en ny bil. Det behøver ikke nødvendigvis at være en Mercedes eller en BMW, men hvis den gamle er ved at være slidt, kan behovet for et nyt køretøj hurtigt opstå. Hvis eksempelvis ens gamle bil ikke vurderes at kunne klare næste syn, er den for mange mere attraktiv at skrotte.

Anvender man ofte bilen i sin hverdag, kan det være svært at skulle til at benytte sig af offentlig transport. Især i Danmark har den offentlige transport ikke et særligt godt ry og bussen er ofte forsinket. Med en bil kan man endvidere have en mere fleksibel tidsplan og man kommer hurtigt fra A til B. I visse dele af landet er offentlig transport slet ikke en mulighed, hvilket gør bilen til en nødvendighed.

Uden for hovedstaden og de andre store byer er transportnettet som hovedregel også en udfordring. Der er altså en række udfordringer, der kan komme i spil, hvis ikke man har råd til en ny bil. Problemet er dog, at et køb af en ny bil som oftest er meget dyrt.

Det er de færreste, der har råd til at lægge hele udbetalingen på én gang og derfor kan man være tvunget til at kigge sig om efter alternativ finansiering, som eksempelvis afbetaling.

Biler på afbetaling er blevet standarden

Ønsker man at købe en ny bil, men mangler finansiering, så kan man prøve at finde en anden måde, hvorpå man kan finansiere købet af en ny bil. Nogle få kan låne pengene af familie eller venner, men dette er sjældent en mulighed for den gængse dansker.

Heldigvis findes der i dag gode og fornuftige alternativer til den fulde udbetaling. Man kan eksempelvis vælge at købe sin bil på afbetaling. Her kan lægger man som oftest et mindre beløb til udbetaling, hvorefter man afdrager løbende hver måned.

Afdragenes størrelse og lånets løbetid kan som oftest forhandles på plads, så man får en skræddersyet afbetalingsplan. Dette er en rigtig god måde at finansiere købet af sin nye bil på, da der er mange steder der tilbyder afbetalingsplaner, hvor renten og gebyrerne er minimale, eller stort set ikke-eksisterende.

Vi håber at guiden her har gjort dig klogere på, hvordan du bedst muligt for mulighed for bil på afbetaling.

Se evt. også

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.