Kørekort på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb af kørekort på afbetaling kræver overvejelser og det er vigtigt at du sætter det godt ind i hvad det egentlig er, inden du køber på afbetaling.

For ja, du kan godt få råd til dit kørekort nu ved at tage en online kredit (afbetaling) og betale af på det i små bider hver måned.

Vi anbefaler at du tager et lån med lav ÅOP (rente) og husker at betale af til tiden, så du ikke ender med at betale gebyrer og renter. På den måde kan du købe et kørekort på afbetaling via et lån.

Brug Lendo til at få kørekort på afbetaling til den bedste rente:

  1. Gå ind på Lendo.dk
  2. Vælg beløbet (kørekort koster omkring mellem 12.000 og 17.000 kr.)
  3. Vælg løbetid
  4. I hovedformål vælg “Ferie/oplevelse/fritid”
  5. Tryk “Fortsæt” og indtast dine oplysninger

Herefter vil du modtage tilbud fra op til 17 banker og kan vælge det bedste tilbud som ofte også vil være en bedre deal end, hvis du optager lånet igennem kørekort skolen, der ofte kun benytter sig af én låneudbyder.

Nemt, gratis og uforpligtende.

Kørekort på afbetaling - lendo

Del betaling af kørekort op

Vi kender det alle sammen – pengene er små og store udgifter som et kørekort er svære at finde, hvis ikke umuligt.

Før hen tog man ned i banken og fik et forbrugslån, hvilket ikke er en særlig rar oplevelse, og man ender ofte også med at betale et oprettelse gebyr samt en del renter af dette lån.

Køreskoler tilbyder kørekort på afbetaling

Her i 2024 er køb på afbetaling virkelig slået igennem og blevet noget rigtig mange danskere benytter sig af hver eneste dag på nettet. Grunden til dette skal findes ved at man nu kan  købe på afbetaling uden og betale renter og gebyr.

De køreskoler vi lister her tilbyder at kan kan købe kørekortet med finansiering, hvor betalingen kan deles op over 24 måneder som er max. Man kan selvfølgelig også vælge færre måneder og så betale en større afbetaling hver måned.

  • alliance-trafikskole.dk
  • lisbeth.dk
  • frederiksbergkoereskole.dk

FAQ

Hvad koster det at få kørekort til bil?

Et kørekort til bil koster normalt omkring 12.000 kr. og op til 17.000 kr. afhængigt hvor i landet du vælger at tage det.

Er det lån til kørekort det samme som afbetaling?

Ja, et lån er det samme som afbetaling – Der bruges ofte også ord som “finansiering” eller “kredit” og de dækker alle over det samme.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.