Elbil til børn på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

At være barn i dag er noget væsentligt anderledes end det var for blot få årtier siden. Hvor ældre mennesker i dag kan kigge tilbage på deres barndom og mindes hvordan de legede med trælegetøj og andre meget simple ting, så vokser børn i dag op på en helt anden måde.

I dag er det nemlig muligt for eksempel at købe el biler til børn på afbetaling, hvilket ville have været helt umuligt at tænke sig til for blot nogle årtier siden. Dengang var der endda mange mennesker, som ikke engang havde en bil, så at tænke, at børnene kunne få el biler til børn på afbetaling var helt utænkeligt.

Her finder du elbiler til børn på afbetaling

Anbefaling

Elbil til børn på afbetaling 1

★★★★★

Netcenteret: Elbil

Stort udvalg af elbiler til børn og så har de også traktorer, motorcykler der er eldrevne.

Du kan købe på afbetaling med Anyday, hvor du deler købt op over 4 måneder – rente og gebyrfrit.

Populær

luksusleg logo

★★★★★

Luksusleg: Elbil

Hos Luksusleg kan du finde el-biler og batteridrevne go-karts til børn.

De tilbyder afbetaling igennem Viabill.

Elbil til børn på afbetaling 2

★★★★★

10-4: Elbil

Et af de største udvalg af elbiler til børn finder du her og hvor de endda har “Billigst på Pricerunner” på nogle af dem.

Afbetaling tilbyder de med Viabill.

Elbil til børn på afbetaling 3

★★★★★

Homeshop: Elbil

Homeshop har et ret stort udvalg af elbiler til børn. Her finder du også el-motorcykler til små børn.

Afbetaling foregår igennem Viabill.

Afbetalingseksempel på elbil

Range Rover Evoque ElbilAfbetaling
Kredit2.000 kr.
Mnd. ydelse200 kr.
Afbetalingsperiode10 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0 %
Debitorrente0 %
Totalt beløb2.000 kr.

Find John Deere elbil til børn på afbetaling

Har man børn eller kender man nogle børn, som man af og til køber legetøj til så vil man helt sikkert vide, at der findes rigtig mange køretøjer fra John Deere i forskellige afskygninger. Man kan få små traktorer og andre legebiler, men det er dog ikke kun de helt små køretøjer man kan købe.

Her på siden vil du nemlig også lægge mærke til, at vi har el biler til børn på afbetaling, som netop er lavet af dette mærke. Det gode ved dette mærke er, at de har den rette erfaring til netop at udarbejde sådanne køretøjer.

Det skyldes, at de laver rigtige køretøjer og forskellige ting til landbruget, hvorfor det er noget meget autentisk legetøj dine børn ender med at have hvis du køber el biler til børn på afbetaling fra John Deere.

Se også: Trampolin på afbetaling

Mere specifikt hedder den førnævnte el bil en John Deere Power Pull 6 V og blot navnet giver også udtryk for hvad det er for et køretøj man har med at gøre. Der er nemlig tale om et meget stærkt køretøj, som dit barn vil elske at lege med. Det er dog ikke sådan, at du skal være bekymret hvis du leder efter el biler til børn på afbetaling for sikkerheden er helt i top.

En el bil som denne vil aldrig komme op på en meget høj hastighed, hvorfor dit barn er helt i sikkerhed. El bilen har et gear og så kan den køre 3,6 km i timen, hvilket gør, at det er nogenlunde samme hastighed, som hvis man selv går samme distance. Barnet, som bruger disse former for el biler til børn på afbetaling kan ikke have en vægt på mere end 25 kilo.

Se også: Legetøj på afbetaling

Off roader el biler til børn på afbetaling

Er man til noget, der minder lidt mere om de off roader køretøjer man kan få til voksne så er der også el biler til børn på afbetaling at finde, som passer til dette. Blandt andet kan man finde modellen Peg Perego Corral Bearcat i farven pink, som ser rigtig sej ud og som dit barn da helt sikkert også vil nyde at sidde på og køre frem og tilbage.

Og det gode ved at købe denne form for el biler til børn på afbetaling er, at du ikke behøver at betale det hele med det samme, men kan vente til du har råd.

FAQ

Kan man tune en elbil til børn?

Det korte svar er ja, det er muligt. Det er dog ikke noget der anbefales, da el-bilerne ikke er designet til dette, og det kan potentielt være farligt for børnene.

Hvad koster en elbil til børn?

Priserne på elbiler til børn ligger på omkring 1.500 – 8.000 kroner.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.