Campingvogn på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Er du en af dem, der gerne vil afsted på ferie med en campingvogn, men ikke har pengene til det, kan du overveje at købe en campingvogn på afbetaling.

Der findes i dag ret mange muligheder for at finde finansiering eller optage lån, uden det kræver bankens godkendelse.

Det er ganske sikkert at låne til en campingvogn, da mange af dem er med lave renter eller uden høje oprettelsesgebyrer.

Den 01. juli 2020 er der desuden også trådt nye regler i kraft, som betyder, at der nu er sat en grænse for, hvor høje årlige omkostninger et lån maksimalt må have samt et loft over, hvor meget du som forbruger maksimalt kan betale tilbage i gebyrer og renter.

Sådan køber du en campingvogn på afbetaling til den bedste rente:

  1. Gå ind på Lendo.dk
  2. Vælg hovedformålet “Ferie/oplevelse/fritid”
  3. Vælg ønsket beløb (pris på campingvognen)
  4. Vælg løbetid/afbetalingen for lånet
  5. Tryk “Fortsæt”, og indtast dine personlige oplysninger

Så modtager du flere campingvogn-lån tilbud du kan vælge imellem – det er gratis at benytte og helt uforpligtende.

Det betyder helt konkret, at alle lån i Danmark maksimalt må have en ÅOP på 25%. Det er derfor nu langt mere sikkert og gennemsigtigt at tage et lån online, hvis du f.eks. gerne vil have en campingvogn.

Vi har bygget denne artikel op på den måde at vi herunder præsentere dig for udbydere af lån som du kan bruge til finansiering af dit køb og afbetale til dem hver måned. Derudover har vi fundet tre campingbutikker der også tilbyder afbetaling via nogle lånefirmaer som de samarbejder med.

Se også: Scooter på afbetaling

Hvilke campingbutikker tilbyder campingvogn på afbetaling?

Udover at låne direkte ved en online låneudbyder, har du også mulighed for at låne pengene til en campingvogn hos flere campingbutikker.

De er meget opmærksomme på, at det at købe en campingvogn er en stor investering, og at bankerne ikke altid er til at lege med.

Butikkerne, der derfor nu tilbyder kunderne at købe en campingvogn på afbetaling, er:

  • NH Camping
  • KG Camping
  • OECC

NH Camping: Campingvogn

Campingvogn på afbetaling 1
Hos NH Camping i Rødekro har de både nye og brugte campingvogne fra nogle af de mest populære mærker. Uanset hvad du er til, er der derfor god mulighed for at finde netop den campingvogn, du går og drømmer om. I forhold til lån og afbetaling tilbyder de det gennem Lån Let, hvor du både kan låne med eller uden udbetaling. Du kan låne helt op til 250.000 kroner og får svar med det samme. Du kan også låne mindre, hvis du gerne vil købe brugt og måske gerne vil lade din gamle campingvogn indgå som en del af udbetalingen.
 

KG Camping: Campingvogn

Campingvogn på afbetaling 2
Hos KG Camping kan du få alt, hvad hjertet begærer inden for campingvogne og campingudstyr. De har derfor både campingvogne fra Adria og Fendt, ligesom de har telte fra Isabella. Finder du en campingvogn her, som du godt kunne tænke dig, kan du få finansieret campingvognen gennem Santander, Basisbank eller Nordea Finans. Alle campingvognene har finansieringsforslag, hvor det er muligt at se ydelse, løbetid og eventuelle gebyrer. Du får derfor nemt et overblik.
 

OECC: Campingvogn

Campingvogn på afbetaling 3
Uanset om du leder efter en autocamper, en campingvogn, et fortelt eller noget helt fjerde inden for campingvogne og udstyr, finder du det hos Østsjællands Camping Center. De har gjort det nemt for deres kunder at få finansiering til købet, da de tilbyder mange forskellige lånemuligheder fra Lån Let, Camping Finans, DK Kapital og Santander Consumer Bank.
 

Det er også muligt at få campingudstyr på afbetaling 

Har du måske råd til campingvognen men ikke til udstyret, eller har du også brug for at låne til det, kan du også sagtens få dette på afbetaling.

En af dem, der tilbyder det, er Scandi Hills. Her finder du alt lige fra glas og camping-møbler til vinduer og gardiner, hvis det er nødvendigt at skifte ved køb af en brugt autocamper.

Med campingudstyr på afbetaling er det muligt at komme afsted på ferie i Danmark eller sydpå uden at skulle bekymre dig om noget som helst, da du med få klik kan få råd til det hele.

FAQ

Hvad koster en ny campingvogn?

Du skal regne med at en ny campingvogn koster fra 120.000 k r og op til 700.000 kr. for topmodellerne.

Hvordan finansierer man en campingvogn?

Der er flere måder at gøre det på – de fleste campingvognforhandlere har en aftale med en bank hvor du kan optage et lån igennem. Vi anbefaler at du bruger Lendo så du får flere tilbud fra banker og derved den bedste rente.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.